Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמלצת חברי הפורום פה, נגשתי לבדיקה אצל שמעון ביסמוט, מכון אלדר בנתניה. יש לציין בחור זהב, דקדקן, בדק ממש את כל הרכב כמעט ושעה. הסביר לי את כל מצב הרכב.

 

ובכל זאת רציתי לצרף את הבדיקה לפה לקבל חוות מבעלי נסיון, שזה בעצם הרכב הראשון שלי.

מודע לזה שרכב בן 12 לא אמור לצאת נקי, אבל עד כמה משמעותי כל הפגיעות והחלפות והאם להתרחק. 20160721_093905.jpg

 

תודה רבה ויום טוב לכולם.

20160721_093857.jpg

פורסם

נשמע כמו רכב מוזנח שחטף המון. למרות שאני רגיל לראות המון ריג'קטים ובטח ברכבים כאלה ישנים. רשום לך "ליקווים בעלי משמעות גבוהה", תסיק מזה לבד.

מה הבודק אמר?

זה רכב נפוץ. לא רואה סיבה לא לחפש אחד שלא עבר סדנת UFC עם עוד 7 רכבים ב7 אירועים שונים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

ככה נראית נבלה. עבור לרכב הבא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

 

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא לקנות, גם במחיר מופחת.

 

זה לא בלא סביר לשנתון. זה אוטו מוזנח ולא מטופל.

 

חפש רכב אחר, רצוי לא טויוטה. אצל יצרן אחר תקבל תמורה טובה יותר לכסף שלך כלומר אוטו יותר חדש עם פחות בלאי.

 

יש עוד יפניות אמינות לא פחות אבל עולות משמעותית פחות.

 

 

פורסם

איך פעם אתר לי בוחן ברגע של גילוי לב כשלקחתי לבדיקה נבלה "אני מנסה לחפש נקודת אור ברכב הזהת אבל אני לא מוצא"

 

אותו דבר כאן - Next

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אתה ראית נוריות אזהרה דולקות ? אם כן , למה לקחת לבדיקה?

יש לי חבר שיש לו גם את הרכב הזה ואמר לי שזה לא מחייב שזה משהו רציני, אולי רק צריך איפוס, כמו שגם אמר שמעון ביסמוט בבדיקה.

 

ותודה רבה על העזרה חברין, אני ממשיך הלאה בחיפושים.

פורסם

במודלים האלה 2003-2004 יש בעיות בוצה במנוע, ממירים קטליטיים, מחשבים , וכל זה מדליק נורת תקלות (לך תדע מה התקלה ). בנוסף, הרכב הזה קיבל מכות מכל הכיוונים.

שחרר ותשמח ש 500 שקלים של הבדיקה חסכו לך אלפי שקלים של תיקונים ונסיעה ברכב אחרי תאונות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

×
×
  • תוכן חדש...