Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי אלנטרה 2004

ביולי 2014 עשיתי טיפול ראש מנוע כולל "השחזה" החלפת אטם והחלפת רדיאטור אחרי שהוא העלה עשן ונכבה באמצע הכביש.

עכשיו שוב קרה אותו דבר, הרדיאטור בסדר אבל לא היו מים כי הצינור היה קרוע.

אבל המוסכנים אומר שצריך לעשות שוב השחזה והחלפת אטם, ושההשחזה תעלה 1500 ש"ח לפני מע"מ.

הגיוני? אני מפספס פה משהו?

פורסם

כשעשו טיפול ראש מנוע בפעם הראשונה ,היה כדאי כבר לעשות טיפול מקיף למערכת הקירור כולל החלפת צנרת מים וטרמוסטט.

אם לא תעשה את הטיפול הפעם,אתה עלול להגיע לראש מנוע פעם שלישית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

השאלה במה ההחלפה תעזור

האם תרמוסטט חדש יתן קריאה יותר מדוייקת ויכבה את המנוע לפני שיגרם נזק?

כי על המחוג של הטמפ' אני לא מסתכל כל רגע...

פורסם

אם מערכת הקירור ברכב היתה תקינה,הרכב לא היה מתחמם בפעם הראשונה ועוד יותר מכך,לא בפעם השנייה.

חשוב להיות בקשר עין עם השעונים בנסיעה- אצלי הרכב התחמם מעט פעם אחת (2009) ואני בקשר עין רציף עם שעון החום.

כל סטייה מהנורמל,מחייבת עצירה בצד ובמקרה הצורך,גם הזמנת שירותי גרירה וכל שאת,כדי למנוע נזק כבד למנוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא מומלץ לשפץ ראש בפעם השניה על מנוע שהתחמם באופן קיצוני(פעמיים).

שאל את המכונאי האם הוא בטוח שלא יהיו תופעות לוואי כגון: תצרוכת שמן גבוהה(עשן יתר),רעידות, צילצולים וכו'...

פורסם

חשוב להיות בקשר עין עם השעונים בנסיעה- אצלי הרכב התחמם מעט פעם אחת (2009) ואני בקשר עין רציף עם שעון החום.

האם מוכר לך אביזר שמתחבר ב-OBD ומתריע?

• תוכן חדש...