Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי אישית קרה לאחרונה לאחר 120000 ק"מ שטיפלתי ברכב לבד נתקעתי עם תקלה שההיתי חייב מוסך. פניתי למוסך מרשת צמפיון ומאז רק נזקים. לצורך התיקון היה צריך להוריד גיר, האוטו היה עם מנוע בתול שמעולם לא פורק ממנו אף חלק חוץ מטיימינג ושמנים. מכונאי פזיז ולא מיומן עיקם בורג באזור ראש המנוע שסוגר את הצמת מזרקים כך שהיה צריך להוריד מכסה שסתומים לתיקון הנזק שהמכונאי עשה , שאלתי למה נוגעים שם אמר לי אני בודק את הצמה ,אבל הצמה למטה בגיר אמרתי לו. שאלתי את המנהל עבודה אמר לי עיקמו בורג מתקנים מורידים מכסה שסתומים תתרחק מהאוטו. ביקשתי שינקו את האזור לפני שסוגרים ושישימו אטם מכסה שסתומים חדש. שברו תופסן פלסטיק מחזיק צינור דלק שאין להשיג ומגיע עם כל הצינורות והסט עולה 1100 שקל. סגרו מכסה שסתומים עם אטם ישן. היתה נזילת שמן. חזרתי שוב... שמו סיליקון וסגרו חזק את הברגים של המכסה. עדיין נזל ונזל. שמו אטם חדש לאחר שהתעקשתי. ואז לאחר זמן מה ראינו שהיכן שהבורג שהמכונאי עיקם יש נזילה מהאטם של צמת המזרקים. אין להשיג את האטם רק צמה שלימה. רצו לשים לי צמה משומשת ממנוע פירוק. לא הסכמתי כי כל מזרק עולה 5000 שקל ולא ידוע מצב הצמה שלהם. הורידו אטם מצמה שלהם והלבישו לצמה שלי. אחרי ההרכבה אני רואה שהמכסה שסתומים שונה זה לא המכסה שלי המכסה שבץהרכיבו מלא שפשופים ושריטות. יש לי תמונה של המנוע לפני הכניסה למוסך שצילמתי פעם. שאלתי ואמרו לי המכסה שלך נוזל. בטח נוזל אם סגרו עם אטם ישן את הברגים כמו $#@#$# כדי לחסוך את עלות הפאשלה. צריך לסגור עם טורק מטר 10 ניוטון ולא ככה כ"כ חזק!!!! האוטו היה champion free מ60000 קצת ועד 178000 ק"מ. הכל עשיתי לבד רק שלא ישברו. רק שלא יטחנו בורג קרטר. רק שלא ישברו כלום. פניתי לצמפיון אמרו לי אנו לא מתערבים זה אתה מולם. באתי עם אוטו מנוע יבש ללא נזילותכמומשהוא הגיע מגרמניה רק היה צריך להחליף חיישן קרנק ויצאתי עם מנוע שעטנז עם כל מיני חלקים. יש לי את המכסה שסתומים המקורי שלי ותמונות. רשת צמפיון תתבישו לכם.

פורסם

אואה...יש פה אנשים עם לב חלש גבר! באמת מצער אבל זה המצב בארץ...יש מוסכים שלא יודע למה זה דווקא במורשים ששם צריכים להיות המקצוענים ביותר שפשוט עובדים בפזיזות ושם אתה עוד מיספר שהם צריכים לתקתק כי יש עוד הבאים בתור! שאתה עובד על הרכב לבד אתה עובד בסבלנות ובאיטיות ובודק את עצמך 200 פעם בלי לחשבן לנודניק שיושב לך על הראש ש "יאללה יאללה כמה זמן". אחת הסיבות למה עזבתי את עולם העבודה במוסכים. כל עניין הלחץ ומסכת השקרים שקורית אל מול עיניך וכל האלמנטים שמכניסים ללקוח שאתה מרגיש שותף לפשע הזה..היה כבד עליי ריגשית ומצפונית! ושוב..לא בכל המוסכים! השאלה מה אתה מיתכוון לעשות עם כל התיעוד והפאשלות שניגרמו כי על פניו אתה הולך להרגיש כמו כדור פינג פונג שנחבט מאחד לשני בחיפוש אחר השלישי שלא יימצא!

פורסם (נערך)

כמה שזה לא מפתיע אותי, לא אחת נפגעתי מהעבודה החאפרית של מוסכי צ'מפיון. אני גם באוטו חדש באחריות מטפל אצל רון - שמו הולך לפניו, אם כבר צ'מפיון מוסך הגורן בנתניה הוא סביר מבחינת איכות עבודה אבל שוחט במחירים (הורי מתעקשים לטפל שם...). לצערי אי אפשר לסמוך כמעט על שום מוסך בארץ... אפילו בפנצ'ריות אני צריך להשגיח עליהם שלא יישרטו את הג'אנטים.

עריכה אחרונה על ידי dimblaster

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

זה מה שמקבלים אחרי תיקון שאמור להיות פשוט לא אוברול לא שיפוץ ראש. כל הסיפור החלפת חיישן קרנק מסכן שעולה 25 יורו בחו"ל ובצמפיון במוסך מורשה ומומלץ על ידיהם זה עולה כולל עבודה ומעמ 1700 שקל. הנזילות ונזקים הם בחינם על חשבון הבית.

15a2f619be7677f89b00213c88c4215a.jpg

7102385071b655e810fec667f5bae9eb.jpg

e4cec8731836ae091388e9924d9dacb3.jpg

a35d4e3ec5a61ae31b932adfb9b1031c.jpg

c137fdc6cdf6fa12ee8277e2fe912141.jpg

• תוכן חדש...