Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי GOLF MK5 2007 מנוע 2000..

השבוע קרו לי 2 דברים מוזרים שאני קצת חושש מהם.

בנסיעה מהעבודה לבית (נסיעה של 5 דקות) באמצע הנסיעה נורת שמן נדלקה לי לכמה שניות ציפצפה והפסיקה לבד לאחר כמה שניות.

המשכתי בנסיעה כרגיל ועד אתמול הכל היה בסדר.

נסעתי אתמול מנתניה לקדימה (נסיעה של 10 ק"מ בערך) וכשהגעתי לקדימה וועמדתי עם הרכב פתאום הנורת שמן שוב נדלקה וציפצופים ורשום בלוח שעונים STOP.. אבל הפעם הנורה לא הפסיקה להתכבות..

כיבתי לאחר דקה את המנוע.. בדקתי שמן ויש שמן MAX (עשיתי טיפול ענק לרכב לפני חודש)

הדלקתי את הרכב שוב לאחר כמה דקות.. והנורה נכבתה והכל רגיל עד עכשיו..

האם משהו יודע מה הסיבה שזה קורה ? יש סיבה לדאוג ?

הרכב אצלי כשנה וחצי ומעולם לא עשה את זה רק השבוע זה התחיל לקרות.

פורסם (נערך)

לא לנסוע ככה אסור לנסוע, יש בעיה של בוצה שנוצרת עקב החלפת שמן במרווחים שהיצרן מגדיר.

אתה צריך ללכת למוסך שם יבדקו את לחץ השמן עם שעון, אם הלחץ נמוך צריך לפרק קרטר ולבדוק ובמידת הצורך לנקות את הבוצה שמצטברת שם במיוחד על הרשתית של משאבת השמן. שוב אל תיסע עם האוטו ככה נזק של חוסר שימון גורם למנוע להתקלקל בצורה שלעיתים לא ניתן או לא כדאי לתקנו.

עדיף להפסיד יום עבודה ולהזמין גרר מאשר אח"כ לשפוך 6000 שקל לפחות על מנוע....

לוח שעונים כתב לך STOP ואתה ההית צריך לא לסמוך על המזל ולהעמיד את האוטו בצד להוציא משולש וללבוש אפוד זוהר ולהזמין גרר.....

עריכה אחרונה על ידי mozman11
פורסם
לא לנסוע ככה אסור לנסוע, יש בעיה של בוצה שנוצרת עקב החלפת שמן במרווחים שהיצרן מגדיר.

אתה צריך ללכת למוסך שם יבדקו את לחץ השמן עם שעון, אם הלחץ נמוך צריך לפרק קרטר ולבדוק ובמידת הצורך לנקות את הבוצה שמצטברת שם במיוחד על הרשתית של משאבת השמן. שוב אל תיסע עם האוטו ככה נזק של חוסר שימון גורם למנוע להתקלקל בצורה שלעיתים לא ניתן או לא כדאי לתקנו.

עדיף להפסיד יום עבודה ולהזמין גרר מאשר אח"כ לשפוך 6000 שקל לפחות על מנוע....

לוח שעונים כתב לך STOP ואתה ההית צריך לא לסמוך על המזל ולהעמיד את האוטו בצד להוציא משולש וללבוש אפוד זוהר ולהזמין גרר.....

כרגע אני יכול לנסוע ככה עד למוסך שיבדקו או שכדאי להזמין מעכשיו גרר למוסך ? הנורה כרגע לא דולקת..

פורסם

זה יכל להיות חיישן לחץ שמן מקולקל או שבאמת יש בעיה עם הלחץ שמן במנוע.

לחץ שמן במנוע שווה ערך ללחץ דם אצלך. אם יש לך ביטוח גרירה אז אל תיקח סיכון.

ככה אני ההיתי עושה.

פורסם (נערך)
זה יכל להיות חיישן לחץ שמן מקולקל או שבאמת יש בעיה עם הלחץ שמן במנוע.

לחץ שמן במנוע שווה ערך ללחץ דם אצלך. אם יש לך ביטוח גרירה אז אל תיקח סיכון.

ככה אני ההיתי עושה.

אין לי ביטוח גרירה.. ואם החיישן לחץ שמן מקולקל אז למה הוא לא דולק שוב ?

התופעה הזאת קרת כאשר נסעתי מנתניה לקדימה ולחצתי כל הדרך מיהרתי

ובדיוק כשהגעתי ועמדתי במקום איזה דקה עשיתי רוורס לצאת מהחניה פתאום זה נדלק.

האם הסיבה שלחצתי כל הדרך לקדימה יכולה לכוון לסיבה שזה לחץ שמן נמוך או חיישן מקולקל ?

עריכה אחרונה על ידי PRONATI
פורסם
איזה מנורה נדלקה אדומה או צהובה ?

אדום מהבהב של שמן ומצפצף...

אבל זה קרה שוב רק פעמיים , פעם אחת זה נדלק ונכבה לאחר 3 שניות לבד ופעם שניה זה לא נכבה לבד , פשוט כיבתי תרכב בדקתי שמן ראיתי שיש הנעתי שוב והנורה לא נדלקה. היום למשל היא לא נדלקה בכלל.. והרכב נסע פיקס חלק בלי שום הבדל.

• תוכן חדש...