Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 165
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברור, הפסדת ב-5/37 מהסיבובים והרווחת ב-32/37 מהסיבובים. יותר מפי 6. זה בדיוק מה שאמרתי - שנחמד להרוויח הרבה פעמים בקטנה, אבל בסה"כ, לאורך זמן, מפסידים.

ואני לגמרי מבין את הכיף של לשבת בקזינו ולהעביר את הזמן. זה עניין אחר לגמרי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בנוסף למה שoryo אמר, ממקרים שאני מכיר בקזינואים באירופה ומזרח אירופה אחרי שהתמזל מזלך ברגע שתעבור רווח מסויים יגיעו אליך 2-3 גורילות ויבקשו ממך בנימוס לפדות את הכסף ולצאת. לא יודע את הסכום וכנראה הוא משתנה ביחס השקעה ובין מקום למקום אבל מקרה אחד היה ברווח של 520 יורו ואחד ברווח של 1000 יורו. (לצערי לא רווחים שלי :cry: )

כיום המערכות ניתור שיש אפילו לקזינואים הפשוטים ביותר במזרח אירופה דואגות שהבית תמיד ירוויח ועקובות כמעט אחרי כל מהמר בזמן אמת. תמיד יש ברי-מזל אבל הם דואגים שלא יהיו יותר מידי ברי-מזל כי אז הם יפסידו ולא יהיו פחות מידי בשביל לתת לאנשים תחושה שיש פה אנשים שמרוויחים כסף.

פורסם

טיימור, אני מעריך את החיזוק שלך, אבל למען הסר ספק אין קשר בין ההתייחסות שלי וההתייחסות שלך:

אתה כנראה מדבר על משחקי קלפים, בהם ניתן לרמות ולכן הבית מנפה אנשים (גם תמימים) בתור אמצעי מנע.

בענייני רולטה, אליהם התייחסתי - אין שיטה ואין בטיח. לאורך זמן ("אינסוף משחקים"), ובהנחה שאתה לא אורן זריף, אתה תפסיד. אין כאן כן מזל לא מזל, יש כאן מספרים והסתברות שמתכנסת לטובת הבית, כי מתמטיקה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לא יודע את הסכום וכנראה הוא משתנה ביחס השקעה ובין מקום למקום אבל מקרה אחד היה ברווח של 520 יורו ואחד ברווח של 1000 יורו. (לצערי לא רווחים שלי :cry: )

מה רע בלהרוויח 1K יורו לפני שיבקשו ממך לצאת?

טיימור, אני מעריך את החיזוק שלך, אבל למען הסר ספק אין קשר בין ההתייחסות שלי וההתייחסות שלך:

אתה כנראה מדבר על משחקי קלפים, בהם ניתן לרמות ולכן הבית מנפה אנשים (גם תמימים) בתור אמצעי מנע.

רולטה דווקא.

בענייני רולטה, אליהם התייחסתי - אין שיטה ואין בטיח. לאורך זמן ("אינסוף משחקים"), ובהנחה שאתה לא אורן זריף, אתה תפסיד. אין כאן כן מזל לא מזל, יש כאן מספרים והסתברות שמתכנסת לטובת הבית, כי מתמטיקה.

יש. וצריך מזל עבורה, כן, אבל יש.

מה הסיכוי שלך לזכות?

במקרה הכי בנאלי, 48.5%.

שזה גם הסיכוי שלך להפסיד, פלוס 1.5 אחוז = 50%.

הסיכויים נגדך. נכון.

אבל, תשחק חכם עד כמה שאפשר, וקצת מזל לא יזיק, ותוכל לצאת עם רווחים- כי הסיכוי שלך להפסיד כמעט זהה לסיכוי שלך להרוויח.

אגב, שמעתי על מקומות (לא זוכר איפה שמעתי את זה) שמעסיקים אנשים עם מזל נאחס, כדי שמהמרים שעלו על הגל ייפלו... עכשיו, זו משרה שיכולה מאד להתאים לי! איפה אני יכול להירשם? אני מביא המון מזל נאחס מהבית:lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז, איך בדיוק אפשר לשחק חכם ברולטה?

והמשפט "תוכל לצאת עם רווחים- כי הסיכוי שלך להפסיד כמעט זהה לסיכוי שלך להרוויח" הוא ממש לא סיבה ומסובב. להפך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

1) לדעת להגיד "בסיבוב הזה אני לא משתתף"

2) לדעת להקציב X כסף, וזהו. הפסדת, צא מהקזינו ואל תוציא עוד כסף.

וזה נכון, תלוי בצורת המשחק שבחרת. לשיטתי, הסיכוי להפסיד כמעט זהה לסיכוי להרוויח. ההבדל זניח מספיק בשביל שזה יעבוד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אתה צודק, בהנחה ואתה אומר "בסיבוב הזה אני לא משתתף" בסיבוב הראשון, ובכל שאר הסיבובים אחריו...

ואתה גם צודק בנוגע לנקודה השניה - בוא ליהנות ותגביל את עצמך לסכום שאתה יכול להרשות לעצמך להפסיד.

הסיכוי להפסיד אכן קרוב מאוד לסיכוי להרוויח, אבל מכיוון שהוא קרוב מלמעלה, זה "יעבוד" רק עם... מזל.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
מה רע בלהרוויח 1K יורו לפני שיבקשו ממך לצאת?

יש. וצריך מזל עבורה, כן, אבל יש.

מה הסיכוי שלך לזכות?

במקרה הכי בנאלי, 48.5%.

שזה גם הסיכוי שלך להפסיד, פלוס 1.5 אחוז = 50%.

הסיכויים נגדך. נכון.

אבל, תשחק חכם עד כמה שאפשר, וקצת מזל לא יזיק, ותוכל לצאת עם רווחים- כי הסיכוי שלך להפסיד כמעט זהה לסיכוי שלך להרוויח.

אגב, שמעתי על מקומות (לא זוכר איפה שמעתי את זה) שמעסיקים אנשים עם מזל נאחס, כדי שמהמרים שעלו על הגל ייפלו... עכשיו, זו משרה שיכולה מאד להתאים לי! איפה אני יכול להירשם? אני מביא המון מזל נאחס מהבית:lol:

אם הסיכוי שלך לנצח הוא 48.5% אז הסיכוי שלך להפסיד הוא 51.5% ולא כפי שכתבת.

״מהמרים שעלו על הגל״ - מושג שקיים בדמיון של המהמרים אבל לא במציאות. לא צריך להעסיק אף אחד כדי שה״גל״ יפסק.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

ראיתי פעם סרט תיעודי על קבוצה של סטודנטים מבריקים, שהרוויחו הרבה כסף ברולטה בלאס ווגאס. הם בנו מחשב פרימיטיבי, שאחת מחברות הקבוצה לבשה מתחת לבגדים. אם אני לא טועה, הם התבססו על כך שלרולטה היתה הטיה כלשהי, והכניסו לחישוב את הנקודה שבה הדילר מגלגל את הכדור.

לכל המתחכמים שמפזרים סיכונים, בסכומים קטנים, כשיחס ההימורים נגדך, הדרך שיש לה את הסיכוי הכי גדול לזכיה, היא פשוט לשים את כל הכסף, להימור אחד, על ההימור עם הסיכוי הכי גבוה. במקרה של רולטה זה אומר לשים את הכסף על אדום או שחור.

עריכה:

זו הקבוצה שניצחה את הרולטה

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Eudaemons

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

בהחלט מעניין, אבל כשהכותבים פה בפורום מדברים על ״שיטה״ איכשהו לא נראה לי שהם מתכוונים לתכנון, בנייה וקידוד של מחשב לביש שפותר משוואה טריגונומטרית בארבעה נעלמים כמו שעשו הסטודנטים האלה.

כמו כן, אם בקזינו תופסים אותך עם מכשיר כזה זה עלול להגמר רע מאוד.

פורסם
איציק, זה ממש בסדר לומר שהיציאה לקזינו היא כיפית בשבילך וגם להפסיד את ה30 יורו - עדיין נסכם ל"רווח" בגלל שהעברת את הזמן בסבבה.

זה פחות בסדר לומר שיש לך שיטה שתוביל לכך שתנצח את הבית, או שאתה לא מבין או שאתה סתם מתעלם מאלמנט מאוד מאוד בסיסי של הסתברות... השיטה שלך, בתוחלת, תוביל ל.... ניצחון הבית. זו לא הדעה שלי אלא סתם מתמטיקה. אז אנא אל תציג מצג שווא כזה או אחר.

בקזינו, בלי לרמות, הבית ינצח. המשחקים בנויים בצורה הזו, אחרת לאורך זמן לבית לא היה איך להמשיך לחיות. אני מופתע שצריך לומר את זה ככה מפורשות אבל אני שם לב שיש כאן כמה וכמה אנשים שלא מבינים את הבסיס של הבסיס במבוא להסתברות.

אתה לא צריך להציג לי תוחלת - אני כלכלן, אז חישוב תוחלת כבר מוכר לי מכמה קורסים מתקופת הלימודים.

ידוע שתוחלת הרווח תהיה תמיד לטובת הקזינו, בגלל זה בסיבובים על הרולטה, פיזרתי 14 יורו ולא 140 יורו.

אני ניסיתי להסביר את הגישה שלי כלפי הקזינו, אני בא לשם עם 30 יורו שיכולים גם לצאת בבר או כל בילוי ערב אחר - זה שאני מרויח מבחינתי זה אקסטרה, גם אם אני מפסיד הכל אותו עגב מבחינתי היברתי ערב.

אגב, הסיכוי שאחרי שני סיבובים רצוף אני יפסיד את כל ה-30 יורו זה בערך 1 ל-55 (5/37 בריבוע).

אני מכיר מעולה את האנשים שלוקחים טיולי קזינו ומפסידים אלפי שקלים בחופשה או כאלה שהמלון מציע להם לשחק כל הערב על 250 יורו כל יום כדי לקבל את השהות במלון ואת האוכל בחינם ונמנע מלהכנס למצבים האלה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

התחלנו משיטה לנצח את הקזינו ועכשיו מדברים על איך לקבל שתייה וכריכים בחינם?

בקצב הזה תיכף נדבר על זה שמקבלים חניה בחינם, מיזוג אוויר בלי לשלם ואפשרות להתחיל עם המלצריות בקזינו.

למיטב ידיעתי, אגב, הקזינו יודע לזהות טפילי כריכים ולגרש אותם אך נמנע מזה כי חלק לא מבוטל מהם נכנע לפיתוי ובסופו של דבר מהמר ומפסיד, כך שלקזינו לא ממש אכפת מהם.

פורסם

יש כאלו שמרוויחים בקזינו ויהי מה...המזל שלהם.

אחי היה ברוקר בוול סטריט בניו יורק, הימורים ובורסה היו בדם שלו.

היה טס כל פעם ללאס וגאס וחוזר עם קופה יפה רק מבלאק גק.

כל הזמן היה מקבל מהארדרוק קזינו כרטיסי טיסה או הזמנות לטיסה עם מטוס פרטי - כן זה עם החלונות העגולים בלינג בלינג...

בקיצור יותר מ15 שנים היה מורויח הרבה מאוד כסף בקזינו.

ב11/9 הפסיד המון בבורסה, ה-מ-ו-ן.

החליט שהוא עוזב קזינו, בורסה ואת ניו יורק.

מזל.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...