Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חליפה לאירוע. לפעוט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

אחי מתחתן בחודש הבא, הילד שלי, בן שנתיים וחצי, מצופה להיות שר הטבעות בחתונה.. בקיצור, חייב לקנות לו חליפה יפה, רצוי משהו סולידי סטייל מכנס שחור, חולצה לבנה, עניבה (רגילה או פרפר), ג'קט שחור.

יש למישהו מושג היכן לרכוש כזה דבר? אני מירושלים, אז קרבה גיאוגרפית\רכישה ברשת חשובה.

פורסם
והקטן אמור להסתובב כל הערב חנוט בחליפה ועניבה?

קצת לא נוח,לא?

נו באמת.. מה אתה חושב? מכנס וחולצה מכופתרת זה ממש לא סבל לילד, הוא כבר לא תינוק. את הג'קט\עניבה לא יצטרך ללבוש כל הערב. בגדים להחלפה תמיד יש.

פורסם

בירושלים לא חסרים בגדים חגיגיים לפעוטות - למשל, בזאר שטראוס (בשטראוס או בתלפיות).

אם לא מצאת שם, כיתות רגליים זריז לכיוון גאולה/מאה שערים ואתה מסודר.

לסלע - בסיום הטקס תמיד אפשר להוריד כמה שכבות מהפעוט ואף להחליף לגמרי אם זה לא נוח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אוסיף ואומר שעניבת פרפר תתאים יותר לפעוט. מזל טוב.

גם אני חושב כך! תודה :)

אופס, בדיקת עיניים דחוף, קראתי "אני".

הרגת אותי :lol: אבל יש לך חוש טוב.. הטעות שלך לא כל כך רחוקה מהמציאות...

• תוכן חדש...