Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יודע מה המסלול שצריכים לעבור על מנת לפתח מוסך? אני מדבר לא על המסלול שצריכים נסיון של 7 שנים בעבודה, אלא על המסלול שעובר דרך לימודי הנדסאי רכב. האם מישהו מכיר את המסלול הזה ץ מה צריך לעבור? כמה זמן ללימודים וכמה שעות? בכל הרשת אין תשובה ברורה. גם במוסדות הלימודים כל אחד עונה תשובה אחרת.

תודה

פורסם

בגדול מדובר על שנתיים של לימודי הנדסאי מכונות בלימודים יום או 3 שנים לימודי ערב, נורא תלוי כי כל מקום משחק עם הזמנים בהתאם ליכולותיו וזמינות המורים.

בתום סיום הלימודים אתה מתחיל ללמוד למבחן הנקרא ''13 תחנות'' מרבית האנשים עושים אותו בשלבים מכיוון שהרוב המוחלט לא מסיים אותו במכה ונופל בכמה תחנות, ע''מ לגשת ולהשלים את התחנות ישנה תקופת צינון ככל הידוע לי של כמה חודשים.

כאשר סיימת בהצלחה את 13 התחנות אתה מקבל תעודת ניהול מוסך, יש המשכירים אותה לבעלי מוסכים שיש בידיים את הממון והניסיון אך לא את הלימודים והתעודה ויש הפותחים מוסכים.

זה כמובן נדרש על מנת להיות מוכר ומורשה מטעם משרד התחבורה וכמובן על מנת להיות חוקי ומבוטח.

בהצלחה

פורסם

תודה. שאלה נוספת. בתור מנהל מוסך, נצא מנקודת הנחה שעשיתי 13 תחנות, הכל טוב ויפה.

מה עלי לעשות אם אני רוצה גם שיהיה לי הסמכת חשמל ומיזוג אוויר??

והאם 13 התחנות האלו, זה גם לימודים? או פשוט מבחנים שצריך לעבור?

תודה

פורסם
בגדול מדובר על שנתיים של לימודי הנדסאי מכונות בלימודים יום או 3 שנים לימודי ערב, נורא תלוי כי כל מקום משחק עם הזמנים בהתאם ליכולותיו וזמינות המורים.

בתום סיום הלימודים אתה מתחיל ללמוד למבחן הנקרא ''13 תחנות''

ואם המבקש הינו מהנדס מכונות, איך הוא מתיישר לפי המסלול הזה?

פורסם

אינני יודע מה על מהנדס מכונות לעשות, עד לפני שנים אחדות לא היו לימודי מהנדס מכונות עם התמחות ברכב (מאז שפתחו את העניין במכללת אפקה זה השתנה), ממליץ לבדוק, לדעתי אין מנוס ממבחן 13 התחנות גם למהנדס מכונות.

הסמכות נוספות ידרשו לימודים ומבחנים נוספים, כבר יותר קלילים.

• תוכן חדש...