Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Dacia stepway

Sergey Meerovich
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לקנות רכב שני למשפחה.

מטרת הרכב לעשות נסיעות של 70 ק"מ ליום.

האם Dacia step way היא רכב עמיד, ואיך הוא בתור חווית נהיגה.אם למישהו יש נתון אמיתי לגבי צריכת דלק השמח גם לדעת.

אילו מגרסאות של הדגם מומלצים (בנזין/דיזל)

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

פורסם

רכב שנידון כאן רבות.

נקודות חזקות - נוחות , תמורה למחיר , הבנזין סוחב היטב, מרווח פנימי ותא מטען גדול ביחס לסופרמיני, מאובזר יחסית.

נקודות חלשות- חומרים פשוטים , בידוד רעשים , הנדסת אנוש חריגה.

לנסיעות של 70 ק"מ ביום לדעתי הבנזין מספיק.

נהגתי על הידני ולא על האוטומט ,ממליץ לנסות לפני , מדובר ברובוטי חד מצמדי.

פורסם

לא ממש חריג ולא תמצא את עצמך צועק בכביש מהיר כדי שאחד מיושבי הרכב ישמע אותך, אבל ממש לא האוטו הכי שקט בעולם. סביר למדי.

הרכב לא בדיוק מהנה לנהיגה- זוויות גלגול מוחשיות, הגה ושלדה לא מתקשרים הם לא מתכון להנאה מנהיגה.

פורסם

לא לגמרי חריג אבל כן מציק. ניתן לפתור זאת על יד הוספת חומרי בידוד לאחר הקנייה.

צריכת דלק זה ממש תלוי איך אתה נוהג. ממוצע זה ליטר דלק לכל 12-13 ק"מ בנסיעה של 65% בערך עירוני. יש כאלו שמדווחים על צריכה טובה יותר ויש כמה שמדווחים על גרועה יותר.

מעבר לכך, בחו"ל הרכבים של דאצ'יה עושים שם ממש טוב, אני בספק שהרכב יהיה שונה וכרגע עושה רושם שהם כן עמידים ומוצלחים אבל שנה וחצי זה מעט מידי.

הקלאץ' בדיזל עדיף, לטעמי, מאשר זה בבנזין. לרובוטי לא הייתי מתקרב לא כי הוא נוראי אלא פשוט כי זה עדיין גיר ידני רק בלי השליטה של הקלאץ'.

לאחר שיחה עם מנהל טכני של אחד המוסכים בקרסו- החלקים ברכב הזה הם פשוטים, ותיקים וידועים כעמידים מאוד ככה שלא צריכות להיות בעיות מיוחדות.

פורסם

ממש לא הייתי פוסל את הרובוטי סתם כך בגלל שזה חד מצמדי. לטענת היצרן, בוצע כיול מיוחד לגיר הרובוטי והוא נעים יותר מאשר גירים ישנים. בנוסף, ברובוטי יש hill hold מה שאין בידני. כמובן שאם טוב לך עם ידני, זה תמיד עדיף, גם מבחינת המחיר - אבל לא כדאי לפסול אלא לבצע נסיעת מבחן.

עשיתי נסיעת מבחן על בנזין ידני בזמנו - רכב גבוה, מרווח יחסית ואני אישית אוהב את איך שהוא נראה. אין ספק שהכל מרגיש זול בפנים אבל מצד שני, יש כמעט את כל מה שצריך. המנוע המוגדש קטן אבל מרגיש זריז, לא הייתי לוקח דיזל בשביל 70 ק״מ ביום אבל זה כבר שיקול שלך.

פורסם

הדאציה בטיחותיות? אני יודע שבגזרת ה 7 מקומות זה היה חסרון ניכר שבגללו ירדתי מהרכב

Sent from my MX4 using Tapatalk

פורסם

אני נסעתי על ה 0.9 ידנית

לחיוב:נוח,מרווח טוב מאחור,מנוע מרגיש טוב ולא עצל,אהבתי את הנסיעה בגובה.

לשלילה:איכות חומרים ועיצוב פנים פשוטים,מזגן רועש,מסך מולטמדיה ממוקם נמוך מידי,כפתורי החלונות שנמצאים על הדשבורד למטה לא כול כך נוח.

סך הכול יצאתי אחרי הנסיעה עם חוות דעת די חיובית בטח במחיר שהוא נמכר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תודה, זאת אומרת לא ללכת על רובוטית בהחלט. לפי מודעות אין כמעט למכירה דיזל

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

לא ממש. אני באופן אישי לא הייתי הולך על הרובוטי אבל למי שנוהג רגוע זה אחלה גיר. הגיר מעביר הילוכים בצורה מורגשת אבל לפחות חלקה מאוד. לי מפריע העניין של העברת הילוכים איטית ואם כבר יש קלאץ' אז אני מעדיף לשלוט עליו.

אבל בשבילך- בצע מבחן ותראה אם מתאים לך או לא.

פורסם
לפי מודעות אין כמעט למכירה דיזל

הדיזל התחילה להימכר שנה אחרי שהבנזין (הידנית) התחילה להימכר פה, ונמכרת בסה"כ כחצי שנה. מן הסתם אין עדיין כמעט מודעות מכירה. למה לא לרכוש חדש?

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...