Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

גם אני קיבלתי את השמפו והמגבת באפינג (לאחר החיזוק).

הזמנתי מגבריאל את המוצרים, והוא החליט לקפוץ אלי הביתה למסור לי את החבילה. כך יצא שנפגשנו פנים אל פנים וקשקשנו קצת.

קודם כל כמה מילים על גבריאל, ממה שהספקתי להכיר, הבחור רציני מאוד, סופר שירותי ורואים שהוא רוצה להשתפר ולהצליח במה שהוא עושה.

למוצרים:

נתחיל בגובלין:

למרות שיש לי מקציץ ומכונת שטיפה, החלטתי לשטוף בשיטת שתי הדליים, (בעיקר כי ראיתי שחסרה ביקורת על שיטה זו). השתמשתי ממש מעט בחומר (שתי לחיצות קצרות על הבקבוק, ) כפפה, דלי מלא מים, וניגשנו למשימה.

הרכב לא נשטף חודש, היה מלוכלך מאוד, לגבי הגנות, יש עליו POWER LOCK בערך מלפני חצי שנה.בשטיפה, לשמפו ריח של הדרים נעים, אתה מרגיש כל השטיפה בשדה תפוזים:), בשיטת שתי הדליים השמפו עשה את העבודה מצויין, כל הלכלוך ירד בקלות אל הכפפה, ולא נתקלתי בשום לכלוך שלא יורד. גם עם הגאנטים והצמיגים השמפו התמודד בהצלחה למרות שזה לא יעודו.

סה"כ בשביל 60 ש"ח לגובלין, לדעתי יש כאן תמורה טובה למחיר בטח עם הכמות שהשתמשתי.

לאחר השטיפה והיבוש עם הובר, החלטתי לבחון את מגבת הבאפינג עם SONAX BSD, קודם כל המגבת מרגישה איכותית מאוד, מאסיבית, בעלת שני צדדים בצבעים שונים, (למי שאוהב לא לערבב חומרים עם מגבות זה ממש שימושי), מאוד אהבתי את החיזוקים בצורת הריבועים, הם מוסיפים חוזק ועמידות, עם הורדת ישום הBSD, היא עשתה עבודה מעולה ולא השאירה שום סימן או הרגשה שהיא שורטת. ה BSD נחשב לקשה יחסית לישום, אך עדיין לא נתקלתי בשום בעיה. לדעתי זה היעוד המושלם בשבילה, לשימוש לאחר מריחת אוטם/וקס או QD, למרות העובי שלה, אין בעיה לקפל אותה ל4 והיא גורמת לעבודה להיות קלה.

במחיר של 65 ש"ח לדעתי יש תמורה מצויינת, ואני אזמין לי עוד אחת בוודאות.

סה"כ הייתי מאוד מרוצה. ואני מחכה כבר לראות מה עוד גבריאל מכין לנו,(QD ישראלי, במחיר מנצח יכול להיות מעולה :)

נ.ב

תקשיבו אני יודע שנאמר כבר הכל על הBSD הזה, אבל הדחיית מים הזו, זה תמיד מפליא אותי כל פעם מחדש

תמונות:

IMG_8063.JPG

זו הכמות שהשתמשתי

IMG_8066.JPG

קצת מהשטיפה:

IMG_8064.JPG IMG_8067.JPG

והמגבת באפינג

IMG_8071.JPGIMG_8072.JPG IMG_8073.JPG IMG_8075.JPG

וסיום סרטון על הbsd:

https://vimeo.com/180295199

עריכה אחרונה על ידי liran22
פורסם

אשמח גם לתת חוות דעת קטנה על 2 המוצרים הנ"ל אומנם אני מכיר אותם מהרגע שיצאנו וניסיתי אותם כבר לפחות עשרות פעמים ולכן 14163614_10206538986303300_1000726272_o.jpgIMG-20160806-WA0059.jpgScreenshot_2016-08-26-20-20-51.jpgאז המוצר הראשון הוא "גובלין" שמפו ישראלי בנסחר כמות של 400 מ"ל ,ביחסי דילול של 1 -15-30.

ביחס למחיר הוא לא שונה משאר המוצרים של חברות מוכרות ועולמיות יותר ופה עולה השאלה והספק האם הוא בכלל יעמוד ברמה שלהם ועוד נשלם את אותו מחיר.

היות וזה פיתוח ישראלי תמיד טוב לקנות ,לעזור ולנסות.

הנסיון שלי עם הגובלין היה ב2 שיטות הראשונה היא -בעזרת דלי והשניה בעזרת מקציף .

בחנתי המון המון יחסי דילול שונים ותמיד היה המון קצף וחיכוך בשפע סכ"ה המוצר מאוד מרשים בעיני מכמה סיבות

1.הסבון בעל חיכוך מאוד גבוה .

2.הסבון לא יורד ונעלם ויש המון זמן לעבור עם כפפה.

3.יכולת הורדת ופירוק לכלוך גבוה.

4.חסכוני ביחס למתחרים.

5.ריח נהדר שבעיני חשוב לא פחות .

את הסבון ניסיתי גם ללא מקציף ,אצרף תמונות וגם שם יש יחסית המון קצף ונוח לעבוד איתו אבל שהעבודה מתבצעת עם מקציף ,מדובר בעולם אחר...

חסרון שקצת מעצבן אותי בו שמרוב כל הסבון הוא נכנס בין גומיות וכאלה ומעקב אותי טיפה בזמן הורדת הסבון מהרכב .

לגבי המגבת מדובר במגבת מאוד רכה ועמידה ממה שראיתי בהשוואה לקוריאני אחרי מספר שטיפות הסיבים מתקשיים והמגבת הופכת פחות רכה במגבת הזאת הדבר לא קורא ,היא מאוד נוחה ליבוש או באפניג סופי החסרון שלה הוא באמת כמו שאור אמר ש2 הצדדים לא מחוברים היטב ומרגישים את הפירוק ,

אני אישית משתמש במגבת ליבוש ראשוני ,אחכ אובר ליבוש המשכי ואז עם מגבת כזאת נוספת לבאפניג ככה שזה פחות מפריע לי.

לגבי שימוש במגבת להברקת חלקי פלסטיקה וכאלה מיותר בשל גודלה ועוביה , וראיתי גם בשרשור ששיפרו את המגבת טיפה מה שנראלי יפתור את הבעיה.

לסיכום אני מאוד מרוצה מהמוצרים של קלין סטארס אני עובד איתם המון ,ואם הזמן יש רק שיפור והצלחות .

בקרוב ככל הנראה אתחיל לפתח איתם מוצר לחלקי פלסטיק וגומי בשיתוף שלי.:lol:

פורסם

ביקורת נוספת מבורכת. אומר בהזדמנות זו שרוב הדברים פותחו בעזרה ושיתוף של אורן, כל דבר נוסה רבות לפני שיצא לשוק ומעבר לכך שהוא חבר בקבוצת הביקורת שלנו (QC) גם חבר ואדם נאמן.

לאחר סדנת דיטיילינג מרכז הכרתי לו את המעבדה שלנו (חדר המשחקים כמו שאני קורא לו), והוא הצליח להגיע לרמה טובה של חומר להברקה של פלסטיקה וגומי.

הרבה הפתעות בנוסף לקראת 2017.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

לאחר כל הביקורות שלעיל, לא אלאה אתכם במילים ואגש ישירות לעניין

קיבלתי דוגמית מן השמפו והמגבת.

השמפו, אכן הציג יכולת ניקוי טובה משמעותית מן המוצר שקדם לו (שביט).

עבור ההקצפה שבתמונה, נעשה שימוש בכ60 מל על ליטר מים (פושרים) עם מקציף של mjjc, שפשוט שווה את העלות הזעומה שלו.

יוער כי לרוב אני משתמש בפחות שמפו ביחס למים עם מוצרים אחרים.

למרות שהרכב נשטף בצל, שמתי לב שהוא התייבש על הפח מהר יחסית בהשוואה למוצרים אחרים בשוק.

מאידך,

יכולת ההקצפה והניקוי טובות.

הקצף עושה את עבודתו ואכן פירק את הלכלוך. לא נדרש מעבר נוסף כדי להסיר לכלוך נוסף.

הקצף סמיך ויציב, ומתחיל לזלוג לאיטו מעל הפח תוך ריכוך וניתוק הלכלוך.

כמו שצריך.

אין אקסטרא סיכוך (לעניות דעתי), אבל אפשר לפצות על כל בכמות גדולה של סבון.

לגבי הגלוס, חבר טוען שדווקא יש ערך מוסף. אני עדיין מסופק. אבדוק את העניין מחר בבוקר תחת השמש הבוהקת.

לעניין הפגיעה בהגנות, היות ואני לפני חידוש האוטם ופוליש הדבר לא רלוונטי לחוות הדעת שלי.

לסיכום. המוצר עושה את העבודה כפי שמובטח. לא מדובר במוצר מהפכני, אך הוא כחול לבן.

את המטלית אני מקווה לבדוק בימים הקרובים, היא לא הספיקה להתייבש לאחר הכביסה הראשונית.

אלו הם 2 הסנט שלי.

אציין במה זו ואומר כי אין לי שום קשר עסקי או כוונת רווח מסקירה זו.

ביקורת זו נודעה כדי לשפר את המוצר ולחוות דעה.

כמו כן, תודה לגבריאל על הסאמפל.

עלה והצלח.

להלן, מספר תמונות.

3f6f77322a1a517ee0d72a916be14fab.jpg

e9a461378eac35624f971cd0bc7bedc2.jpg

adf3de8713bbfc47cb8bedff56d1707c.jpg

e70da99399e7dd1200794422b46be8e4.jpg

9e5d9574e8ee789cc8c2404d2a5d32dd.jpg

483eb1a3b4a97809699711f62998a711.jpg

לאחר ייבוש עם bsd בתקן drying aid

6de286c544941e8bc927086445c8a54d.jpg

101ce90d4d6ebab504e4395bc00d750a.jpg

Sent from my D5803 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי eli z

M-TECH E46

פורסם

מבלי לסטות מהנושא

חפש באיביי mjjc, עם חיבור מתאים לגרניק שלך.

המחירים הם סביב ה100 שח עם המשלוח.

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

פורסם

תודה רבה לכל הסוקרים, תענוג לקרוא את החוודים המקצועיים.

הגובלין הוא שווה ערך מבחינת חוזק של נקיון לדוגמה למר ורוד או לסיטרוס?

השאלה בעצם האם אפשר להשתמש בו כל שטיפה על רכב עם אוטם או שהוא יוריד את ההגנה

פורסם

האם המגבת מתאימה ליבוש סופי יענו תחליף לג'לדה?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
האם המגבת מתאימה ליבוש סופי יענו תחליף לג'לדה?

כן ברור ...

אני משתמש בה ליבוש ראשוני ויבוש סופי עם מגבת קטנה לבאפניג למקרה שנשארו סימני מריחה.

פורסם
תודה רבה לכל הסוקרים, תענוג לקרוא את החוודים המקצועיים.

הגובלין הוא שווה ערך מבחינת חוזק של נקיון לדוגמה למר ורוד או לסיטרוס?

השאלה בעצם האם אפשר להשתמש בו כל שטיפה על רכב עם אוטם או שהוא יוריד את ההגנה

יותר חלש מהסיטרוס אבל מוריד לכלוך בלי בעיה ולגבי הגנות אין לך מה לדאוג בנוסף סונקס bsd אחרי כל שטיפה ולא צריך יותר מזה

פורסם
יותר חלש מהסיטרוס אבל מוריד לכלוך בלי בעיה ולגבי הגנות אין לך מה לדאוג בנוסף סונקס bsd אחרי כל שטיפה ולא צריך יותר מזה

אין לי בעיה שיוריד לי את הbsd גם ככהה מחדשים כל שטיפה השאלה זה על אוטם או ווקס האם הוא פוגע בהם...

• תוכן חדש...