Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CXperience - הסיטרואן הגדולה חוזרת ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לטעמי רכב התצוגה הזה נראה מדהים. אם יגיע לייצור בגרסא דומה ייתכן שיהיה הסיטרואן הגדולה המרהיבה הבאה

נצר לשושלת ה - DS, SM, CX, C6.

הצלחה מסחרית? כנראה שלא.

פורסם

אחרי שהC6 לא צלחה במכירות מפתיע שהם עוד פעם חושבים על כזה רכב.

עדיף להשקיע בתחום שמוכר טוב-קרוס אובר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב נראה מדהים. פחות אהבתי את הסרטון בגלל שהוא מראה מעט מדי רכב ויותר מדי נופים ושטויות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

קצת פרטים טכניים על ה - CXperience :

אורך - 5.0 מ', רוחב - 2.0 מ', גובה 1.37 מ'. בסיס גלגלים - 3 מטר. (מימדים בקטגורייה סאלון - פאר).

מנוע בנזין היברידי עם 250-300 כ"ס. מנוע בנזין מניע גלגלים קדמיים. מנוע חשמלי - גלגלים אחוריים.

גיר אוטומטי 8 מהירויות. צג מגע 19 אינץ'. מערכת מתלים חדשנית סופר נוחה כנראה הידרופניאומטית דור חדש.

Citroen-CXperience_Concept-2016-ig.jpgcitroen-cxperience-34.jpgcitroen-cxperience-concept-3.jpgCitroen-CXPERIENCE-Concept-25-696x464.jpgCitroen-CXperience-concept-101-876x535.jpgCL-16.079.001_0.jpgcmaxresdefault.jpgcp16_elevation.jpg

[h=2][/h]

פורסם

לסיטרואן יש נטייה לייצר גרסאות קונספט מרהיבות אבל לא להביא אותן קרוב אפילו לכביש. וזה חבל.

מאמין שזה אותו המקרה כאן, מראה איך העתיד, כנראה, של סיטרואן עומד להיראות. תכלס הרכב מרשים מאוד ויהיה מעניין.

פורסם

אני מאמין שנראה צאצא של הקונספט הזה מגיח היישר לשוק הסיני בעוד כמה שנים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

בניגוד לקקטוס, זו לא תגיע לייצור.

הקקטוס הינה מכונית זולה, ותמיד יש למקום למכוניות זולות.

ברגע שמשחקים במגרש של מרצדס, אודי, ב.מ.וו ושות, זה סיפור אחר.

וכאן סיטרואן נדונים לכשלון מראש.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

עד היום, בכל פעם שעוברת לידי C6 אני עוצר ומביט בה כמהופנט עד להיעלמותה אי-שם באופק האורבני.

מכונית יפהפייה.

הקונספט הזה לא רחוק מה-C6, מעניין אם סיטרואן ינסו שוב.

מה שכן, התחרות בפלח הזה נהייתה עוד יותר קשה, לא כ״כ סופרים את הצרפתים, ובצדק.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...