Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חברה בכיוון קצת אחר, מישהו מוכר ליד הבית שלי ניסן פרימירה 2007 מנוע 2000 עם 160000 ק"מ נראית סה"כ שמורה.

הוא רוצה 17000 שזה הרבה מתחת למחירון. זה ישאיר לי מקום ליישור קו אם יצטרך ועדיין יישאר לי כסף לעומת המחיר שהתכוונתי לשלם על הקרוז. (אולי אפילו יוריד עוד קצת במחיר עם קצת מיקוח, לא טרחתי להתמקח לפני שאני סגור על האוטו)

הצורה ממש מוצאת חן בעיני (לא מפתיע, הרכב הזה ממש מזכיר את העיצוב של הקרוז).

מה אתם חושבים על הרכב הזה, אם הוא יצא סביר בבדיקה או בכלל? הבנתי שיש לו גיר רציף. זה חיסרון? הוא גם נראה ממש משוכלל אני מקווה שזה לא עושה נטייה לתקלות מוזרות.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
  • תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניסאן פרימיירה יהיה נפילה גדולה. זה לא סתם שהמחיר שלו אפסי - הוא יחסית נדיר ולא מוכר במחוזותינו ולפי השמועות הרכב יקר לאחזקה וגם סובל ממוזרויות, כפי שציינת.

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם (נערך)

הבנתי לגבי פרימרה תודה..

אגב, סתם בשביל שתדעו, הייתי היום בשלמה סיקסט, והציעו לי שם מספר מכוניות ביניהם גם קרוז 2011 עם 96000K.

על פניו תוצאות הבדיקה שגללו בפני היו טובות בכל הסעיפים למעט הסעיף של המנוע, שבפירוט קיבל ציון נמוך והסיבה היא שהרכב עבר התחממות עקב נזילת מים.

לטענת המוכרת, העניין תוקן, ועוד ציינה שאם בבדיקה שאני אערוך בעצמי במכון (התעקשה על כך) ימצאו ליקויים אחרים (או הליקוי הזה עדיין קיים) הם יתוקנו על חשבונם.

מבחינת מחיר, אני די בטוח שייתנו לי את האוטו גם ב27K אם אני אלחץ אותם.

מה אתם אומרים? העניין עם ההתחממות קצת מפחיד אותי. (למרות כל ההבטחות ולמרות שיש אחריות לשנה)

היו גם לנסרים עם תוצאות בדיקה אשפתיות למדי ופוקוסים עם ק"מ מרחיקי לכת.. (גם באלבר)

ראיתי שם גם אקסנטים וריו-ים אבל לא כ"כ התרשמתי מהרכבים האלה לצערי.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

ומי בודק רכבים לשלמה סיקסט? קומפיוטסט- איפה קומפיוטסט יושבים?במתחם צריפין .

ומי מגבה אותם אם יש כשל ? שלמה סיקסט .

משולש שהיחידי שלא משתתף בו זה אתה .

פורסם (נערך)

איזה משולש קסום :)

פשוט נפלא..

טוב, הבנתי את הרמז העבה שליסינג זה כנראה לא הכיוון.

נראה לי שפשוט נפסיק לשבור את הראש ונחפש איזו מזדה 3 או קורולה פרטיות בסבלנות ונסגור את העניין. (עם פשרה קלה על השנתון)

הבעיה היא שאני יכול לקנות רכבים רק בימי שישי :( , מאוד עסוק במהלך השבוע.

וכל הרכבים השווים נחטפים מהר. אולי נצליח לתפוס משהו קרוב לבית.

פורסם

חאלס כבר עם הסטיגמות האלה! אני כבר חצי שנה אם לא יותר עם קרוז 2012 נקנה מאלבר השכרה לשעבר, לא מתלונן על הרכב, צריכת הדלק מפתיעה אותי לטובה 1:10 ואם יותר אני נוסע רגוע מאד מבחינת קילומטרים אני עושה בין 390 ל500 עם מיכל מלא מספיק לשבוע-שבוע וקצת, טיפולים סבירים , מרווחת ואני גבוהה 1.87 כמעט ולא הוזזתי את הכסא, כוח סביר גם עם מזגן עלה יפה עליות של הצפון+כביש 1

פורסם

מה אתה מבין? חצי שנה זה המון זמן ו-10 ק״מ לליטר זו צריכה נמוכה...

הקרוז נמכרת בזול ולא סתם- מדובר ברכב לא אמין בעליל, כבד, צמא לדלק ונחות.

פורסם

מ2011 הקרוז אמין וטוב בסך הכל כמו כל 1600!

חלאס לנפח ולהפיץ בעיות של השנים הקודמות (09 10')

יש לי חבר מנהל מוסך של שברולט, מספר שמ2011 והלאה אין את הבעיות והמחלות ילדות של (09' 10').

פורסם

גם ב-2011 והלאה יש יותר תקלות מהרגיל. אני מקווה שאצלך הכל בסדר, כי יש מספיק קציני רכב בחברות ובציי רכב שאכלו מרורים מהרכב הזה.

פורסם

אני אחד מאותם קציני רכב שזרק את הקרוז מהצי שלו .

תקלות כמו שהיו בקרוז עוד לא נתקלתי באף רכב חוץ מהפוקוס .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...