Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יתרונות חסרונות פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בבקשה תנו דעתכם על פיג'ו 206 שנת 2002 יד שניה מהשכרה.

המחיר בערך 50K.

מנוע 1400 גיר רגיל...

בבקשה תנסו להיות אובייקטיבים,

תודה מראש...

פורסם

קודם כל העובדה שהרכב מהשכרה: הצרוף של רכב קטן ועבר של חברת השכרה אינו מבטיח בלשון המעטה. (אבל זאת גם שאלה של מחיר....)

מנוע 1400 יבטיח לך בצועים בינוניים בלבד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עם גיר ידני הביצועים סבירים למדי. האוטו נעים ונוח לנהיגה. צריך לבדוק היטב את העבר שלו ולנסות להוריד כמה שיותר במחיר בגלל ההשכרה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלום

כמו שאמר קודמי יש לבדוק ב-10 עיניים את הרכב ,מה גם שה-206 לא מצטיינת באמינות מופלגת.

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

לרכב שנת 2002 זה די הרבה אבל עוד פעם תלוי כמה הם מוכנים להוריד לך על השכרה. אם אחרי בדיקה הרכב יצא במצב בסדר אז למה לא?

מצד שני יש בשוק מלא 206 למכירה שהם יד פרטית וק"מ נמוך

בהצלחה!

Zoom-Zoom...

פורסם
לרכב שנת 2002 זה די הרבה אבל עוד פעם תלוי כמה הם מוכנים להוריד לך על השכרה. אם אחרי בדיקה הרכב יצא במצב בסדר אז למה לא?

מצד שני יש בשוק מלא 206 למכירה שהם יד פרטית וק"מ נמוך

בהצלחה!

אבל בגלל שזה יד פרטית המחיר יהיה בהתאם, תוספת של 15-20 אלף ש"ח!!
פורסם

לאמא שלי הייתה כזו חדשה מהחברה

-מנוע 75 כ"ס-עגלה עם סוסים...חלש לחלוטין

גיר ארוך מאוד וכרגיל לפיגו העברה קשה ומסריחה(הלוואי שהייתה כזאת ב106 אבל עדיין קשה)

יציבה במהירויות גבוהות ו / או רוחות גרועה מאוד

תנוחת ישיבה והגה מחורבנת...

יתרונות-יפה,פוזה (למרות 5 דלתות),חסכונית מאוד,אמינה בטירוף(לדגם הידני) הרבה חלקים בשוק-מפירוקים הכוונה יחסית לשנה.

שוק חזק ביותר לדגמים במצב טוב-לגבי ההשכרה יהווה מיכשול לא קטן במכירה

תעשה את החישוה אם ההפרש במחיר יהיה שווה את זה או אולי לרדת בשנה וליקנות מיד פרטית.

עוד משהו?

פורסם
אבל בגלל שזה יד פרטית המחיר יהיה בהתאם, תוספת של 15-20 אלף ש"ח!!
נכון אבל הוא לא התייחס לאדיפויות שלו לכן מותר לי להמליץ לו אל משהוא אחר:)

Zoom-Zoom...

פורסם

רגע רגע רגע... האוטומטית באמת עגלה, אבל הידנית סבירה בהחלט למנוע בסדר הגודל הזה. לא הבנתי את המשפט שלך על היציבות במהירות גבוהה. תנוחת הישיבה ב-206 טובה וגם ההגה טוב מאוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לאמא שלי הייתה כזו חדשה מהחברה

-מנוע 75 כ"ס-עגלה עם סוסים...חלש לחלוטין

גיר ארוך מאוד וכרגיל לפיגו העברה קשה ומסריחה(הלוואי שהייתה כזאת ב106 אבל עדיין קשה)

יציבה במהירויות גבוהות ו / או רוחות גרועה מאוד

תנוחת ישיבה והגה מחורבנת...

יתרונות-יפה,פוזה (למרות 5 דלתות),חסכונית מאוד,אמינה בטירוף(לדגם הידני) הרבה חלקים בשוק-מפירוקים הכוונה יחסית לשנה.

שוק חזק ביותר לדגמים במצב טוב-לגבי ההשכרה יהווה מיכשול לא קטן במכירה

תעשה את החישוה אם ההפרש במחיר יהיה שווה את זה או אולי לרדת בשנה וליקנות מיד פרטית.

עוד משהו?

עגלה?!

יש לה בעיות בסחיבה?

שאני אבין מדובר ברכב חלש?!

באמת שהפוזה לא בראש מעייני...

חשוב שהרכב יוכל להמשיך לתפקד לפחות בחמש שנים הבאות.

ו 50 אלף זה באמת המקסימום שאני יכול להשקיע כרגע.

פורסם
רגע רגע רגע... האוטומטית באמת עגלה, אבל הידנית סבירה בהחלט למנוע בסדר הגודל הזה. לא הבנתי את המשפט שלך על היציבות במהירות גבוהה. תנוחת הישיבה ב-206 טובה וגם ההגה טוב מאוד.

רוני

לא אמרתי שהמנוע לא סביר יחסית לגודל-אלא לא סביר בערכים שלי...

הרכב נוטה "לזרום עם הרוח" במהירויות גבוהות(מעל 100) או שרכב אחר עובר במקביל אליך בנסיעה בכביש מהיר-אתה מרגיש את "הדחיפה הצידה"

לגבי ההגה וכל תנוחת הנהיגה-לי ממש היה לא נוח בייחוד בנסיעות ארוכות-ההגה נוטה בזווית לכיוון הדשבורד ולא במקביל לגוף הנהג-אני מוצא את זה מאוד לא נוח לנהיגה...פשוט לא נעים למיפרק של הידיים(וזה אחרי אינספור כיונונים של הכיסא וההגה)

וכן הרכב די עגלה ואם אמא שלי אפילו אמרה את זה אז תבין כמה שהוא היה חלושס...

בעניין התקציב -כמו שאמרתי עדיף לרדת שנה אחת ולקחת יד פרטית באותו המחיר

ומאוד כדאי לחשוב לכיוון ה1600 הידנית ולא ה1400 -שינוי אדיר הבעיה היחידה שאין 1600 ב5 דלתות ואני מניח שאמא שלך לא מעונינת במרכב 3 דלתות...

הרכב של אמא שלי נקנה חדש מהחברה והיה אצלינו במישפחה בדיוק 3 שנים-שום תקלה פרט לכוהל דפוק שהוחלף שבוע לאחר שהרכב נימסר לנו כמובן במיסגרת האחריות

לשיקולך

פורסם

יש דברים מיוחדים שאני צריך לבדוק מחר בבדיקה ?

מלבד הבד' הרגילות אשר מכוני הבדיקה מבצעים, יש להקפיד על בד' בולמ"ז קד'.

לא להתבייש ולבקש שיבדקו אותם היטב-היטב.

זוהי ה"מחלה" הנפוצה ביותר שנתקלתי בה בבד' רישוי, הבולמ"ז פשוט נוזלים, גם ברכבים מעוטי נסועה.

אז להרים את הגומיות ולהסתכל היטב תחתן.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...