Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2013 - טיפול 30 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

זמן הטיפול של הרכב של אישתי הגיע - 27 אלף ק"מ ושלוש שנים .

מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה מחליפים בטיפול 30 אלף לגולף דור 7 שנת 2013 ?

תודה.

פורסם

חלפים:

שמן מנוע

מסנן שמן

מסנן מזגן

מסנן אוויר מנוע - לא חובה (אופציה - בדיקה ויזואלית - אם לא ממש סתום להשאיר - בשום אופן לא לנקות בלחץ אוויר או לדפוק ושאר ירקות).

**פלאגים (יש לאמת עם מוסך יבואן - שמעתי שיש הוראה לקיצור מרווח החלפת מצתים בדגם הזה מ 60 אלף או 4 שנים לכל 30 אלף או שנתיים ואיני יכול לאמת את זה או לשלול את זה בזמן שאני רושם פה אולי אם חבר אחר בפורום יודע בוודאות יוכל לשתף ולעדכן).

בכל מקרה, תוכל להרים טלפון לכמה מוסכים לבקש לקבל הצעת מחיר לטיפול ומה הוא כולל ולחזור לעדכן אותנו :)

הזול עולה ביוקר

פורסם

תודה על התגובה ,

אכן במוסך היבואן נאמר לי שיש להחליף פלאגים והיה נראה לי מוזר שב 30 אלף כבר צריך להחליף .

לגבי הצעת מחיר בו נגיד שהצעת המחיר שקיבלתי בצמפיון היתה ממש על גבול השחיטה ,

2800 שקלים.

פורסם

אם ההצעת מחיר שקיבלת היא לפילטרים שמן ופלאגים אז היא עברה את השחיטה...היא ממש לא על הגבול.

מדובר על חלפים בשווי 900 ש"ח בהגזמה, אני בטוח שתוכל למצוא אותם גם בפחות [מדובר על מקורי או שווה ערך].

אם אתה לא באחריות הייתי ממליץ לך או לטפל לבד או לעשות במוסך אחר רק לשים לב לאיזה חלפים שמים לך!

פורסם

האמת ששמעתי את המחיר אפילו לא שאלתי אם מדובר בחלפים מקוריים או OEM מאחר והבנתי שזהו מחיר מופרז.

אבקש הצעת מחיר לטיפול במוסך אחר.

תודה

פורסם

הצעת המחיר שקבלת לא הגיונית בעליל, וכנראה נבעה מאיזה קצר בתקשורת. תבדוק שוב.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

סט פלאגים אירידיום לרכב שלך עולה באיביי כ300 שח, המחיר שהציעו לך הוא לא פחות משחיטה, אגב התקשרתי לצ'מפיון ונאמר לי שההחלפה היא אחת ל60k ולא 30 מדובר בפלאגים שבסוזוקי הייתי מחליף אחת ל105k (laser iridium של ngk)

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

פורסם
הצעת המחיר שקבלת לא הגיונית בעליל, וכנראה נבעה מאיזה קצר בתקשורת. תבדוק שוב.

גם אני חשבתי שזאת טעות ,

אבל זה המחיר שקיבלתי מיועץ השירות לפי מספר הרכב והקילומטראז הנוכחי 27 אלף ק"מ .

ובפירוט החלקים שנאמר לי :

שמן , פילטר שמן , פילטר אויר , פילטר מזגן , 4 פלאגים .

במחיר כזה ברור שלא אבצע את הטיפול במוסך הנ"ל.

פורסם

מאיפה אתה?

אם תל אביב אפשרית לך מבחינת המרחק, תעבור לטפל ברכב שלך למוסך רון - מחירים שפויים, איכות הטיפול לא פחות טובה מאשר במורשה ( כנראה טובה יותר ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המחיר שקבלת הזויי. אם במהלך הטיפול תצטרך להחליף בלמים, אני מניח שהמחיר הכולל יעלה על 5000 שח. מטורף.....כמה יקר להחזיר גולף בארץ.

אחרי שתמצא מוסך הגון, דווח על המחיר.....

פורסם (נערך)
תודה על התגובה ,

אכן במוסך היבואן נאמר לי שיש להחליף פלאגים והיה נראה לי מוזר שב 30 אלף כבר צריך להחליף .

לגבי הצעת מחיר בו נגיד שהצעת המחיר שקיבלתי בצמפיון היתה ממש על גבול השחיטה ,

2800 שקלים.

למה על גבול השחיטה ולא שחיטה?

שמן מנוע - 200 ש"ח מקסימום לשמן סינטטי מלא כגון VALVOLINE / CASTROL

מסנן שמן - 50-70 ש"ח לפילטר מקורי גרמני של MANN

מסנן מזגן - 100 ש"ח מקורי גרמני של MANN

מסנן אוויר מנוע - לא חובה, אפשר לנקות, תלוי במצב, ונגיד ותרצה לא יותר מ -100 ש"ח

**פלאגים - 100-200 ש"ח בהגזמה.

עבודה: לא יותר מ-300 ש"ח

סה"כ במקרה הכי יקר 970 ש"ח להערכתי. שליש מחיר.

כמו שציינו קודם, ייתכן ותצטרך לטפל גם בבלמים, שם תמצא את עצמך מקבל עודף מ-5000 ש"ח.

ממליץ לך מאוד על מוסך רון בתל אביב, אני מאוד מרוצה ממנו ומגיע מאשדוד אליו לכל טיפול.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי bugracer
  • תוכן חדש...