Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון של HTC

I.G
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי HTC 10 בן כ-3 חודשים

לפני מספר ימים הבהירות במסך התחילה להשתגע - כל הזמן רמת הבהירות קופצת וזה די מעצבן.

בבדיקה ברשת ראיתי שזה בעיה יחסית מוכרת ומציעים לשחק עם הבהירות, להוציא כרטיס SD (אין לי) ועוד כל מיני דברים שלא עובדים.

הבעיה חוזרת גם במצב של בהירות אוטומטית וגם בהירות קבועה

דיברתי עם מישהי מטאץ' גרופ - היבואן, ואמרה לי שלוקח להם 10 ימים (ימי עסקים כמובן) לתקן ואני יכול לשלוח להם את הטלפון בכיף שלי.

כמה #$% אפשר להיות כדי לא להבין שהיום בנאדם לא יכול ככה סתם באמצע החיים להיות בלי טלפון שבועיים?

חשבתי לקפוץ אליהם בראשון שיראו מה התקלה ומקסימום לתאם איתם איזה יום להגיע לתקן אם הם לא יכולים מעכשו לעכשו.

עכשו אני גם הבנתי שהטכנאים שלהם ברמה נמוכה באופן כללי אז אני לא יודע אם שווה לי בכלל לבזבז על זה את הזמן.

מה מציעים לעשות?

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

10 ימים? תגיד תודה :)

פעם אחרונה שאני שלחתי את שלי לתיקון לשם לקחו 21 ימי עסקים, תודה לדואר ישראל שתרם עוד כמה ימים בשביל לעגל לחודשיים תיקון.

בכול זאת תפנה אליהם, עדיף 3 שבועות בלי טלפון מאשר ללא אחריות ומעבדה פרטית שגם ככה מכירה את HTC אף פחות טוב מהם.

לי החליפו פעמיים לוח + מצלמה + כפתור הדלקה.

את האמת העבודה שלהם היתה יותר מסבירה, מאז החלפתי גב אחורי אחרי ששלי פשוט החליף צבע לצהוב מלבן ומבפנים הטלפון נראה כאילו לא נגעו בו בכלל.

לחלופין תנתק את החיישן ותחייה אם זה, במקרה ותהיה תקלה יותר חמורה תוסיף את זה לרשימה של התיקונים.

אודי A4

דימה.

פורסם (נערך)

הממ... לא שאלת אותם אם לבינתיים תוכל לקבל טלפון חליפי? איזה Galaxy S1 מקרטע או משהו?

מאחר והמכשיר די חדש אני אומר שתזרום עם היבואן ולבינתיים תנסה להשיג טלפון זמני ממישהו. כבר פתחו פה שרשורים בבקשה לקבלת סמרטפון באופן זמני כך שאני משוכנע שיש כאן מספיק חבר'ה סבבה שישמחו לסייע לך עם אחד.

הייתי עוזר לך בעצמי אבל ה ONE X שמשמש אותי כגיבוי כבר תפוס. :\

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

מנסיון מר מספר פעמים.

כל המכשירים האלו הם חד פעמיים. אין כזה דבר לתקן. ברגע שפותחים ונוגעים, זה לא חוזר להיות אותו דבר.

סתם דוגמא מלפני חודשיים, הייתה לי בעיה במסך (LG G2) שהיה נלחץ כל הזמן במרכז המסך. הוחלף מסך. איך שיצאתי GPS לא עבד. שוב חזרתי, תוקן, החזיק שבוע.

הרמקול הפסיק לעבוד.

חזרתי - סידרו בחמש דקות. ונחש מה? GPS שוב לא קולט.

הפעם כבר חיפשתי על זה ברשת, ומצאתי פיתרון שהחזיק חודש.

מלפני כמה ימים שוב GPS לא עובד. בנוסף BT כל הזמן מתרסק.

הבנת את הקטע...

פורסם

^^ עבודה חאפרית, אם עובדים בעדינות ולא פותחים שעון של דקה וחצי לתקלה בשביל עוד כמה ג'ובות זה לא קורה.

לפותח השירשור, תגיד תודה שאמרו לך עשרה ימים, בפעם האחרונה שנגעתי בHTC הוא היה תקוע יותר מחודש במעבדה של היבואן, חבר שרכש גם נתקע ללא מכשיר כמעט חצי שנה, כי החליטו לשלוח את מכשיר לחול במקום לפצות אותו בחדש או בזיכוי( התנהלות שאינה מובנת לי)

פורסם

ככה זה התודעת שירות בארץ.שילמת 3500 ועל מכשיר חלופי אין על מה לדבר.

להבא פשוט שיהיה לך מכשיר חלופי.יש לי נוט 4 וחלופי HTC M8.

היום יש מלא סינים טובים במחירים מצויינים.

http://www.salamtak.online/2016/04/16/%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%A1%D7%91%D7%95%D7%A7/

פורסם

אז... מה אני עושה עכשו?

יש לי חליפי בשקל 90 אבל אני לא רוצה להתקע איתו שום חודש. אני צריך מכשיר עובד :(

מישהו ניסה לדבר עם HTC אירופה לגבי מה שקורא פה? די בטוח שהבוס הגרמני\ צרפתי היו תולים מהקאהונס את הדביל שהיה מעלים להם את המכשיר לכל כך הרבה זמן

פורסם

לא יעזור פניה לגרמניה, לי נהרס בזמנו שקע usb והרמקול בm8 לקח 3 שבועות לתקן, ששאלתי אותם לגבי פלאפון חלופי, התשובה היתה, תקנה משהו זול שיהיה לך בבית, וזה עוד פה בשוויץ

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

I.G בזמנו של M7 והתקלה במצלמה העלו את העניין שהתגלגל עד היצרן, כזכור לי יצא איזה מכתב רשמי של היצרן לגבי היבואן.

מאז הם במגמת שיפור ברורה, כמו שציינו 10 יום זה כלום לאומת החודשים שיצא לנו לחכות עד לפני שנה.

אתה יכול לנסות לתפוס את שי מHTC אנגליה שעזר להרבה אנשים בהתנהלות מול TG, לא יודע אם היום הוא עדיין עוזר לאנשים.

אודי A4

דימה.

פורסם

עדכון -

הייתי היום בטאצ'גרופ.

ראו את הטלפון, כמו תמיד הבעיה נעלמה איך שהגעתי לשם ולקח לי איזה שעה לשחזר

ופה התאכזבתי (או- הייתי מתאכזב אם היו לי ציפיות)

"זה לא נראה כמו בעיה". "ככה אמור להיות". "טוב, ננסה לבדוק" (באמת תודה)

אם היו עושים אותי באצבע אז אולי הייתי קונה את זה.

בהירות מסך של טלפון ב3K ש"ח לא אמורה להבהב בלי סיבה. אף טלפון (כולל זה עד לפני שבוע) לא מהבהב ככה

האשמה לפי סדר:

"צריך לעשות איתחול למכשיר, אולי יפתור" (עשו לי, נראה לי שמשהו רק נדפק שם כי עכשו כשאני טיפה לוחץ על המסך ההבהובים מופיעים - לא היה קודם. זה HTC - בנוי טוב, לחיצות לא משפיעות עליו אם הכול בסדר)

"תחליף תמונת טפט" - ?!?!?!?! לא מתכוון לעשות את זה. אין קשר לעוצמת תאורה שהמכשיר נותן

"צריך לכייל את החיישן" - סבבה, שיעשו, לא יעזור. בוודאות משהו חומרתי דפוק במכשיר.

עוד כמה שבועות אני אקפוץ אליהם בתאום מראש לנסות שיתקנו את המכשיר במקום (כנראה שלא יסכימו)

• תוכן חדש...