Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהייתי בטוח שאני רוכש את הרנו קדגאר אז אני יורד מזה. גם ברחבי האינטרנט וגם במוקד שלהם הם טענו שהרכב מגיע עם waze. כאשר ניגשתי לראות מתברר שאין, אלא רק אייגו. מכיוון שאני אישית וגם בתור משפחה נוסעים בערך 40 אלף קמ בשנה, אני חייב waze.

עכשיו אני מבולבל לגמרי ואין לי מושג מה לבחור.

אם יש למישהו רעיון באיזה רכב לבחור אשמח מאוד.

פורסם

תבקש מאחד המנהלים להוסיף לכותרת "waze מובנה חובה".

אני אישית לא מבין את הסיבה לפסול רכב - בכל טלפון נייד יש waze ,צריך רק זרוע איכותי ומטען לרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אכן בכל טלפון יש ואפשר לתקוע זרוע והכל סבבה. הבעיה היא שאתה צריך להכניס את הטלפון, להוציא, פתאום שוכחים את הנייד באוטו, הודעה באמצע נסיעה ובכלל ז נהיה מציק בזמן שיש (מאמין) רכבים שמגיעים עם האופציה במסך המקורי.

פורסם

אתה רציני? לא לקנות בגלל וויז?

תקנה תושבת טובה , בשבילך עדיף ברמה של אביזר תואם מקור, ותקנה סמארטפון שיפעל רק וויז, חוץ מהנייד שלך שיצומד למערכת וישאר אצלך בכיס.

לבנתיים רנו היחידים בישראל שנותנים מערכת מקורית עם עברית מעולה בפנים, (למעט מותגי יוקרה שגם הם רק חלקית, בב.מ.ו עדיין יש ג'יבריש), למערכת יש גישה הרבה מעבר למולטימדיה אלא לכלל מערכת הרכב, לדוגמא לחיישן לחץ אויר.

ברוב הרכבים שיש וויז מובנה זה מערכת לא מקורית, בפורד היא ממש גרועה. במאזדה היא ממש מעולה (מתלבש על המערכת המקורית)

פורסם

הכותרת אומרת שאתה מחפש רכב דיזל חסכוני... השמועות אומרות שהרנו עושה את העבודה. אתה מפיל את העיסקה בגלל תוכנה? מוזר.

Sent from my SM-N915F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

גם אני בדעה שלפסול רכב בגלל העדר מערכת ניווט מובנית זו טעות.

אין שום בעיה להתשמש בווייז או כל תוכנה אחרת בסלולרי, אלא אם יש לך נוקיה 2120.

אם כבר, שמעתי על קאדג'ר חדש שהיה במבחן כלשהו שנתקע בגלל גיר שהתחמם. בהחלט יכול להיות (בטוח) שנהגו ברכב באגרסיביות, אבל זה קצת מוגזם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אתה ראית בתצוגה רכב עם IGO ?

אני הייתי סוף שבוע ארוך עם רכב הדגמה שלהם והיה ב וויז ,

לפי מה שאני יודע רוב הרכבים החדשים של קרסו עם וויז

דרך אגב אין קשר בין הצריכת דלק שכתוב במודעות למציאות..

זה אותה צריכת של שאר הדגמים עם אותו מנוע דיזל 1.5

פורסם

אתה מכיר רכב שיש צריכת דלק בין הפרוספקט לבין המציאות? רק עם הנתונים החדשים של PSA, או בנהיגה של אבא שלי, שעושה בנסיעה משולבת רגועה עם אוקטביה 1.4 1:16.5 בערך, קצת יותר מהצריכה העירונית שעליה סקודה מצהירים, ולנהיגה שלו זוג גלגלי אוגרים היו מספקים את הכוח שבו הוא משתמש.

למשל, זוזוקי בלנו החדשה- בפרסומת אמרו שהיא צורכת 1-23, במציאות? לא נהגתי עליה ואני לא זוכר את הנתון ממבחני הדרכים, אבל אני מניח שבין חצי לשני שליש מהנתון הזה הוא תוצאה הגיונית.

פורסם
אתה ראית בתצוגה רכב עם IGO ?

אני הייתי סוף שבוע ארוך עם רכב הדגמה שלהם והיה ב וויז ,

לפי מה שאני יודע רוב הרכבים החדשים של קרסו עם וויז

דרך אגב אין קשר בין הצריכת דלק שכתוב במודעות למציאות..

זה אותה צריכת של שאר הדגמים עם אותו מנוע דיזל 1.5

רנו קדגאר עם waze?? זאת הייתה המערכת

המקורית? איך זה עבד?

• תוכן חדש...