Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הפאביה היתה מעורבת בתאונת צד לאחר שנהג דביל שיצא מחניה נכנס בה - לא אני נהגתי אלא אחותי והיא היתה לבד. לאחר שהצגתי את צילומי מצלמת ה- DVR הנהג הפוגע הודה באשמה, לאחר שבעת החלפת הפרטים (הגעתי למקום לאחר שאחותי צלצלה אלי) הנהג טען שהוא לא אשם.

בקיצור, היה שמאי והייתי גם במוסך - שם טענו שצריך יישור + צביעה לדלת הקדמית, החלפת דלת אחורית, יישור + צביעה לכנף האחורית וצביעה בפגוש בצד ימין בלבד, החלפת טפט לכנס האחורית ופסי קישוט. עם זאת, בכל הנוגע לחישוק יש מחלוקת.

הרכב יד ראשונה ושמור מאוד, ובעת התאונה נגרמו שריטות וחריטות על החישוק. במוסך טוענים שאפשר לנקות את השחור (את זה גם אני יודע) ושזה בעייתי להחליף את החישוק כי "זה מגיע בסט של 4", ומנגד טוענים שלא ניתן לשפץ אותו - ובקיצור רוצים להשאיר זאת כך.

רגע אחד לפני שאני מתחיל לעשות בלאגן כמיטב המסורת, האם להשאיר את החישוק השרוט או להתעקש על החלפתו בחדש / משומש במצב טוב מפירוק? מה אתם הייתם עושים? הרכב ישן, שנת 2008.

תודה,

גיא.

מצ"ב תמונות.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

פורסם

לפי הבנתי - המוסך צודק, ואכן חישוקים מגיעים בסט של 4.

כאן נשאלות 2 שאלות :

1. מה השמאי רשם לגבי החישוק ?

2. במידה וכבר פנית לחברת הביטוח - מה היא מאשרת מבחינת החישוק(ים) ?

אתה מצפה כי המוסך יחליף לך את החישוק. אך מבחינתו - הוא משלם על 4 (משלם לספק שלו), ומקבל תשלום (מחברת הביטוח) רק על 1 -> כלומר, הוא מממן לך את החישוק. מבחינה זאת - המוסך צודק בכך שאינו מוכן לכך.

לדעתי - את המוסך תוציא מהמשוואה הזאת.

תנסה לשכנע את השמאי/ חברת הביטוח כי יש צורך בהחלפה של כל 4 החישוקים - ואז כולם מרוצים (חוץ מחברת הביטוח ... :-)).

אופציה אחרת (ולא בטוח בכלל כי תצליח) - לשלם עבור 4 חישוקים, ואח"כ לתבוע מחברת הביטוח את העלות (יש סיכוי קלוש, בתנאי שהשמאי ציין שיש נזק לחישוק. אחרת - נידון לכישלון מראש).

פורסם

קודם כל זה ברור שנגרם לחישוק נזק מהתאונה ולכן הוא אמור להיכלל בתיבעת הביטוח.

דבר שני אין דבר כזה "סט של 4", קשקוש מוחלט. אם הגלגל לא בר תיקון אז שיתכבדו המוסך וחברת הביטוח ויחפשו כזה מפירוקייה. הפאביה שפורט היא אומנם יצירת אומנות אך היא לא נדירה, ג'אנט כזה עולה כמה מאות בודדות של שקלים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זאת לא בעיה שלך שהחישוקים מגיעים בסט של ארבעה. אתה זכאי להחזיר את הרכב למצבו המקורי.

שיחליפו את כל הסט.

אני הייתי הולך לתביעות קטנות על דבר כזה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

רצח ארלוזרוב

דרוש צלחת חדשה / מפירוק במצב חדש( איך הם מתארגנים על זה בעיה של השמאי / חברת ביטוח / מוסך )

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שלא יעבדו עליך! הג'אנטים לא מגיעים ברביעיות, לפני שנה גם הייתי מעורב תאונה בה נפגע אחד הג'אנטים שלי והזמינו לי מסיאט ג'אנט בודד.

פורסם

ניתן לבצע החלפה של חישוק אחד,

אפשרות שנייה היא שהשמאי יציין בדוח פיצוי כספי עבור החישוק שלא הוחלף (כן יש אפשרות כזו).

פורסם

בדוק בשבע עיניים שהחישוק החדש:

1. מקורי - אפשר לראות את המק"ט בתוך החישוק.

2. ללא פגמים.

אני הייתי הולך לעשות לו איזון בפנצ'ריה על חשבוני לאחר ההחלפה כדי לוודא שהחישוק תקין. יעלה חמישים שקל אבל יחסוך הרבה עוגמת נפש בהמשך, כי אם הוא פגום זה יעלה בוחטה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

ובינתיים במוסך... הרכב כמעט מוכן. החישוק האחורי שמורכב הוא זה שהגיע מפירוק - נראה טוב (יש עליו מדבקות וצריך להוריד אותן).

החישוק לאחר איזון עם הצמיג שלי שהיה על החישוק הפגום, ובכל מקרה קיבלתי את החישוק הישן + צמיג מאמצע 2014 עם הרבה בשר של דנלופ (רצו לזרוק, אמרתי להם שלא יעשו זאת).

הרכב יעבור כיוון פרונט לאחר שיסיימו (על חשבון הביטוח של הפוגע כמובן).

מה דעתכם על העבודה עד כה? ביקרתי את הרכב בכל יום במוסך.

1.JPG

2.JPG

• תוכן חדש...