Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים להונדה ג'אז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח להמלצה על 4 צמגים לג'אז 08 שעושה 35 אלף בשנה בנהיגה בינעירונית(90%).

איזה צמיג יכול לשרוד הכי טוב מרחקים כאלו ?

תודה!

פורסם

Goodyear effigrip compact.

תרשום את המידה של הצמיגים, כולל קוד מהירות.

רצוי גם תקציב. נראה מה יש במידה שלך.

אל תבנה למשהו שיחזיק יותר משנתיים/70 אלף קילומטרים. ובכל טיפול תעשה רוטציה קדימה/ אחורה באותו הצד ( לא הצלבה ! ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני יודע לעשות חיפוש, אבל הסיבה לפתיחת השרשור היא שלא כל רכב עושה 35-40 אלף בשנה ולכן יכול להיות שיש צמיג ספציפי שמומלץ לק"מ כזה.

תודה!

פורסם

ומצד שני, כשיש צמיגים זולים יותר שגם טובים מספיק, יכול להיות שניתן ללכת עליהם ולקבל את אותה תמורה סופית.

עם איזה דגם צמיגים אתה כרגע?

איך הם החזיקו את הזמן/מרחק?

פורסם

הרכב שייך לאימא שלי. היא עושה איתו כל יום מסלול אריאל-בית שמש. מאחר והם טסו לחו''ל, אספתי את הרכב מנתב''ג אליי עד שהם יחזרו. בהזדמנות זו החלטתי לעשות בדיקה לצמיגים ופה חשכו עיני! אני לא יודע איך במצב כזה היא עברה בכלל טסטים!

הצמיגים מאחורה בני שלוש של MAXXIS במצב עגום:

20160818_141403_1.jpgфотохостинг

20160818_141410_1.jpgхостинг изображений

מקדימה המצב יותר טוב כי הצמיגים שם בני שנתיים. מאחר וההורים שלי מרוויחים טוב, אין להם מוסג מה שמים להם, מה המשמעויות של זה וכמה זה אמור לעלות. הם פשוט באים, משלמים ומקבלים מוצר בתקווה שהעסק הגון. מסתבר שאת הצמיגים הרכיבו בפנצ'ריה באריאל, שני צמיגים סינים מייצרן שונה! במחיר של 250-300 לצמיג!!!!

20160818_141333_1.jpgхостинг изображений gif

בצמיג השני בכלל הרוב רשום בסינית...

מה שאני רוצה לעשות עכשיו זה להחליף לה את כל הרבעת הצמיגים לצמיגים מחברה טובה שיחזיקו לה לפחות שנתיים ובעתיד שדבר כזה לא יקרה יותר.

תודה!

פורסם (נערך)

הצמיגים יבשים וזקוקים להחלפה.

מקסיס עוד סביר כחברה, הסיני הזה לא ידוע מה טיב הצמיג.

כפי שרשמתי, GOODYEAR EFFIGRIP COMPACT יעשו עבודה טובה.

http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=424&cs=1&diameter=4&aspectRatio=15&width=15&type=1

גם KLEBER HP3 או FALKEN ZE 914 יהיו עדיפים על צמיגי סיני או מקסיס.

http://tires.yad2.co.il/compare?diameter=4&aspectRatio=15&width=15&type=1_0

אתם אחראיים שמצב הצמיגים לא יגיע ליובש או שחיקה מסוכנים.

תעשו רוטציה כל טיפול (החלפה בין צמיגים קדמיים לאחוריים באותו צד ) - זה יאריך את חיי הצמיגים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

איך ה-

GOODYEAR EFFIGRIP COMPACT

בהשוואה ל-ENERGY MICHELIN? אני רוצה לעשות את הקניה בנשר, אבל המחיר על הגודייר הזוי שם! 310 ש''ח עפ''י יד-2. מנגד, המישלין עולים 287.

קוד המהירות של הפלקאן הוא-H ולא-T, אין עם זה בעיה ?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם

גם מישלין טובים.

תקנה צמיגים מחברה ידועה ורצינית .

• תוכן חדש...