Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבירת נקודות בוויז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כלום. סתם תחרות נגד עצמך, ואם עלית דרגה מבחר הסמלונים שלך יגדל.

הכי מעצבןן: השבוע צברתי איזה 100 נקודות, אבל נפלתי 10,000 מקומות בדירוג.

מה זה חשוב? העקר שוייז ממשיך לתת לי התראות. ודיווח על מפגעים ושוטרים נעשה מסיבות אלטרואיסטיות, ממילא המאמץ מינימלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה מספר שעולה

אנשים אוהבים מספרים שעולים. זה גורם להם לחשוב שהשיגו משהו.

Sent from my ASUS_Z00AD using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מממ מעניין מי מדווח על מפגע בהמשך הדרך,

מה נהגים מחפשים את התוכנה לדווח על רכב עומד?

מסקרן אותי,הרי זה סיכון לא?

פורסם

אחרי איזה שנה וחצי של לחרוש את הארץ עכשו לסמלון שלי יש כתר. כשאני נוסע בכביש אז אנשים מפנים לי מקום וכאלה

יש מצב שזה בגלל שאני נוסע בנתיב הנגדי

הבנתי שככול שהדרגה גבוהה יותר יש משקל גבוה יותר לדיווח (נגיד, אם משתמש פשוט מדווח על פקק זה לא מעדכן אוטומטית בכל המערכת, הוויז מחכה שעוד כמה אנשים מהאזור ידווחו. כשמלך מדווח אז נדרשים פחות אימותים או משהו כזה)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...