Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים :)

החלטתי להיפרד מהקליאו שלי :( , ואני פוזל לכיוון שברולט קרוז 2011 שמבחינת נראות מאוד מושכת אותי.

הבנתי שבשנה זו המנוע והגיר עברו שיפור משמעותי.

לאחר התייעצות עם מכונאי, ירד לי קצת מהרכב כי הוא אמר לי בשום פנים ואופן לא להתקרב.

הוא ממש אמר "אוטו זבל", ושיש לו מלא בעיות.

לא השתכנעתי עד הסוף ואשמח לקבל דעות כאלה ואחרות על הרכב המדובר בגרסת ה1.6.

אני לא מחפש רכב עם ביצועי על, בטיחות חשובה לי, ואמינות יחסית.

(מה גם שמבחינת ביצועים הכל עדיף על הקליאו 1.1 שהייתה ברשותי חח )

תודה לעונים :)

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא חשוב, ערכתי חיפוש באתר, והבנתי פחות או יותר על מה מדובר.

אם בכל זאת יש למשהו מה להוסיף אני אשמח.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

ההודעה שלך בשרשור אחר היא שגרמה לי להוסיף את ההודעה השנייה שלי, והורידה אותי מהרכב הזה :)

תודה.

המלצות לרכב באותו הסגמנט, סביב ה30K?

פורסם

לא יודע עד כמה המכונאי שלך מכיר את הדגם הנ"ל אבל לי יש שברולט קרוז 2011 1.6.

אני רק יכול להגיד שלא תמצא תמורה קרובה במחיר שהוא נמכר. נקודה.

אמין.

צריכת דלק סבירה.

מאובזר.

בטיחותי.

בקיצור אחלה רכב.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם (נערך)

אוקיי מכרתי את הקליאו שלי 2500 שקל מעל המחירון! ביום אחד!!

(אבל הייתה שמורה מפחיד עם 64000 ק"מ)

לעניינינו, הרצון לקנייה הבשיל אבל בלבלתם אותי עוד יותר :D

מבחינת מראה אני ממש דלוק על הקרוז אבל אני רואה פה דעות חלוקות.

בכוונתי היה להוריד אחת כזאת מליסינג עם מינימום קילומטר, אבל הדעה של maxizem היא כ"כ נחרצת שאני לא יודע מה לחשוב :(

לא הסתמכתי כ"כ על דעת המכונאי, כי הנחתי שהוא מדבר על הדגמים המיושנים יותר .

כמה זמן אתה מחזיק את הקרוז שלך? מספיק בשביל לקבל דעה מגובשת? (אני מניח שיש לך מנוע 1.6)

כמה ק"מ עברת אתו?

יש לציין שאני נוסע ממש מעט, כ4K ק"מ בשנה אפילו פחות.

לגבי הפוקוס, יש לאחי אחת כזאת ממודל 2006 והוא די מרוצה בכללי, לגבי המאזדה 3, קשה לי להאמין שיימצא מכונאי שיאמר מילה רעה (אני טועה?)

עריכה אחרונה על ידי ramik33
פורסם

אני אומנם עם 1.4, אך שאר דברים זהים. רכב אצלי מ-2013, אין תקלות, הכל תקין. עברתי רק 34k, אולי זאת הסיבה.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

דווקא על ה1.4 אומרים דברים טובים בניגוד ל1.6 O_O

תודה בכל זאת על התגובה :)

פורסם

אחלה אוטו במיוחד מ2011! הסטיגמות הנכונות של השנים מ2009 2010 נתפסו חזק ואנשים לא מבינים.

מ 11' המחלות ילדות נפתרו ( מנוע חזק יותר 124 כ''ס ותיבה מעודכנת) וצריכת דלק 1 ל11 בנהיגה גרועה.

פורסם

תודה על התגובה.

לא שחלילה אני מזלזל בדבריך, אדרבה, הם מעודדים.

אני מודע לעדכון המנוע והגיר, אבל אתה מדבר מניסיון? או משמועות?

פורסם

והמחלה של צינורות מים? של קולר שמן שנפרץ? של צינורית קירור לבית מצערת?של אגן שמן שנוזל?

נסיעה ברכב הזה מאוד נעימה, אבל מצד שני מאוד מעייפות הגיר הזה כל כך מסורבל שלא בא לך לנהוג אפילו עם יש דלקן ברכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...