Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נעול על הרכבים האלו בלבד? מגבלות ליסינג? אם לא, בדוק את הפיג׳ו 208 ואת הרנו קליאו, אולי גם את המזדה 2. יותר זריזות מהטויוטה וההונדה ומציעות חבילה טובה בסך הכל.

פורסם

אלו האופציות שלו ידידי.

בגלל הפרש המחירים בג׳אז לרמת הגימור קומפורט, ככל הנראה הוא לא יהיה הבחירה אלא היאריס.

 

תודה על העזרה חברים.

פורסם

עדכון:

נמצאה עסקה טובה על ג׳אז ברמת גימור קומפורט ולכן נכון לעכשיו היא האופציה המובילה (בזכותכם כמובן ותודה על כך).

אבל, הוצע לו במחיר דומה רנו קפצ׳ר ברמת גימור אקספרסיון.

האם כדאי לשקול אותה או אפילו להעדיף אותה על הג׳אז קומפורט?

פורסם

למה לא בעצם?

עם כל הכבוד לג׳אז ומרווח הפנים הבאמת טוב שלה, לא רואה שום סיבה לזה שהיא נמכרת במחירים כאלה (כן, גם אחרי ההורדה), בטח כשהיא עם מנוע די עצל (לטעמי לפחות). הרנו עם מנוע טורבו, זריזה, ונראית מצוין לדעתי. הוא צריך רק לבדוק האם מרווח הפנים ותא המטען מספקים אותו.

פורסם

מסתבר שיש סיבה ללמה לא, זה קופץ קבוצת רישוי וזה הופך להרבה יותר יקר (מעל 50% תוספת כל חודש).

במילים אחרות, קפצ׳ר ירדה מהפרק.

×
×
  • תוכן חדש...