Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

0-100 ב X שניות

DJO
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי אינטרנט כמה ההונדה DX 1.6 שלי עושה ולא הצלחתי למצוא באתר של הונדה בכלל כתוב דברים רק על דגמי 2003 ובמחירונים לא ראיתי שכתוב כמה המכונית עושה 0-100.

מישהו יכול לתת הערכה? או יודע איפה אפשר לבדוק?

מדדתי עכשיו עם חבר שלי עשינו 10 וחצי קצת יותר אבל היינו 2 באוטו וגם אנחנו צריכים עוד טיפה להתאמן :|

פורסם

איזו שנה המכונית שלך?

נסה לבדוק ב http://www.parkers.co.uk

אגב, בדיקת האצה אצל היצרן מתבצעת עם נהג, נוסע ו50 ק"ג מטען - זה התקן.

אגב, היא ידנית או אוטומטית? באוטומטיות אין ממש מה להתאמן, אתה יודע...

התוצאה שהשגת נשמעת הגיונית למדי, שוב - תלוי בשנתון ובמצב האוטו (וביכולת העברת ההילוכים שלך, אם מדובר בידני).

אגב, החיים הם לא רק 0-100, אז מה זה חשוב אם האוטו עושה 10.5 או 10.3 שניות? :D

פורסם

שנת 95, ידנית כמובן :o

DX 1500 אבל מנוע 1.6, המנוע המקורי נשרף לאבא שלי (עם נדלקת לכם מנורת שמן, תעצרו מ-י-ד גם אם יש תחנת דלק 2 קילומטר מאיפה שאתם נמצאים :|) ושמו 1.6 למרות שזה בעקרון אמור להייות 1.5.

לא מצאתי באתר הזה |:

יש לי עוד שאלה, כמה זה קורע את המנוע שאני מושך הילוכים. נניח מגיע ל 500 סל"ד ככה.

פורסם

כל עוד אתה לא "קורע" את המנוע כשהוא קר - קרי, ממתין שהמנוע יגיע לטמפרטורת עבודה תקינה - לא נגרם כל נזק.

לגבי הנתונים של הרכב שלך - קשה מאוד לדעת מהם, משום שהמנוע שלך לא מקורי והרכב לא נמצא בקונפיגורציה זהה לכזו שנבחנה על ידי היצרן.

פורסם

מתי מנוע מגיע לטמפרטורה נורמלית? אחרי כמה דקות נסיעה? והאם יש הבדל בין קיץ לחורף בקטע הזה?

אז נניח והמנוע היה 1.5, ההבדל בין 1.5 ל 1.6 לא כזה משמעותי אני חושב.

פורסם

העניין הוא, שהמכונית שלך הותאמה מבחינת יחסי העברה בצורה מסויימת למנוע 1.5.

ההבדל זניח, אבל עדיין יהיו כמה מאיות שנייה הבדל, כך שלא ניתן להעריך במדוייק מה הנתונים של הרכב שלך.

זה בנוסף למצבו התחזוקתי, צורת הנהיגה שלך ועוד כהנה וכהנה פרמטרים.

מנוע מגיע לטמפרטורה נורמלית לאחר כ10 דקות של נסיעה.

ברמת העקרון, עד שהמנוע מגיע לטמפ' העבודה (במד חום המנוע זה כשהמחוג ב90 מעלות או אנכי במחוגים ללא ספרות) מומלץ מאוד להיות עדינים - להעביר הילוכים בסל"ד נמוך יחסית ולעשות זאת בעדינות, שכן גם שמן הגיר צריך להתחמם.

פורסם

אוקיי תודה.

תוכל להעריך כמה הונדה 1.6 ידנית אמורה לסגור 0-100? הערכה גסה?

חשבתי שיש מצב לרדת מ 10 :|

פורסם
שנייה :o

אני DX לא EX, יש הבדל גדול? ואם כן מה נחשב יותר הממ מהיר?

אוף די כבר.

החלפת מנוע, מצדי שתהיה BX. השם לא משנה. זה באמת משנה אם אתה עושה 10.5 או 10.2?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא, אני סתם מתעניין. כל כך כואב לך אז אל תגיב.

אבל הסברתי לך - בגלל שהחלפת מנוע זה לא משנה אם אתה DX או GX או מה שלא יהיה.

אם רק המנוע הוחלף אז כרגע יש לך סיוויק עם גיר של 1.5 ומנוע של 1.6. אם הגירים זהים ויחסי ההעברה זהים - זה כאילו יש לך הונדה עם 1.6. אם לא - אז אין נתון יצרן. מה גם שכמו שנאמר כבר נתוני היצרן היו "טיפה" אופטימיים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

איך שלא תסתכל על זה רועי צודק והחיים הם לא 0-100 הם יותר 0-400 מטר.

אבל 10 שניות זה בערך המקסימום שתעשה... אלא אם כן אתה מעביר הילוכים

כמוני :lol::lol::lol: סתם בצחוק תתאמן על ההעבורת שלך ותמצא את הנקודה הכי טובה להעביר הילוך...

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

• תוכן חדש...