Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מתחיל לעבוד בתל אביב לכן אני רוצה רכב הכי חסכוני, ידני ונוח שאפשר, שישרוד ירושלים - ת"א כל יום לפחות למשך שנה. אני מאוד מתלבט לגבי הפנדה או הקליאו עם עדיפות לקליאו כיוון שהיא מרגישה יותר נוחה לנסיעות כאלה וגם נראית יותר "רכב".

הגרנדה קשה למצוא במחיר הזה שמורה. לגבי הפיג'ו אני כנראה הכי פחות יעדיף כיוון שהיא כנראה הכי פחות מתאימה לדרישות, אשמח אם תתקנו אותי.

מה דעתכם? יש אופציות יותר טובות במחיר?

פורסם

הקליאו היא בעלת מנוע 1.2 וחלשה יחסית.

ה206+ הוא רכב מיושן שהוציאו מהקבר והייתי מדלג עליו.

הפנדה גם כן לדעתי פחות מומלצת.

מכל מה שהצעת הייתי מתמקד בפונטו ידנית או לחילופין מחפש לי איזו פאביה ידנית.

פורסם

לא ראיתי בכלל סיאט מיי ביד2 או איבו במחיר הזה, הם בטוח ידניות?

לגבי הקליאו, היא לא עדיפה עליהם?

הם יחזיקו ירושלים - ת"א כל יום לשנה לפחות?

פורסם

למה שלא יחזיקו ירושלים תל אביב? זה לא מילאנו-נפולי כן? ;-)

אני דווקא חושב שכן שווה לך לחפש פנדה שמורה מכיוון שבתקציב הזה, אפשר למצוא אחת מהשנים האחרונות יחסית, והמנוע הקטן בא גם עם משקל נמוך יותר מהאיבו (שאגב גם היא עם מנוע חלש יחסית). האופציה השניה לדעתי היא הרנו.

פורסם

הגרנדה הייתה לי הכי פחות נוחה.

הקליאו חלשה מעט מהשניים.

לי יש את ה206+ והעדפתי אותה על השניים האחרות וגם המחיר-שנתון נותן תמורה עדיפה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

נבחנה ללא esp ועם כרית אויר אחת למיטב זכרוני, כך שזה לא ממש נכון, אבל הבטיחות הירודה יותר באה לידי ביטוי בצדדים.

בכל אופן, אולי ניתן למצוא פנדה מהדור החדש (החל מ 2012) במחיר הזה או קצת יותר והיא יותר בטיחותית.

פורסם
הקליאו אחלה מבחינת נוחות, בטיחות ואבזור. אבל קח בחשבון שהמנוע מעט חלש.

מה שהוא אמר.

בנוסף היא חסכונית יחסית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מה הצריכה האמיתית של הקליאו ושל הפנדה? בבין עירוני ועירוני.

ומה כדאי לבדוק לפני שקונים את הפנדה ואת הקליאו?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?579372-%D7%A1%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%9D-3-5-%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%9D-%D7%A8%D7%A0%D7%95-%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%90%D7%95-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA-2012

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...