Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו לוגאן וכשהרכב לא זז והמזגן דלוק המנוע מתחמם גם בשעות הלילה. וברגע שאני מתחיל לנסוע הוא מפסיק להתחמם. המד המים, תקין מאוור עובד. התכנאי טוען שהכול תקין אז מה יכול להיות הסיבה?

פורסם

בדוק אם העלאת סל"ד בניוטרל גם מוריד את הטמפ'.

אם כן, ייתכן ומשאבת המים לא מייצרת מספיק ספיקה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם
תתכן כאמור משאבת מים לא בשיאה ("כנפיים" אכולות - שרק סל"ד מספיק גבוה גורם לה לעשות משהו) או רדיאטור סתום חלקית.

יש דרך לבדוק את זה לבד?

פורסם
יש דרך לבדוק את זה לבד?

אפשר לבדוק שהצינור כניסה \ יציאה מהרדיאטור באותה טמפ' וגם שהוא מתחמם באופן שווה (על מנוע חם)

משאבת מים - לפרק אותה ולראות מה המצב של הפרופלור.

פורסם
יש לי רנו לוגאן וכשהרכב לא זז והמזגן דלוק המנוע מתחמם גם בשעות הלילה. וברגע שאני מתחיל לנסוע ,הוא מפסיק להתחמם. המד המים תקין, מאוור עובד. התכנאי טוען שהכול תקין אז מה יכול להיות הסיבה?

אתה יכול להסביר, מה בדיוק התופעה שאתה רואה?

רשמת שמד מים תקין. האם הכוונה לתצוגה בלוח שעונים?

כמה ריבועים אתה רואה?

איך אתה יודע שהוא מתחמם?

פורסם
אתה יכול להסביר, מה בדיוק התופעה שאתה רואה?

רשמת שמד מים תקין. האם הכוונה לתצוגה בלוח שעונים?

כמה ריבועים אתה רואה?

איך אתה יודע שהוא מתחמם?

אני רואה בריבועים בד"כ יש 4 ריבועים ובעצירה + מזגן יש 6 ריבועים ומיד כשאני מתחיל לנסוע או מכבה מזגן זה יורד חזרה ל4

פורסם

תבדוק בנוסף שרדיאטור של המזגן לא סתום (חיצונית) בלכלוך ושמאוורר לא מסתובב בכיוון הפוך. במצב תקין אמור להזרים אוויר לכיוון המנוע ולא להפיך.

פורסם
תבדוק בנוסף שרדיאטור של המזגן לא סתום (חיצונית) בלכלוך ושמאוורר לא מסתובב בכיוון הפוך. במצב תקין אמור להזרים אוויר לכיוון המנוע ולא להפיך.

הטכנאי ניקה לי את זה וזה לא עזר

• תוכן חדש...