Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם מנסיוני האישי הנתונים שהחברות נותנות על הבקבוקים אף פעם לא משקפות את המציאות. זה משהו ששמנו עליו חשיבות מרבית. שקיפות מלאה מול הלקוח

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני ניסיתי בעבר שטיפה עם דילול של 15 מ"ל לדלי, הייתי מאוד לא מרוצה. לא הרגשתי שיש מספיק סיכוך. התחושה היתה דומה מדי למעבר עם מים הנקיים מכל חומר.

מעדיף over על פני under.

יש המון פרמטרים שמשפיעים על השטיפה, וכשאתם משווים עצמכם לאירופאים (תחת ההנחה שמשם הנתונים) לא לשכוח את הבדלי מז"א והאובך.

בכ"א אני מדבר מהנסיון האישי שלי, והיות וכבר ניסיתי דילול אגרסיבי יותר ויצאתי מאוכזב, לא יודע אם שווה לי לבדוק בשנית...

אבל בשם ה'מדע' (; -

בשטיפה הבאה אנסה לחתוך דילול ולראות האם יש דברים בגו.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
הנה טבלה של משתמשים שניסו המון סוגי שמפו ואלו הדילולים המומלצים.

כמו שאתם רואים לסיטרוס מומלץ ל10 ליטר 5 מ"ל כלומר 1:2000

SNAG-0000.pnghttp://www.autogeekonline.net/forum/tricks-tips-techniques/45059-shampoo-dilution-ratios-table.html

למי שלא רואה את התמונה יש קישור ^

באשכול של הטבלה, בעמוד 2 תגובה 19, הבן אדם ציין שהוא עשה טעות בדילול של סיטרוס.

והוא ציין שלסיטרוס הדילול הוא 1:4000.

http://www.autogeekonline.net/forum/tricks-tips-techniques/45059-shampoo-dilution-ratios-table-2.html#post602392

שמפו מאוד מאוד מאוד מרוכז.

דווקא בשמפו הזה הייתי דבק בהוראות שעל גבי האריזה 1:4000.

פורסם
[video=youtube;O_H-3780P10]

מדובר בגלוריה 50 שבו השתמשתי ב3 ליטר מים + 15 מ"ל הונידו, יוצא 5 מ"ל הונידו על 1 ליטר מים.

הקצף הוא אותו קצף שמתקבל בגלוריה 10 במידה ומפמפים כול הזמן למקסימום.

הקצף נשאר שניות בודדות ויורד די מהר.

יש לי בעיה עם הקצף שמוצג בסרטון.

הוא פשוט יורד מהרכב בשניה.

להקציף זה דבר אחד, אבל צריך עמידות ויעילות.

זה פשוט יחס דילול מאוד נמוך.

הנוסחה של הגובלין נוצרה במיוחד להתחרות אל מול ההאנידו ולעלות מעליו גם ביחסי דילול וגם באפקטיביות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני מרוצה מהקצף שבסרטון כי בסך הכול אני רוצה לרכך את הלכלוך, ואכן זה מה שקורה.

אחרי הריכוך, מעבר עם "צינור מים" רוב הלכלוך יורד מהרכב.

עדיין הרכב מלוכלך, אבל בשביל זה עוברים לשטיפה העיקרית "שיטת 2 דליים".

כפי שאמרתי, עד היום אני משתמש ב6 מ"ל על 1 ליטר מים.

לא רואה טעם להתפרע או לבזבז סתם חומר על מקציף ידני שלעולם לא יהיה כמו מקציף של גרניק.

בגלל זה אני לא מתפרע עם הדילולים.

כמובן שכול אחד מוזמן להשתמש בדילול האהוב עליו.

פורסם
אני ניסיתי בעבר שטיפה עם דילול של 15 מ"ל לדלי, הייתי מאוד לא מרוצה. לא הרגשתי שיש מספיק סיכוך. התחושה היתה דומה מדי למעבר עם מים הנקיים מכל חומר.

מעדיף over על פני under.

יש המון פרמטרים שמשפיעים על השטיפה, וכשאתם משווים עצמכם לאירופאים (תחת ההנחה שמשם הנתונים) לא לשכוח את הבדלי מז"א והאובך.

בכ"א אני מדבר מהנסיון האישי שלי, והיות וכבר ניסיתי דילול אגרסיבי יותר ויצאתי מאוכזב, לא יודע אם שווה לי לבדוק בשנית...

אבל בשם ה'מדע' (; -

בשטיפה הבאה אנסה לחתוך דילול ולראות האם יש דברים בגו.

המשורר (כימיקל גייז) אומרים להשתמש בסיטרוס בדילול 1:2000-1:4000 בערך יותר מזה יכול לפגוע קצת באוטם או בווקס והרבה יותר יכול להוריד לגמרי.

אני בהחלט מבין אותך שלא הרגשת שיש מספיק סיכוך וכו בדילול שמומלץ, בגלל זה בזמנו שהשתמשתי בסיטרוס שמתי 5 מ״ל סיטרוס ועוד 10 מ״ל מר פינק.. אבל גם בפתרון שמצאתי התוצאה לא מתקרבת למה שאני מעוניין ובגלל זה עברתי לשמפואים הרבה יותר איכותיים ורציניים וסליחה אבל כל השמפואים של כימיקל גייז ברמה בינונית.

* יש כל כך הרבה שמפואים ברמה גבוהה שאפשר להזמין מחו״ל וזה לא כזה יקר שאני לא רואה סיבה לקנות משהו אחר.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

יצא לי להשתמש גם באייג'נט אורנג' של וולפס שהוא לא קוטל קנים, והעדפתי סיטרוס. על מי אתה מדבר? תן דוגמאות

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

Agent orange זה לא השמפו המוצלח שלהם, white satin יותר טוב.

דוגמאות לשמפואים:

Nanolex pure shampoo יש גם ליעקב אלטר אבל לא יודע אם בחו״ל או אצלו יותר זול.

Bilt hamber auto wash כל מילה מיותרת

Dodo juice born to be mild שמפו מעולה

britemax cleanmax שמפו גם מצוין

Angelwax suprior גם יש ליעקב, גם לא יודע איםה יותר זול אבל אם קונים אצלו הנאנולקס לטעמי עדיף מבין שניהם.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

אז גם אני קיבלתי את הגובלין להתנסות.

האריזה הגיעה אטומה בצורה טובה, המגבת הכתומה עוטפת מסביב את הבקבוק (אחלה רעיון).

IMG-20160814-WA0013.jpg

ליד המגבת בצהובה של הקוראני

בדר"כ אני משתמש באופן קבוע ב honeydew על 700 מ"ל מים 40-50 מ"ל סבון ואני מקבל קצף דק וטוב.

הכלים שעמדו לרשותי מקציף וג'רניק בלחץ של 160bar.

לצורך בחינת יכולת ההקצפה, הסיכוך והניקוי השתמשתי ב 700 מ"ל מים שחלק קטן מהם מים חמים ו 35-40 מ"ל גובלין (אחלה שם דרך אגב)

הרכב לא נשטף חודש והיה דיי מלוכלך, מצטער שלא צילמתי את הרכב לפני פעולת ה Pre-Wash.

IMG_20160815_181146.jpgIMG_20160815_181219.jpgIMG_20160815_181401.jpgIMG_20160815_182622.jpgIMG_20160815_183110.jpgIMG_20160815_183117.jpgIMG_20160815_183124.jpgIMG_20160815_183137.jpgIMG_20160815_182421.jpg

לאחר התזה על הרכב והמתנה של 3-4 דקות הקצף עבד יפה מאוד, הקצף מרגיש סמיך ולא ממהר לרדת מחלונות הרכב נשאר אחיד על לשטיפת הרכב עם מים.

בסה"כ מאוד מרוצה מיכולות הניקוי, לא פגע בבידינג :lol::lol: והרכב נקי ומריח טוב.

בפעם הבאה אנסה להוסיף מעט סבון ולהזרים יותר סבון מהמקציף לדעתי אקבל תוצאה מרשימה אף יותר!!

מסקנות:

• מוצר כחול-לבן איכותי, שמאחורי חברה שרק רוצה להתפתח ולהתשפר ולספק באמת מוצר ישראלי איכותי.
  • חסכוני
  • מריח מעולה
  • יכולות ניקוי טובות

גבריאל כל הכבוד על ההשקעה!

סרטון שצולם גרוע להמחשה של ההקצפה ;)

https://drive.google.com/file/d/0B29kFTfvGkZgejVVYXJJTUVhWkk/view?usp=sharing

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

נראה מעולה.

עדכון בעקבות השרשור:

המגבות כבר החלו לעבור תהליך חיזוק.

הלקוחות שיקנו את המגבות יוכלו כבר ליהנות מהמגבות המחוזקות.

GVL_1704.jpg

המגבת המחוזקת כבר נוסתה ואפשר להגיד שהבעיה נפתרה לחלוטין!

פורסם

גבריאל, כל הכבוד על לקיחת הפידבק ברצינות וביצוע עדכון מתאים.

מקווה שיזדמן לי לבדוק את המוצר לאחר מקצה השיפורים המדובר, ולעדכן רשמים.

פורסם

נראה טוב. גם המגבת המעודכנת.

יהיה מעניין לנסות 50:50 מול האנידיוו על אותו רכב.

אבל, אין ספק שהגובלין הולך לכיוון חיובי לפי רוב הדעות כאן.

Sent from my D5803 using Tapatalk

M-TECH E46

• תוכן חדש...