Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

כמו שאתם מכירים, יש בלחצנים של החלונות אופציה ללחיצה קצרה שמעלה מעט את החלון או לחיצה ארוכה מעט שמעלה אותו עד הסוף.

לאחר החלפת אלטרנטור במוסך מורשה רק החלון של הנהג מגיב לי ל2 סוגי הלחיצות, בכל יתר החלונות הלחיצה הארוכה כבר לא עובדת, יש למישהו מושג מה הסיפור?

 

אשמח מאוד לעזרתכם.

פורסם

היה לי עניין כזה אחרי החלפת מצבר (בפוקוס mk3)

אחרי זה מה שהייתי צריך לעשות זה לתכנת מחדש את החלונות ע״י סדר פעולות מסוים של משהו כמו: להוריד עד הסוף,להחזיק 2 שניות,להעלות עד הסוף, להוריד שוב, להחזיק 2 שניות.

אני לא זוכר את סדר הפעולות המדויק אבל אני כן זוכר שזה היה צריך להתבצע בכל חלון בנפרד והיה תהליך די מעיק.

על התכנות חלונות כתוב בספר הרכב, שם תמצא את סדר הפעולות המדויק.

V5

פורסם

אצלי קרה אותו דבר אחרי החלפת מצבר בפוקוס 2.דבר שהסתדר לבד אחרי יום.אני מציע להמתין יומיים ולא לרוץ לנוסעים.תן למחשב לעשות את דבריו לבד

Ford Focus mk2 2009 1.6 trend ז"ל

סקודה אוקטביה 1.2 TSI DGS7 שנת 2012 אלגנס wife mode

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

פורסם

 

עדכון:

 

וואלה עשיתי את זה תוך כדי עמידה ברמזור. פשוט וקל ישר עבד.

×
×
  • תוכן חדש...