Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קניתי רכב בן 10 ורוצה לדעת במה אפשר לטפל באופן עצמאי (חוץ מהחלפת פילטר אויר) ללא צורך בלהגיע למוסך.

לדוגמה, יש צורך בהחלפת תושבות מנוע ומשאבת ברקס מרכזית. אז איפה קונים חלפים? האם אפשרי להחליף לבד? ומה קורה אם אין קישורים מתאימים ביוטיוב?

זה המקום לציין שאין לי ניסיון במכונאות ולא בחשמל, אבל יש רצון ללמוד :)

אשמח לעצות, המלצות והפניות

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לא רציתי לקשר את השאלה לרכב ספציפי, כי עוד רכב אני מחפש לקנות גם לא חדש. אבל אם כבר שאלת, זה הונדה ג'אז 2007.

יש לי גם שאלה אם אפשר להשיג בשבילו Service Manual ואיך אפשר לדעת מתי ומה להחליף?

עריכה אחרונה על ידי Dada

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

בגדול, אם תקרא מספיק ותראה סרטונים, בתור חובב DIY אפשר להחליף:

שמן מנוע/שמן גיר/נוזל קירור/נוזל בלמים/שמן הגה, פילטר שמן, פילטר אוויר, פלאגים, רצועות אביזרים, תפוחי הגה וכו'

כמובן שאם תלמד מספיק גם תוכל להחליף מנוע, אבל עם קצת לימוד ומשחקים, תוכל לעשות את רוב הדברים.

שלומי

פורסם

תודה :)

יש המלצה על אתרים בארץ/בחו"ל לרכישת חלפים?

איך יודעים מתי להחליף מה בכל רכב?

פורסם

לכל רכב אמור להיות ספר רכב עם טבלת טיפולים לפי ק"מ/שנים ופירוט מה יש לבדוק/להחליף בכל טיפול.

אם אין לך ספר רכב, תביא דגם ספציפי ואבדוק לך.

בנוגע לחלקים - יש לך את אבי חלקי חילוף ברחובות (justmotor.co.il), יש לו מחירים טובים והוא מבין עניין, יביא לך בדיוק את החלקים שתצטרך ולא יבלבל לך את המוח. תוכל לקנות ממנו הכל (שמנים/פילטרים/שאר חלקי החילוף).

שלומי

פורסם

יש ספר רכב. ולפי הספר הכנתי רשימה לעצמי מה צריך להחליף ומתי. בשלב זה צריך להחליף כל הנוזלים כי אין לרכב היסטוריה של טיפולים. אבל אני לא יודע כמויות של נוזלים למשל. הבנתי שאני צריך כלים מיוחדים, אבל אילו כלים? האם גם הכלים אפשר להשיג אצל אבי מרחובות או שיש מקום מומלץ אחר?

פורסם

למה שני סטים של בוקסות?

פלאגים מופיע בספר:

NGK: BKR6E-11

DENSO: K20PR-U11

Spark plug gap: 1.1 mm (0.04 in)

ואין לי מושג ירוק מה זה אומר

פורסם

2 סטים של בוקסות כי יש מקומות קטנים ועבודות קטנות שיותר נוח לעבוד עם ה1/4 ויש מקומות גדולים יותר שנוח לעבוד עם ה3/8 או ה1/2. בגלל זה אולי עדיף לך לקחת סט משולב, או רק סט של 3/8 שיהיה באמצע.

פלאגים - אם אלה הפלאגים שלך, אז תצטרך בוקסה מגנטית 16 מ"מ לפלאגים, משושה, ככה היא גם תתחבר לך לסט של ה3/8 (היא עולה כמה עשרות שקלים).

אם בא לך טיפול ראשון לעשות יחד, רק תגיד ואביא לך את כל הכלים לטיפול כדי שתראה איך זה ומה יותר נוח לך (יש לי את כל הגדלים של המפתחות/בוקסות)

שלומי

פורסם
סט בוקסות, 1/4 או 3/8 או 1/2, או סט משולב, מה שבא לך. לדעתי צריך סט אחד של 1/4 וסט של 1/2:

יש קישורים מומלצים לאיביי אמזון ודומיהם? תודה מראש

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

• תוכן חדש...