Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האתר של איילון מוטורס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, תגידו לא מעניין אף אחד פה מתי תסתיים הבנייה של האתר של איילון מוטורס? סתם מתוך סקרנות מאיפה הם מתכוונים להביא חלקי חילוף ומחירים של הרכבים שאותם הם מציעים..

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה אמור לעניין בעיקר אותם.

הם אלה שמפסידים [בתיאוריה] לקוחות פוטנציאליים.

להתחשב בכך שהם מוכרים כמה דגמים ייחודיים להם אני מאמין שזה אמור לעניין גם אותנו.

פורסם

בכל מקרה, האתר שלהם בבנייה מהיום שהם החלו לפעול עסקית.

העיצוב שונה מאז הפעם האחרונה שבדקתי, אך עדיין.

אני מניח שמי שרוצה באמת יכול ליצור איתם קשר.

סתם תהייה - במה הם שונים למשל מסוכנויות ייבוא אישי כדוגמת SMC? (למעט ההתמקדות שלהם בפורד). הרי לפי מה שהבנתי גם הם מייבאים את המכוניות מדילרים בארה"ב (לא ממש התעמקתי בזה, אז יכול להיות שאני טועה. אשמח להבהרה).

פורסם
בכל מקרה, האתר שלהם בבנייה מהיום שהם החלו לפעול עסקית.

העיצוב שונה מאז הפעם האחרונה שבדקתי, אך עדיין.

אני מניח שמי שרוצה באמת יכול ליצור איתם קשר.

סתם תהייה - במה הם שונים למשל מסוכנויות ייבוא אישי כדוגמת SMC? (למעט ההתמקדות שלהם בפורד). הרי לפי מה שהבנתי גם הם מייבאים את המכוניות מדילרים בארה"ב (לא ממש התעמקתי בזה, אז יכול להיות שאני טועה. אשמח להבהרה).

ההבדל היחידי הוא בקשר שיש להם עם שר התחבורה (חברי מרכז ליכוד?) שאפשר להם לקבל חשיפה המונית ופיתחה ברעש גדול.

פורסם

מוזר שחברה רצינית אין לה אתר באינטרנט. לדעתי מעיד מאד על צורת התנהלות שגויה ובעייתית של החברה.

פורסם

לפי מה שהבנתי הסוכנות שלהם בהרצליה נסגרה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

ה״אתר״ שלהם, אם אפשר היה לקרוא לו אתר , היה יד 2 בעמוד עיסקי בו מפורטים המלאי ובחלקו המחירון

גם העמוד הזה לאחרונה נסגר, החברה לא מראה על רצינות וחבל שכך...

Alfa Romeo 164 3.0 super v6 1995

Alfa Romeo spider 2.0 twinspark 1997

Alfa Romeo giulietta milano 2014

Volkswagen polo gti 2011

פורסם
ה״אתר״ שלהם, אם אפשר היה לקרוא לו אתר , היה יד 2 בעמוד עיסקי בו מפורטים המלאי ובחלקו המחירון

גם העמוד הזה לאחרונה נסגר, החברה לא מראה על רצינות וחבל שכך...

יש להם אתר בבניה , תרשום איילון מוטורס

פורסם
סתם מתוך סקרנות מאיפה הם מתכוונים להביא חלקי חילוף ומחירים של הרכבים שאותם הם מציעים..

הם לא. מי שמטפל ברכבים זה מוסכים של דלק. אם אין חלק בארץ, או שהמוסך מזמין או שאתה מזמין, בכל מקרה זה לא יוצא נוח.

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם

אני מודע על האתר שאין בו כלום חוץ מסרטון ארוך. הוא כבר כמעט שנה שלמה בבנייה

Alfa Romeo 164 3.0 super v6 1995

Alfa Romeo spider 2.0 twinspark 1997

Alfa Romeo giulietta milano 2014

Volkswagen polo gti 2011

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הקדמתה אותי !

[h=1]ייבוא מקביל: מנהל 'איילון מוטורס' נעצר בחשד להונאה במיליונים[/h][h=2]מנהל החברות של איילון מוטורס חשוד כי הבריח לישראל מאות מכוניות בשווי מאות מיליוני שקלים. הוא נעצר ושוחרר בערבות מבית המשפט השלום בחיפה[/h]

פורסם

אל תהיו תמימים,

הוא נעצר בחשד ל...ושוחרר בערבות.

יש להרבה גופים חזקים עם המון כסף וקשרים רצון שאיילון מוטורס יפלו, שלא תהיה תחרות ליבואנים הרשמיים, וגם חברת פורד העולמית בוחשת שם עם כל הכח והפוליטיקה, וכל זה כדי שנמשיך לקנות מכוניות ביוקר.

אפשר להטיל חשד סביר כמעט בכל אדם, בוודאי בעסק שמגלגל עשרות מיליוני שקלים. זה שיש חשד לא אומר שנעשתה עבירה.

למען הסר ספק - לא מכיר את איילון, את המוערבים, או את המתחרים.

רק מציע לכם להפעיל את המוח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...