Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני טס בעתיד הקרוב לטיול ספארי באפריקה ואני רוצה לקנות מצלמה כבר מצלמת DSLR (אני משתעשע ברעיון הזה לא מעט זמן וטיול ספארי לאפריקה זו אחלה סיבה)

הגוף שאני אקנה זה כנראה קנון 760D

מבחינת עדשות אני שוקל לקנות עדשות משומשות...

האם זה מומלץ או לא?

במידה ואני רוצה לקנות עדשה משומשת מה צריך לבדוק?

פורסם

עדשות יקרות יחסית - כן.

עדשות זולות - לא. כי אתה לא חוסך הרבה.

מעבר לכך חשוב לבדוק טוב ואם אין לך ניסיון אל תסתכן. יצא לי לקנות יד שניה כמה פעמים ולרוב לא נפלתי למעט רכישה אחת מהאיביי (בסוף זוכיתי על הסכום המלא).

בפורטל הצילום של טד יש מדריך מצוין איך לבדוק עדשות משומשות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

כרגע אני מחפש לקנות מספר עדשות כולם יקרות ולכן אני מאמין שישתלם לקנות עדשות משומשות...

מה לגבי השאלה מה כדי לבדוק בעדשה משומשת?

[עריכה]: שמתי לב עכשיו לגבי ההמלצה למדריך, תודה רבה

לגבי העדשת מאקרו...

אני כרגע מתלבט באמת בין הקנון 100 מ"מ לבין הקנון 60 מ"מ...

בעקרון אני מעדיף את ה 60 כי היא שימושית יותר אבל מפריע לי שאין לה מייצב ול 100 יש

עריכה אחרונה על ידי misgavv
פורסם

גם ל100 יש דגם בלי מייצב עד כמה שזכור לי.

אתה יכול לבדוק גם עדשות של סיגמא או טמרון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם אתה מעוניין בעדשה רחבה, יש לי סיגמא 20 מ"מ צמצם 1.8 במצב מעולה.

נמכרת במחיר מאוד אטרקטיבי לעומת המענה שהיא נותנת בצילומי נוף (הייתי משתמש בה גם בקרופ והיא הייתה מספקת מאוד).

• תוכן חדש...