Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האתר של איילון מוטורס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מותג יוקרה של פורד בלי שאיפות גלובליות כמו קאדילק ועד לאחרונה קו העיצוב שלהם ברוב הדגמים לא היה משהו.

דווקא אני נורא אוהב תעיצוב שלהם , איך אתה צופה שהם יתמודדו עם האימפלה קאדילקים למיניהם אוואלון וכו׳?

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קצת מעצבן שאין מחירים באתר. בנוסף בפיאסטה רשום בתיאור מנוע ליטר אבל כשנכנסים בפירוט רשום מנוע 1600. שיהיה קונסיסטנטי לפחות.

Sent from my D6503 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
אין צורך לצטט תגובה מעליך.

אימפאלה ואבלון לא רלוונטיות, הפורד טאורוס מתחרה בהם ואלה לא מותגי יוקרה.

אז אתה אומר שלינקולן מתחרה בלקסוס , אינפיניטי יגואר וכו׳?

דרך אגב הטאורוס לפי מה שהבנתי זה מונדאו סופר מאובזרת , תקן אותי אם אני טועה

פורסם

לינקולן מתחרה ישירות בקאדילק, קאדילק מכוונת לבמוו ומרצדס.

לינקולן שלא כמו קאדילק נשארת בשוק האמריקאי ועד כמה שידוע לי אין להם כרגע רצון להיות גלובאליים כמו שקאדילק עושים.

פורסם
לינקולן מתחרה ישירות בקאדילק, קאדילק מכוונת לבמוו ומרצדס.

לינקולן שלא כמו קאדילק נשארת בשוק האמריקאי ועד כמה שידוע לי אין להם כרגע רצון להיות גלובאליים כמו שקאדילק עושים.

מה לגבי הטאורוס?

פורסם

יש לך קטע כזה שאתה מפספס לי את השאלה ,

שאלתי האם הטאורוס זה מונדאו סופר מאובזרת? כי זה מה שהצלחתי להבין מזה שגיגלתי אותה

פורסם

לא פיספסתי שום דבר, אתה לא מתנסח כמו שצריך.

הטאורוס זה דגם גדול יותר שממוצב מעל הפיוזן (המונדיאו בגרסה האמריקאית) כמו שהאימפלה ממוצבת מעל המאליבו.

למונדיאו באירופה יש גרסה מפוארת או רמת גימור הנקראת ויניאלה.

פורסם
לא פיספסתי שום דבר, אתה לא מתנסח כמו שצריך.

הטאורוס זה דגם גדול יותר שממוצב מעל הפיוזן (המונדיאו בגרסה האמריקאית) כמו שהאימפלה ממוצבת מעל המאליבו.

למונדיאו באירופה יש גרסה מפוארת או רמת גימור הנקראת ויניאלה.

הבנתי , וראיתי שעד שנה מסויימת ( אני חושב 2005 ) יבאו אותו לישראל , למה הופסק יבואו ?

פורסם

את השאלה הזו אתה צריך להפנות לדלק מוטורס.

כנראה כמו סופו של כל דגם, לא היה כלכלי להמשיך לייבא.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...