Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי במחירים של הארץ אין מה לחפש בחו"ל, וכן עם משלוח יצא לך יותר יקר.

קנה בנתיים סט של 3/8 וזה יספיק לך בנתיים:

http://www.g-haun.co.il/pl_product~Sig24-3-8~17~84.htm#.V3z3YvkrKUk

תודה רבה

יונדאי סונטה 2000 | פורד מונדאו 2010 | מיצובישי גרנדיס 2005 | שברולט אפלנדר 2007

בתאריך 1.8.2021 בשעה 17:55, m3x7r3m3 כתב:

איך יודעים שפוליטיקאי משקר? השפתיים שלו זזות

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תוכל לתת לי טבלת טיפולים עבור פיגו 206 1400 2006?

לכל רכב אמור להיות ספר רכב עם טבלת טיפולים לפי ק"מ/שנים ופירוט מה יש לבדוק/להחליף בכל טיפול.

אם אין לך ספר רכב, תביא דגם ספציפי ואבדוק לך.

בנוגע לחלקים - יש לך את אבי חלקי חילוף ברחובות (justmotor.co.il), יש לו מחירים טובים והוא מבין עניין, יביא לך בדיוק את החלקים שתצטרך ולא יבלבל לך את המוח. תוכל לקנות ממנו הכל (שמנים/פילטרים/שאר חלקי החילוף).

פורסם

מה לגבי ג'ק?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

המלצה בנוגע למקום לרכישת כלי עבודה,

רכשתי השבוע לא מעט פריטים בהמשך להמלצתו של אסף מהכנופיה, במקום בשם ל.כ ברמלה.

יש להם מגוון עצום של כלי עבודה והמחירים טובים.

פורסם

יש לי שאלה לגבי ידית מומנט. האם יש גודל שיתאים גם לברגים של גלגלים וגם לבורג של שמן ולפלגים? או שעדיף גדלים שונים?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

ידית מומנט באה במגוון גדלים, רבע, שלוש שמיניות או חצי. כדאי לרכוש ידית בהתאם לסט הבוקסות שיש ברשותך וכך תוכל להשתמש בה עם איזה בוקסה שתרצה.

רכשתי ידית המומנט 3/8 שברשותי בעלת טווח מספיק רחב גם לבורג הריקון של השמן וגם לסגירת הגלגלים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה על התיחסות, איתמר. אני גם הסתכלתי על 3/8, אבל מה לגבי האורך של הידית?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

האורך של הידית מספיק לעבוד במונמטים שהיא מיועדת אליהם. הצלחתי לסגור אומים של גלגל בעזרתה (לזכרוני זה היה באיזור ה 100 ניוטון/מטר) והיא לא הרבה יותר ארוכה מידית הראצ'ט 3/8 הסטנדרטית שלי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם יש לך ידע, הכשרה וציוד מתאים - הכל ניתן לעשות לבד.

אם לא - אז לא.

זה רלוונטי לכל רכב, לא רק הונדה ג׳אז.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

פשוט אני לא רוצה למצוא את עצמי במצב שחצי אוטו מפורק וחסרה לי איזו בוקסה אחת להשלים את העבודה...

פורסם

אם יש לך סט בוקסות נורמלי לא תיתקע בגלל בוקסה, אתה עלול להיתקע בגלל בעיות גישה או חוסר בכלים אחרים וכלים ייעודיים.

מכונאות רכב בסיסית היא לא דבר מאוד מסובך, אבל כן צריך לדעת ולהבין מה עושים. אם חסר לך הידע הזה אני מציע שתשאיר את העיסוק לבעל מקצוע.

פורסם

toshigun, תודה!

יש לי עוד שאלה לגבי ידית מומנט. רשום בספר שאת הפלגים יש לסגור עם 18Nm ואת הגלגל 108Nm. וישנם ידיות מומנט "3/8 של king tools עם תווך 14-105Nm ויש של signet עם תווך 20-110Nm. מחירים זהים. איזו מהם עדיפה יותר?

פורסם

תחפש באמזון ידיות מומנט של tekton ותקנה 2 שחופפות.

הן זולות וטובות.

לי יש תמיד אחת ברכב לפתוח ולסגור את הברגים של הג'אנטים במידת הצורך, ברגע שסוגרים במומנט נכון ולא עם פטיש אוויר כמו חורנים אין סיכוי שלא תצליח לפתוח גלגל.

וזה תקף לכל הברגה ברכב.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ראיתי את הידיות האלה באמזון, אבל המשלוח לארץ יקר ויוצא אותו מחיר כמו לקנות כאן

• תוכן חדש...