Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גטס 2004 שאלות תחזוקה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

השבוע קיבלנו (תמורת התחייבות לטפל בא באהבה:lol: )יונדאי גטס 2004 אוטומטית שהתגלגלה במשפחה. הרכב עבר 130000ק"מ טופלה במוסך שאנחנו מכרים המון זמן באזור בית שמש קרוב לעסק.

הרכב כרגע ישמש את אישתי להביא את הילדים מהמסגרות וקצת בעסק שלה בקיצור יסע כמה ק"מ בודדים ביום.

ממה שאני מבין הרכב מאבד שמן כמה בדיוק אני לא יודע, אך לבדוק? אמרו לי לבדוק פעם בשבוע. האם זה תקין? נזילה אני לא רואה מתחת לרכב החניה נקיה. האם יש קשר לשמן לא איכותי יכול לגרום לזה? איזה שמן מומלץ לגטס ?

כשמניעים את הרכב יש רעש של רצועה חורקת עד שהרכב מתחמם הרעש נעלם.מה יכול להיות הבעיה?

שאלה אחרונה לדעתי לא החליפו פלטר מזגן הרבה זמן אני רוצה להחליף כי יש תלונות שהמזגן לא מספק כרגע. כמה אמור לעלות החלפה של הפילטר האם יש עלות על בדיקת גז ?

תודה רבה לעוזרים:-D

ח'ברה תיזהרו בכבישים!!

מתגלגל לי בבורה 1600 לאט ובטוח.:? נמכרה ב21.8.12 :lol:

ניסן קשקאי 2010 רכב למישפוחה:wink:

פורסם

לגבי צריכת שמן במידה ואין בעיה סחיבה באוטו מדובר הגומיות שסתומים (בעיה ידועה).

רעש של רצועה יכול לנבוע מרצועת אביזרים לא מתוחה או המותחן שלה במצב רע.

לגבי מזגן שלא מספק את הסחורה תחליף פילטר מזגן ובמידה ולא ישתפר תיסע לאיש מקצוע.

יש אתר בשkoraps.com שמוכר חלפים יותר זול מבארץ.

פורסם

לגבי צריכת השמן בוודאות מגומיות שסתומים בלויות זה המחלה שלהם ולפחות פעם בחודש אני מחליף גומיות אלה בגטס או באקסנט שקופצות אליי לביקור. השמן שבו אתה יכול להישתמש בביטחה ללא שום בעיה הוא בצמיגות 10/40. חשוב לבדוק שאצלך אין הצטברות של בוצה שזה גם המחלה במנועים שלהם. בדיקה זו נעשית על ידי הרמת מיכסה השסתומים ועל הדרך כמובן החלפת אטם מיכסה השסתומים שלרוב נוטה לנזול. לגבי הרצועה שחורקת זוהי אחת מרצועות האביזרים שנחוצה ככל הניראה החלפה או מתיחה ועדיף להחליף כבר את כל הסט של הרצועות...3 רצועות. ממליץ לבדוק ויזואלית מה מצב רצועת התיזמון היות והרכב נסע מעט מאוד קילומטרים אבל גם לטווח השנים יש פה תפקיד. ברצועה ניתן להביט על ידי הסרת 2 ברגים של מיכסה הטיימינג העליון ושליפתו.

לגבי המזגן פילטר חליפי עלותו כ 50 שח והוא יושב מאחורי תא הכפפות ופשוט מאוד להחלפה!

• תוכן חדש...