Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הזמנתי איש מקצוע , הוא מציע 5 ליטר ב 125 ש"ח .

העבודה תיעשה על ידי איש מקצוע, את הצבע אני מעדיף לרכוש לבד .

אני צריך כ 25 ליטרים של צב בגוונים שונים .

אני רוצה צבע אקרילי שיהיה ניתן גם לשטוף אותו (ילדים ) .

מחפש חנות מקצועית עם מחירים הוגנים באזור המרכז (מעדיף בראשל"צ).

תודה רבה

פורסם

לא הבנתי למה לקנות באריזות של 5 ליטרים ולא ב18 ליטר.אפשר לערבב לגוון הרצוי בכל טמבוריה.

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם (נערך)

4 חדרים (סלון+3) , כל חדר בגוון אחר .

לדברי איש המקצוע-שכבה כפולה בחדר =כ 5 ליטרים, ו-10 ליטרים בסלון (סלון,מטבח,פינת אוכל)

המלצה לקנות 18 ליטר צבע בסיס(לבן ) +צבע גוון ולערבב ?

עריכה אחרונה על ידי Octavia-TSI11
פורסם

המחיר משתנה בצמוד לחברות.

צבעים אקרילים של רנקל ודומיהם יהיו זולים משמעותית.

ניתן למצוא צבע של יעקובי במחיר ביניים והיקרים ביותר יהיו טמבור ונירלט.

ככלל מחיר סביר עבור 5 ליטר מגוון של טמבור או נירלט (בגוונים הבהירים- בסיס P ) סביבות ה120 ש"ח.

פורסם

מצאתי איזו כתבה על כושר כיסוי , מהכתבה עלה שלטמבור יש יתרון מסוים על נירלט .

מבחינת כושר כיסוי ,עמידות למים (שטיפה מדי פעם ) ועמידות באופן כללי ,נגיד ל-5 שנים

האם טמבור עדיפים ?

אני קונה נירלט או טמבור ,כל השאר לא רלוונטיים .

פורסם

לי עלה 18 ליטר טמבור 250 שקל .הוספת גוון עוד עשרה שקלים.אני אחרי שיפוץ כללי ,תרגיש בנוח לשאול עוד שאלות.

פורסם

Octavia-TSI11

ברשותך אבקש להיצטרף לדיון בנוגע להמלצה על דגם צבע אקרילי מומלץ, פשוט הלכתי לאיבוד מה הכי טוב מבחינת כיסוי ועמידות, ראיתי שיש הרבה דגמים לטמבור והמון לנירלט החל מאקסטרה/מט/משי/2000 ועוד, גם אני רוצה ליצבוע את כל הבית (אולי גם אוסיף גוון) אבל הכי חשוב לי כושר הכיסוי + עמידות בשיפשוף ושטיפה(אחיינים קטנים ושובבים).

תודה :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

IRON-MAN,

היכן רכשת את הצבע ?

בנוסף אני צריך סיד -4 חדרים (לאמבטיה יש סיד ייעודי שקניתי לפני כמה שנים ושחחכתי ממנו, טוב שלא פתחתי אותו עדיין :) )

פורסם
מצאתי איזו כתבה על כושר כיסוי , מהכתבה עלה שלטמבור יש יתרון מסוים על נירלט.

שום כלום. מתנהגים באופן זהה לחלוטין (כשאתה משווה את אותה סדרה, כן?).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
IRON-MAN,

היכן רכשת את הצבע ?

בנוסף אני צריך סיד -4 חדרים (לאמבטיה יש סיד ייעודי שקניתי לפני כמה שנים ושחחכתי ממנו, טוב שלא פתחתי אותו עדיין :) )

טמבוריה קרובה לביתי בקרית ביאליק.יש גם דלי של 15 ליטר ב"אלמוג" ב198 שקל.

פורסם
אהלן,

הזמנתי איש מקצוע , הוא מציע 5 ליטר ב 125 ש"ח .

העבודה תיעשה על ידי איש מקצוע, את הצבע אני מעדיף לרכוש לבד .

אני צריך כ 25 ליטרים של צב בגוונים שונים .

אני רוצה צבע אקרילי שיהיה ניתן גם לשטוף אותו (ילדים ) .

מחפש חנות מקצועית עם מחירים הוגנים באזור המרכז (מעדיף בראשל"צ).

תודה רבה

לא ברור מה אתה מנסה לחסוך, 5 שקלים ?

הזמן שלך שווה יותר.

5 ליטרים של צבע מגוון (בסיס P - פסטל) סופרקריל (מט פלוס, החדש) עולה 120 ש"ח (וזה מחיר זול).

לגוון בבית זה חאפרי ולא מדוייק - וכנראה שלעולם לא תוכל "לייצר" בעצמך בדיוק את אותו הגוון. מגוונים על מכונה - ובאותה החנות עד לסיום העבודה.

אם מדובר בצבע לבן (בלבד, לא לגוון אותו !) אז האפשרויות הן כאלו:

וונדרקריל של נירלט - 170-180 ל 15 ליטר.

יתרונות: יבוש מהיר, כיסוי טוב. חסרונות: מלכלך מאוד (הרבה "נתזים" מהרולר) וטקסטורה גסה.

לטמבור יש מתחרה דומה במחיר דומה לוונדרקריל - שמו: מג'יקריל.

סופרקריל 15 ליטר לבן "מט פלוס" - בערך 200 שח. 18 ליטר - בערך 230-250 שח.

נירוקריל - המחירים דומים.

חסרונות: אין לדעתי. יתרונות: טקסטורה טובה, כיסוי טוב. נוח מאוד לעבודה.

BG קריל סופר, לבן.

15 ליטר ב 150 שח (בפעם האחרונה שקניתי לפני כמה חודשים).

הצבע הטוב ביותר במחיר הזול ביותר שאי פעם עבדתי איתו.

טקסטורה כמו סופרקריל, נוח לעבודה, אין "נתזים" מהרולר כמו בצבעים זולים יותר. "סופרקריל בתחפושת". ה-שיומי MI4C של עולם הצבעים :p;-)

חסרונות: זמינות רק במקומות ספציפיים (קניתי ברחובות, באיזור המרכז אין לי מושג מי מחזיק - אבל טלפון אחד למוקד של BG ויכולים להפנות אותך לספק שמחזיק את הצבע הכי קרוב אליך).

*** יש גם מניפת צבעים אבל אין לי מושג מה העלויות של גוונים או בסיסים אחרים (אם יש).

כל יתר הסדרות (2000, משי וכד') יקרות יותר משמעותית וברוב המקרים יבואו לידי ביטוי רק אם הקיר במצב מושלם (מוחלק אחרי שפכטל אמריקאי).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...