Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3586 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. הקטמים שאתם רואים הם מבפנים. 1 ממה ניראה לכם שזה ניגרם 2. אך אני מוריד אותם כי זה מאד מפריע לי מדובר במאזדה לאנטיס 2004

לוח שעונים.jpg

אנשם שמשווצים בזה שיש להם כבלים באוטו ומנפנפים

בזה בצידי הדרך

פורסם

נגרם מחומר ניקוי לא מתאים כנראה.

אם זה לא יורד בניגוב פשוט עם מים וזה עקשן , ממליץ לחפש בפורום פוסטים על פוליש לפלסטיק.

פורסם

נגרם מ"תרסיסי הפלא" שמרססים לפני מכירת רכב שמלאים בשומנים וחומרים מזיקים.

על נזקים הם לא שמעו -וזה גם לא מעניין אותם.

מקווה שזה לא חדר מאחורי לוח השעונים כלפי פנים. שלב ראשון פוליש חיצוני. במידה ולא יורד

כי זה פנימי, אתה תהיה חייב לפרק את כל לוח השעונים כולל את חלק הפלסטיק שמכסה את הלוח (עבודה עדינה ) לעשות פוליש לחלק הפנימי +לנקות טוב טוב לפני הרכבה כדי למנוע נגיעות ידיים או לכלוך. (כי אתה לא רוצה נגיעות ידיים פנימיות)

אגב כותבים כתמים.

פורסם

גם לי קרה כך בלוח מחוונים. היה כתם אחד שנראה כמו ניגוב. שניסיתי להסיר אותו עם מגבון לאט לאט הוא התפשט. ואז שמתי לב שעל החלק הצלול מרוח חומר שומני כלשהו . וכשאני מנגב אותו הפלסטיק מקבל מראה עכור מאוד.

מה הפתרון? מישהו אמר לי למרוח שמן בישול. יעיל?

אגב מנזנרה FG4000 יעזור במקרה הזה?

פורסם

זה קורה מחומרים שמורחים על הדשבורד שיהיה מבריק.

שום דבר לא עוזר ליותר מיום או חודש. היה לי במזדה 3.

הפיתרון היחיד לקנות מפירוק לוח נקי ולהחליף.

פורסם

כמו שיוגב ויואב אמרו, תנסה פוליש לפלסטיק כמו plastx זה יכול להעלים את זה, אם הפוליש לא יצליח אז שום דבר לא יעזור.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

מה הפתרון? מישהו אמר לי למרוח שמן בישול. יעיל?

אגב מנזנרה FG4000 יעזור במקרה הזה?

מספיק עם כל תרופות/שיטות סבתא. כן מנזרנה יעזור. (או פוליש ייעודי)

פורסם
עם מה יישמת את החומר. זה מקומות עם גישה לא ממש נוחה. אשמח לדעת.

שמתי ממש מעט חומר על מטלית מיקרופייבר (ההכי פשוטה של CG) ושפשפתי ממש בעדינות בקווים ישרים...

באיביזה הלוח שעונים מאוד שקוע אז צריך לעבוד ממש עם קצות האצבעות.

אצלי היו שריטות אמנם ולא כתמים אך קיבלתי תוצאות מאוד טובות.

SEAT ATECA Style Plus

• תוכן חדש...