Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

איפה ראית בארץ ידית ב220 ש"ח גודל 1/4?

וה1/2 עולה 260.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ידית 3/8" של king tools עולה 240 לפני מע"מ

ואני נצמד למידה 3/8' כי יש בוקסה לפלגים במידה הזאת :)

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

אתה ממליץ על King Tools?

ראיתי ב'ל.כ. כלים' במחירים מאוד זולים.

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

פורסם

ידיות מומנט נועדו לסגירה סופית בלבד, זה לא תחליף לראצ'ט והן לא מיועדות לפתוח ברגים - זה הורס אותן!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אתה ממליץ על King Tools?

לאחרונה יצא לי קצת לעקוב אחרי עסק שניקרא טכנו צינור והמחירים שם מפתיעים לטובה וזולים הרבה יותר מל.כ.

פורסם
אתה ממליץ על King Tools?

אני לא יכול להמליץ על משהו שאין לי :) פשוט בדקתי לפי המלצות כאן על החנויות והסתכלתי על הסטים והעלויות.

בסוף קניתי סט 127 חלקים גדול של signet. הסט לא זול אבל יש בו כל מה שהייתי צריך לעכשיו וגם מקווה שיתן מענה לאורך זמן.

ידיות מומנט נועדו לסגירה סופית בלבד, זה לא תחליף לראצ'ט והן לא מיועדות לפתוח ברגים - זה הורס אותן!

לא מתווכח על זה, אבל כשאתה בא לתת פיניש בסגירה עם מומנט אז ראוי שיתאים לבוקסה שלך.

לגבי ידיות מומנט, בדקתי חנויות שהומלצו כאן וגם עשיתי סיבוב בחנויות כלי עבודה ביצחק שדה בתל אביב. המחירים פחות או יותר זהים ומשתנים לפי יצרנים. בסופו של דבר אימצתי את ההמלצה של אריק והזמתי שתי ידיות מאמזון. ידית אחת 3/8" והשניה 1/2" של Tekton בעלות של 129$ כולל משלוח. הידיות האלה בעלות תווכים יותר "עשירים" מאשר ידיות המוצעות בארץ במחירים נמוכים יחסית וגם עולות פחות.

2 אם בא לך טיפול ראשון לעשות יחד, רק תגיד ואביא לך את כל הכלים לטיפול כדי שתראה איך זה ומה יותר נוח לך (יש לי את כל הגדלים של המפתחות/בוקסות)

שלומי היקר, תודה רבה על הזמן ועל המאמץ שהקדשת לי ועל כל ההסברים. אתה נשמה טובה ועל זה אתה הולך לשלם בהוראת קבע, כי מעכשיו אציק לך עם כל השאלות שלי עד שתחליף טלפון :lol:

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

• תוכן חדש...