Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקיי, כשמישהי דופקת לך את האוטו (ונניח שהאוטו חדש, TYPE-R הונדה שנת 2016), אומרת לך כולה חתיכת פח, אני במקומך לא הייתי דופק לה חשבון, ומעקם לה את הטמבון, ואומר לה "כולה חתיכת פח זולה וישנה", ובזאת נגמר הסיפור.

טמבון עשוי מפלסטיק לרוב

• תגובות 136
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
בעיה ידועה ומרתיחה, פשוט חוסר כבוד לרכוש של אנשים. בקליפורניה, אין דברים כאלו. אנשים יצאו מהבג'ז כדי לא לפגוע במכונית שלידם.

3 פתרונות (מנסיון):

הראשון, והכי טוב, זה כמו שנאמר לנסות לחנות רחוק. לחלוטין לא תמיד מתאפשר ולכן

2. לקנות כיסוי (עבה) לרכב עם הגנה נגד פתיחת דלתות, חפשו בגוגל: car cover ding protection

מבאס בקיץ לכסות, ומחיר הכיסוי לא זול אבל שווה את עוגמת נפש.

שנים שאני עם כיסויים כאלו וזה הציל לי את הרכבים לא פעם.

ובכלל, רכבי ספורט ורכבים "נוצצים" רצוי "להסתיר" מכל מני חארות. שלא נדבר על השמש הישראלית.

3. מגנטים גדולים, כמו דגלים ביום העצמאות.. חניתם קרוב לרכב, אין לכם ברירה, משאירים מגנט באזור שצפוי לקבל מכה מפתיחת הדלת.

תשרטטו קו דמיוני לכיון פתיחת הדלת. יצאתם מהחניה, תחזירו את המגנט לרכב.

בהצלחה

Sent using LG V10

http://www.ebay.com/itm/NEW-2PCS-Door-Guard-Foam-Bar-Portable-Car-Side-Door-Body-Protector-/142068616823?hash=item2113f30e77:g:V4kAAOSwIgNXmn8p&vxp=mtr

זה בכלל מושלם כי הוא ננעל

http://www.ebay.com/itm/Magnetic-Car-Door-protective-Cushion-Pad-Protector-for-2doors-/331841786339?hash=item4d434fd1e3:g:aIQAAOSw3ydVjMS5&vxp=mtr

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם
בעיה ידועה ומרתיחה, פשוט חוסר כבוד לרכוש של אנשים. בקליפורניה, אין דברים כאלו. אנשים יצאו מהבג'ז כדי לא לפגוע במכונית שלידם.

3 פתרונות (מנסיון):

הראשון, והכי טוב, זה כמו שנאמר לנסות לחנות רחוק. לחלוטין לא תמיד מתאפשר ולכן

2. לקנות כיסוי (עבה) לרכב עם הגנה נגד פתיחת דלתות, חפשו בגוגל: car cover ding protection

מבאס בקיץ לכסות, ומחיר הכיסוי לא זול אבל שווה את עוגמת נפש.

שנים שאני עם כיסויים כאלו וזה הציל לי את הרכבים לא פעם.

ובכלל, רכבי ספורט ורכבים "נוצצים" רצוי "להסתיר" מכל מני חארות. שלא נדבר על השמש הישראלית.

3. מגנטים גדולים, כמו דגלים ביום העצמאות.. חניתם קרוב לרכב, אין לכם ברירה, משאירים מגנט באזור שצפוי לקבל מכה מפתיחת הדלת.

תשרטטו קו דמיוני לכיון פתיחת הדלת. יצאתם מהחניה, תחזירו את המגנט לרכב.

בהצלחה

Sent using LG V10

רעיון יפה המגנט !!

מה דעתכם על הפטנט החדש בסקודה החדשה אולי יהפוך לסטנדרט ויציל הרבה "סתם פחים "?

פורסם

לא יעזור , כמו שכתבתי גם לסיטרואן קקטוס שיש לה משהו כפול 10 מהמגן הזה נצפו מכות מעל בית הגלגלים ומעל המגן .

פורסם

במקרה של הפראדו/לנדקרוזר יש את הכנפוני פלסטיק מסביב לכל האוטו, זה היה פותר לגמרי את הבעיה, הפלסטיק לא היה מתעקם ובמקרה הגרוע היה נפגע מעט הצבע.

ואז או מכחול או לפרק את אותו אזור ולצבוע זה בטח לא כמו תיקון מלא של דלת/ כנף וכו'

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פעם להרבה מכוניות היו פסי קישוט עבים כאלה שמגינים על הדלת.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לפעמים אני מרגיש פראייר וילד כאפות שאני דואג שמי שאיתי יוצא מרכב לא דופק את הרכב שליד עם דלת או אם בטעות הדלת עפה על רכב אני ממש מתבאס.

במדינה הזאת אתה צריך להיות מניאק כולל עם נשים אבל כשמקבלים חינוך נורמלי זה קשה.8)

פורסם

זה הכל מתחיל ונגמר בחינוך/תרבות, פה בארץ אין תרבות נהיגה ואין כבוד לרכוש של האחר.

לי יש רגישות יתר לגבי הרכב, וכל שריטה אצלי לוקח מאד קשה. גם עליי מסתכלים כעל עוף מוזר, שמחנה רחוק מכולם, ומעדיף ללכת קצת ברגל רק כדי לא לחנות ליד רכבים שעלולים לשרוט את הרכב, מכסה את הרכב באופן קבוע.

יצא לי לראות נהגים ונהגות בעיקר בת"א, שחונים בחניה גדולה (חניה וחצי) ועדיין הם יסעו רברס עד שישמעו את המכה של הרכב מאחור, אפילו שיש להם מלאאאא מקום מקדימה... ראיתי אחת כזאת עם רכב טרנטה, נותנת מכה לרכב חדש עם הניילונים.. ממש כואב הלב, ושאלתי אותה - למה?? יש לך מלא מקום מקדימה, היא אומרת.. "אהה זה כלום.. זה רק שריטה".. וזה אלף שקל לתקן טומבון. אין כבוד לרכוש ואין כבוד לאף אחד, לא לנהגים, לא למורים ולא לשוטרים.. הכל מותר והחוק זה אופציה.

פורסם

כאמור, אני חוזר לעדכן (ועצבני) החנתי רחוק יחסית מהעבודה , לא עברו 24 שעות ואני מוצא עוד דפיקה+ שריטה על הרכב

כל זה אחר יום עבודה שאתה גם ככה רוצה לנוח

כמובן שאני יכול רק לאכול את הכובע!!

נכתב על ידי אדם פדנט לרכב (ללא יותר מידי תקציב לציפויים למיניהם

לגבי הלינק לאיבי למגנט..

זה לא ישפשף או ישרוט לאט לאט את הצבע באוטו?

בארץ כבר ימצאו איך לשחק לך עם זה !

פורסם
לא יעזור , כמו שכתבתי גם לסיטרואן קקטוס שיש לה משהו כפול 10 מהמגן הזה נצפו מכות מעל בית הגלגלים ומעל המגן .

אוסיף גם שיהיו גם שיגנבו את המגנט וגם על הדרך יתנו מכות עם הדלתות ברכב שלך כדי לבדוק איך זה עובד.

Sent from my Note 5 using Tapatalk

קובי

:-)

פורסם

אצלי נשבר שיא פתיחת הדלתות,שימו לב לנזק:

210402ab-98f6-4e92-bb09-26150c814e8d.jpg

מה שכן,הבן אדם השאיר פתק,דיברנו,הוא מוכן לשלם על תיקון הנזק אבל אני לא מתכוון לצבוע רבע רכב בשביל שטות כזאת. בכל מקרה קיבלתי את ההתנצלות שלו ואמרתי שאם אצטרך כסף אני אדבר איתו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מצטרף לנפגעים. לפחות פעם בשבוע אני מוצא מכה חדשה מפתיחת דלתות. הרכב שלי נראה כאילו עבר הפצצת מטאוריטים קטנה. נשבר כבר.

אפשר קישור למדבקה עליה דיברו פה?

פורסם
מצטרף לנפגעים. לפחות פעם בשבוע אני מוצא מכה חדשה מפתיחת דלתות. הרכב שלי נראה כאילו עבר הפצצת מטאוריטים קטנה. נשבר כבר.

אפשר קישור למדבקה עליה דיברו פה?

ממליץ על יריעה שקופה שלא מצהיבה, לא רואים אותה כמעט, באה במידות שונות של אורך ורוחב ואפשר לשים אותה על הדלתות במקומות שבולטים למנוע פגיעה.

אני משתמש בכזו על הפגושים שלי שסופגים קשות מאנשים חסרי אחריות

דוגמה ליריעה

http://www.ebay.com/itm/4-x12-to-4-x180-3M-Scotchgard-PRO-SERIES-paint-protection-Domestic-USA-/291250612909?var=&hash=item43cfe3aaad:m:msiF86D2GxvS7Fesokjzfhw

Sent from my Note 5 using Tapatalk

קובי

:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדיוק היום דיברתי על זה עם ידידה שמכירה את השריטה שלי לגבי הרכב. סיפרה לי שאבא שלה קנה סקודה פאביה החדשה ואחרי מס' ימים כבר הכניסו בו עגלת קניות כשחנה במרכז מסחרי. כמובן שנשאר סימן של מכה ולרכב עוד אין שבועיים על הכביש.

ואז אנשים מסתכלים עלי מוזר כשאני חונה רחוק בעליה כדי ששום עגלה לא תפגע ברכב...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...