Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המזגן הפסיק לקרר

הייתי במוסך בדקו את המזגן

אמרו לי שזה המאייד הפנימי וצריך לפרק את כל הדשבורד

גם המאייד חימום לא תקין

עלות של החלפה של המאיידים האלו ועבודה

2900 שקלים

זה נחשב סביר ??

פורסם

אם אילו באמת האבחנות והעבודה שצריך לבצע - לפרק דאשבורד זו עבודה שכרוכה במס' שעות לא מבוטל ועלותה לכן יקרה יחסית.

יחד עם זאת - הייתי ניגש למוסך רון, לקבל אבחון + הצעת מחיר נוספים.

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

אכן מדובר בהרבה מאוד עבודה ובפירוק דש , רק מהמחשבה שצמפיון יפרקו את הדש ( וראיתי עבודה כזאת בענים) הייתי ממשיך לנסוע ללא מזגן .

אם זאת ידוע לי על עלויות של 1500 ש"ח על עבודה דומה ברכב דומה אצל מוסכים מומחים .

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם (נערך)

לא יודע אם זה משנה אבל זה רכב סיאט ליאון 2003

זה הצאת מחיר לא במוסך של היבואן

עוד לא בדקתי (תחנה הבאה) אבל אני מניח שבמוסך יבואן יהיה יותר יקר

עריכה אחרונה על ידי 4Z7GBA
פורסם (נערך)

השאלה הנשאלת האם צריך להחליף את המאדה של המזגן וגם את רדיאטור החימום.

המחיר לעבודה כזו כולל חלקים איכותיים עשוי להיות בין 2500-3000 שקלים בכול מוסך רציני.

תוותר על הבדיקה במוסך הייבואן בכדי שלא תקבל שבץ מוחי מהמחיר. :cry:

תבדוק אפשרות של רכישת החלקים עצמאית ופירוק והרכבה בעזרת הילדים של הכנופיה. :wink:

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

זה בא כיחידה שיש בה את המפוח, ומעבה של החימום ולא זוכר מה עוד יש שם..

אני אנסה להשיג לך צילום כמה שיותר מהר

עריכה מצאתי לך תרשים

http://workshop-manuals.com/seat/leon-mk1/heating-ventilation-air_conditioning_system/heating_air_conditioning/heating/heating_repairing/heating_unit_dismantling_and_assembling/

עריכה אחרונה על ידי אביתר א.
  • תוכן חדש...