Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי חבר מנהל מוסך של שברולט, מספר שמ2011 והלאה אין את הבעיות והמחלות ילדות של (09' 10').

אם הוא מנהל מוסך של שברולט ...אז בטוח שימליץ על הקרוז!!! מה רצית? אם אנשים יפסיקו לקנות שברולט הבן אדם ישאר ללא עבודה :lol:

פורסם
לדעתי אתה מגזים, אני מכיר מישהו שיש לו קרוז 11' כמה שנים והיא מפגינה אמינות מוחלטת.

אני גם מכיר כמה רכבים של vag עם dsg7 שנסעו בלי תקלה. זה אומר שהרכבים האלה אמינים בכלליות? לא.

פורסם
יש לי חבר מנהל מוסך של שברולט, מספר שמ2011 והלאה אין את הבעיות והמחלות ילדות של (09' 10').

אם הוא מנהל מוסך של שברולט ...אז בטוח שימליץ על הקרוז!!! מה רצית? אם אנשים יפסיקו לקנות שברולט הבן אדם ישאר ללא עבודה :lol:

פעם הבאה תקרא את ההודעה שוב, הוא בעצמו אמר לי שה09 10' בעייתיות.

פורסם
מה אתה מבין? חצי שנה זה המון זמן ו-10 ק״מ לליטר זו צריכה נמוכה...

הקרוז נמכרת בזול ולא סתם- מדובר ברכב לא אמין בעליל, כבד, צמא לדלק ונחות.

כבד נכון, צמא ? צריכת דלק סבירה למנוע 1.6, נחות? מאיזו בחינה? מאובזר, מרווח, ואגב סבבה אז לי אין הרבה זמן אבל לאחותי היה שנתיים תרכב עד שהלך טוטאלוס שנת 2010, והוא בדיוק כמו שלי

פורסם (נערך)

עדכון משעשע (או עצוב)

אתמול השתכנעתי לצאת מהעבודה בעקבות "מציאה" שראיתי ביד 2.

הונדה אקורד 2004 עם 75000 ק"מ, על פניו לרכב כזה יש פוטנציאל אדיר.

המוכר הנאלח תפר סיפור קורע לב, הבטיח 20 פעם שהרכב ללא שום תאונות. והשתכנעתי לצאת מהעבודה מוקדם ולהצפין עד חדרה (מאשדוד).

הרכב היה נראה בסדר גמור, קצת מוזנח ומסריח מבפנים, ונסע כמו שד טזמני! ממש אהבתי.

לקחתי לבדיקה.............. חושך בעיניים, לא ידעתי אם לבכות או לצחוק...

אפילו הבוחן התעצבן על המוכר הזה ששיחק אותה ראש קטן. וגם גער בו שיש ג'וקים ברכב ושינקה אותו קצת חחח

מה שכן ידעתי שרציתי לחנוק את המוכר הרמאי/שקרן/נוכל המחופש לחרדי תלמיד ישיבה..

צירפתי לכם את תוצאות הבדיקה. תהנו חחח

החיפושים ממשיכים...

P60731-164318.jpg

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

המוכר בונה על זה שלא כל אחד ייקח רכב בן 14 למכון הבדיקות. בסוף הוא ימצא מישהו שרוצה לחסוך 500 שקלים ויסתנוור מהקילומטראז' הנמוך.

כספי הבדיקה קיבלת בחזרה? כי אם לא, המוכר הוא זה שצריך לכתוב חחח..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

החזיר לי חצי.

הוא לא התחייב מראש ו"הרגיש לא נעים".

לא נורא, ה250 שקל האלה חסכו לי עוגמת נפש רצינית...

מה שכן, יום עבודה הלך :(

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם (נערך)

חברה, רציתי לשאול לגבי האקורד 2400 סמ"ק שנת 2004, נתקלתי ברכב מעניין מהסוג הזה ואני מתלבט אם להתעניין או לא.

לגבי ה2000 סמ"ק מצאתי הרבה אינפורמציה והכל נראה טוב וגם ממש אהבתי את האוטו.

מישהו יכול לשפוך לי קצת אור לגבי הדגם המדובר? type-s בפרט (אם זה משנה)

איך האחזקה והטיפולים שלו לעומת דגמי ה2000 סמ"ק?

תודה לעונים.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
פורסם

לגבי הקרוז - יש לנו קרוז 2012, קנינו אותה חדשה מהחברה. היא עברה ב4 שנים 100 אלף ק"מ, ולא מראה שום תקלות עד עכשיו. מה שכן, רכב קצת מבאס מבחינת דלק וכוח. הוא נורא איטי וכבד והתיבת הילוכים מרגישה עצלנית ועייפה. צריכת דלק 1-9/1-10.

היתרונות: רכב יפה מאוד, נוח ומרווח ומפנק

לגבי התקלות לא ידוע לי, אבל לא הייתי מצפה למשהו אחר מרכבי ליסינג, בעיקר שראיתי ממקור ראשון איך קורעים אותם. נסיעות בשטח, סחיטת הדוושה בכל הזדמנות, שלא נדע.

אם תמצא אחד שמור מבעלים פרטיים שלא קרע את הרכב לא אמורה להיות שום בעיה.

פורסם
לגבי הקרוז - יש לנו קרוז 2012, קנינו אותה חדשה מהחברה. היא עברה ב4 שנים 100 אלף ק"מ, ולא מראה שום תקלות עד עכשיו. מה שכן, רכב קצת מבאס מבחינת דלק וכוח. הוא נורא איטי וכבד והתיבת הילוכים מרגישה עצלנית ועייפה. צריכת דלק 1-9/1-10.

היתרונות: רכב יפה מאוד, נוח ומרווח ומפנק

לגבי התקלות לא ידוע לי, אבל לא הייתי מצפה למשהו אחר מרכבי ליסינג, בעיקר שראיתי ממקור ראשון איך קורעים אותם. נסיעות בשטח, סחיטת הדוושה בכל הזדמנות, שלא נדע.

אם תמצא אחד שמור מבעלים פרטיים שלא קרע את הרכב לא אמורה להיות שום בעיה.

מחזק, זה בדיוק הרכב שיש לי וכל עוד שומרים ומטפלים, הרכב יהיה בהתאם ואגב שלי השכרה לשעבר שמור מאד

לגבי העצלות תאמת כמעט ולא מרגיש אצלי יש משהו יותר מעצבן הרכב מתדרדר אחורה בעליות ומזגן חלש

פורסם

הבנתי חברה תודה :)

עדיין אשמח להתייחסות בנוגע לשאלה ששאלתי קצת מעלה לגבי ההונדה אקורד 2.4 ליטר.

פורסם

חברה, יום שישי קרב ובא, ויהיה לי זמן לבדוק רק רכב אחד.

ההתלבטות שלי כרגע היא, בין הונדה אקורד שנת 2005 עם 110000 ק"מ במחיר 34-35000 שקל, לבין פורד מונדאו 2010 עם ק"מ נמוך הרבה יותר ובאותו המחיר מיד שנייה אחרי ליסינג.

מה אתם חושבים?? כמה שאני יודע המונדאו מאובזרת מאוד ובטוחה מאוד, לעומת האקורד שאולי טיפה פחות מאובזרת אך (אני מניח) יותר סחירה (לא שזה כזה חשוב כרגע כי אני מחפש רכב ל2-3 שנים לפחות).

אשמח לקבל דעות שיאירו את עיניי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...