Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

---

עריכה מוקדמת: הביקורת נכתבה עם רצון להכניס תמונות בין השורות, אך לצערי מאוד לא נוח לעבוד עם האינטרפייס בפורום מבחינת שילוב תמונות (דורש ממני להוריד את התמונות, להקטין, להעלות בכמה פוסטים נפרדים וכו') - לכן אני מצרף לינק לאלבום כאן ובסוף הפוסט בו יש תמונות מכל שלבי הבדיקה, ווידאו של הקצף בפעולה. בנוסף פיזרתי כמה תמונות בשביל שלא יהיה יבש לגמרי. מתנצל על הבלאגן (:

לינק לאלבום

---

קיבלתי לנסיון שני מוצרים של CLEANSTERS:

שמפו מקציף גובלין

מגבת רכה לבאפינג

והחלטתי לשתף אתכם בחוות דעתי.

למען הסר ספק אציין שאני אומר את דעתי האישית בלבד, בשלמותה (לחיוב ולשלילה), אין לי קשר מסחרי לCLEANSTERS ואני לא אחד שמשנה את דעתו או מתאים את מילותיו בהתאם לאינטרס של פלוני כזה או אחר.

הרכב שלי אמנם עטוף די טוב בהגנות, אבל נתתי לו לצבור לא מעט לכלוך בשביל לראות את האפקט של הפרה-ווש. שבועיים וחצי בלי שטיפה ומז"א אביך סיפק לי פלטפורמה טובה בהחלט.

20160817_182601.jpg

הכנתי את החומרים - גובלין לפרה-ווש, סיטרוס C&G בדילול 30 מ"ל ל10 ל', 2 דליים וממותה לייבוש.

20160817_182815.jpg

אני משתמש בצינור פשוט, אשר מגיע עם חיבור למיכל סבון. בנורמה אני משתמש בשמפו honeydew בדילול 30 מ"ל, וההשוואה שלי היא בין הגובלין אליו.

מכת מים ראשונה לרכב, להעיף את הלכלוך הכבד.

לאחר מכן, עבודה עם השמפו בדילול 30 מ"ל.

אציין כי תמונות תמיד לא עושות חסד עם ההקצפה, לכן אפרט את רשמיי בע"פ -

הקצף בדילול הזה היה לא מספק סמיך, זה קיבל משנה תוקף הן בפיזור שלו על פח הרכב והן בהשארות.

החלטתי לאפס את הסטאפ, ולהשתמש בדילול 60 מ"ל.

20160817_184245.jpg

בדילול הזה הקצף היה סמיך בדומה להאנידו בדילול 30, ומנגד היה אפקטיבי יותר בניקוי וסיכוך הפח. אני אוהב שלא להוריד את ההקצפה ולהתחיל לשטוף עם הכפפה ע"ג הקצף ע"מ להשתמש באפקט הסיכוך המוגבר - אבל לצורך הבדיקה נתתי מכת מים על מכסה המנוע וראיתי כי רובם המוחלט של הלכלוכים ירדו, ושפיזור המים השתנה (מה שכנראה אומר שהשמפו 'טיפל' בקוויק דיטיילרס שיושמו בשטיפה הקודמת).

כעת, עברתי עם כפפה על הרכב. זה המקום לציין את החשיבות והנוחות של רכב שמתוחזק היטב - שכן המעבר עם הכפפה קל בטירוף, היות והלכלוכים לא מצליחים להדבק לפח הרכב ויורדים בקלות עם מעבר יחיד וללא הפעלת כוח. בנוסף, הפרה-ווש עשה את שלו והרבה מאוד מהמפגעים נעלמו עוד לפני שהספקתי להגיע אליהם עם הכפפה…

עובר לייבוש הרכב, מספק לכם תמונות של הממותה ע"ג הגג ע"מ שתקבלו רפרנס לגודל של המגבת.

20160817_190502.jpg

כמה תמונות לאחר תום הייבוש (באלבום).

עובר לבדיקת המגבת הכתומה.

המגבת הכתומה של CLEANSTERS מאוד רכה. ואני מתכוון -מאוד-. לצורך ההשוואה היא מרגישה הרבה יותר טוב מאשר המגבות המצויינות של הקוריאני.

יישמתי ווקס קרנובה של מגוואירס, אשר יעבור באפינג בשימוש במגבת.

מתחיל לעבוד עם המגבת, ומגלה שהיא לא כ"כ נוחה לתפעול. שתי השכבות של המגבת אינן מהודקות טוב, ולכן נוצרת תחושה בעת הבאפינג שהחלקים מנותקים (החלק העליון נע, בעוד התחתון סטטי, צריך להפעיל לחץ). ציינתי זאת בפני CLEANSTERS - וגיליתי שהנושא בטיפול.

הרכות של המגבת נהדרת, וזה ניכר בעת המעבר על פח הרכב. היא מוציאה את הווקס ולא משאירה אחריה סימנים. מבחינת איכות הסיבים אני סבור שהיא טובה מהקוריאניות.

כמה תמונות לאחר הבפבוף (באלבום).

20160817_193125.jpg

לסיכום -

שמפו מקציף גובלין (בהשוואה להאנידו):

+ יכולת ניקוי גבוהה מהנורמה

- צורך בכמות גבוהה יותר (דילול כפול)

אציין שהשמפו הזה מיועד לעבוד עם מקציפים אמיתיים ולא צינורות בשקל וחצי, וכשראיתי אותו בפעולה עם 'גלוריה' התרשמתי ממנו לחיוב יותר מאשר המתחרה הישיר שיושב אצלי בארון (האנידו).

מגבת כתומה (בהשוואה לקוריאנית 1400 GSM):

+ סיבים רכים מאוד

- פחות נוחה לשימוש

שורה תחתונה?

על הגובלין אמליץ למי שמעוניין שהפרה ווש שלו יהיה לא רק עבור סיכוך, אלא גם עבור ניקוי ראשוני - הוא טוב יותר מההאנידו במישור הזה. מי שצריך סיכוך נטו יכול להשאר עם ההאנידו ולחסוך בכמויות החומר בהן הוא משתמש בכל שטיפה.

על המגבת אמליץ למי שמעוניין להשתמש בה לנקיון פנים בו צריך הרבה פחות לחץ (pressure) בעת השימוש, לבאפינג אני לא ממליץ עליה לפני מקצה השיפורים של CLEANSTERS. מקווה לבדוק אותה לאחר שיוסיפו לה תפירת-אמצע - שכן במידה והיא היתה נוחה יותר לשימוש הייתי מעדיף אותה על הקוריאניות היות והיא רכה ועדינה יותר, וככזו מאמין שהיא תשמור טוב על פח הרכב לאורך זמן.

מילה לחיוב בנוגע לCLEANSTERS:

הם משתמשים בקבוצת ביקורת שמכילה כמה וכמה אנשים עם נסיון כזה או אחר בדיטיילינג, מתוך הבנה שעדיף להשקיע בשיפור המוצר דרך פידבקים ולא רק במדבקות יפות ופרסומת מדליקה. בתור איש טכני במקצועי אני אוהב את הגישה הזו ומאמין שהיא חיובית לכל הצדדים.

אלבום תמונות מלא

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה חוו"ד תודה רבה על השיתוף, המוצרים מלכתחילה היו נראים גם דרך החברה שהולכים לכיוון היותר מקצועי ואיכותי. שמח לראות דברים כאלה ושהבעלים לוקח לתשומת ליבו גם את החסרונות במוצרים.

לצערי טרם יצא לי להשתמש או להזמין ולבדוק את הסחורה למרות הדיבור שהיה לי איתם כדי לבדוק זאת, בהחלט צריך לנסות את השמפו הנ"ל בהקצפה!

:mm_yeah:

Opel Adam S 2017

פורסם

תוספת ששכחתי לציין, בנוגע למגבת:

השימוש האידיאלי במגבת, גם בקונפיגורציה הנוכחית שלה - פיניש לאחר ייבוש.

המגבת הזו אולטרה רכה, לכן לאחר שסיימנו לייבש את הרכב, ניתן ליישם באמצעותה קוויק ווקס / BSD בקלות, תודות לרכות שלה הסיכון מסווירלים וכו' מזערי (לעומת 'סתם' מיקרופייבר). מי שמחפש מגבת לפיניש, זו טובה יותר מהקוריאניות.

לבאפינג - נכון להיום עדיף קוריאניות, תודות לנוחות עבודה מוגברת.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כיף לקרוא חוו״ד עניינית ויסודית.

מצטרף מילה במילה לחוו״ד על הגובלין - משתמש בשמפו בשידוך לגלוריה (שהיתה של oryo :wink:). פרה-ווש טוב ועם זאת, מצריך שימוש ביותר חומר מאשר האנידו. אם אתייחס ממש ל״קטנות״, הקצף יושב פחות טוב על הפח מאשר האנידו.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

חוות דעת עניינית ומעולה!

בהקשר להקצפה, כמו שהוזכר בביקורת שומש מקציף זול. בדילול 1:30 בגלוריה וגם במקציפים המתחברים לגרניקים מתקבל קצף סמיך מאוד.

מסדנת דיטיילינג צפון עם הגלוריה:

c52a8b02a47c5935055b7deca52a662a.jpg

מסדנת דיטיילינג צפון בשטיפה עם לחץ מים:

cfabd37bdfc87b95ce2b523264c671e6.jpg

פורסם

גבריאל - מדובר בדילול 30 מ"ל לבקבוק של ליטר בהקצפה במכונה?

נכון לעכשיו אני משתמש בדילול גבוה של 50-70 מ"ל לליטר עם שמפו אחר להקצפה כדי לקבל מרקם שמתקרב למה שבתמונה.

Opel Adam S 2017

פורסם

Oryo כמה שאלות:

30 מ״ל של סיטרוס זה לא המון?? שהשתמשתי בעבר בשמפו הייתי שם על דלי 10 ליטר 5 מ״ל בערך..

מה הכוונה פיזור המים השתנה? זה הוריד את ההגנות? החליש אותם? שינה אותם לטובה?לרעה? (אם יכולת הניקיון של השמפו חזקה יכול להיות שהוא מוריד הגנות..)

ובקשר למגבת, רכות המגבת אינה מדד האם המגבת טובה/איכותית.

יש לי מגבת מיקרופייבר של מגווריס שלא נמכרת בארץ עם סיבים מאוד צפופים וקצרים והיא ממש קשה למגע אפשר להגיד, אבל מבחינתי היא המגבת הכי טובה שיש לי לקוויק דיטיילר ואפילו לבאפינג. היא בצבע לבן אם מישהו מכיר.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

במקום גלוריה ממליץ לקנות kwazar snow foam 2 liter גם יותר גדול וגם יותר זול. אפשר לקנות או באיביי או בjcarcare

פורסם

1. לגבי שמפו סיטרוס- הכלל אומר שעל כול גלון מים= 1 מ"ל שמפו.

2. זה הקישור למרסס מקציף

kwazar:

http://www.ebay.it/itm/Venus-Snow-Foam-Hand-Sprayer-2L-Pump-Action-Pressure-Spray-Kwazar-Foamer-NEW-/322217094740?clk_rvr_id=1078877604897&rmvSB=true

155 ש"ח כולל משלוח.

3. לא יודע לגבי שמפויים הקצפה אחרים, אבל אני אחרי 3 בקבוקי קצף הונידו עם גלוריה,

הונידו הוא הבחירה האולטמטיבית בעיניי למרסס קצף ידני.

6 מ"ל שמפו קצף על 1 ליטר מים.

פורסם

[video=youtube;O_H-3780P10]

מדובר בגלוריה 50 שבו השתמשתי ב3 ליטר מים + 15 מ"ל הונידו, יוצא 5 מ"ל הונידו על 1 ליטר מים.

הקצף הוא אותו קצף שמתקבל בגלוריה 10 במידה ומפמפים כול הזמן למקסימום.

הקצף נשאר שניות בודדות ויורד די מהר.

פורסם

תראו, אולי זה רק אני, אבל הדילולים שאתם מזכירים כאן ממש לא תואמים את הנסיון האישי שלי עם החומרים:

1. 1 מ"ל סיטרוס לגלון, זה בערך 4 מ"ל ל15 ליטר מים. המים בקושי יכילו חומר פעיל. לא יודע מאיפה הבאתם את הנתונים האלו בנוגע לדילול אבל כאן יש נתונים שונים בתכלית (1OZ ל3-4 גלון עבור שמירה על הגנות, או בעברית 30 מ"ל ל ~15 ליטר, בול מה שעשיתי).

2. יש לי נסיון לא מועט עם האנידו וגלוריה / מקציף זול בצינור, 15 מ"ל ל1.5 ליטר מייצר קצף מאוד מאוד דליל (לפחות אצלי), כ"כ דליל עד שמלבד אפקט מאגניב אני לא מצאתי לזה שימוש. באזור ה30-40 מקבלים קצף 'סבבאי', אבל מצאתי שאני צריך 'לטעון' את הגלוריה באמצע הדרך אם אני מבצע מעבר יסודי.

פורסם (נערך)

הנה טבלה של משתמשים שניסו המון סוגי שמפו ואלו הדילולים המומלצים.

כמו שאתם רואים לסיטרוס מומלץ ל10 ליטר 5 מ"ל כלומר 1:2000

SNAG-0000.pnghttp://www.autogeekonline.net/forum/tricks-tips-techniques/45059-shampoo-dilution-ratios-table.html

למי שלא רואה את התמונה יש קישור ^

SNAG-0000.jpg

עריכה אחרונה על ידי SportsCar

• תוכן חדש...