Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמור לקבל אותה בימים הקרובים. עברתי מפיג׳ו 307 שאפילו עליה היו צמיגים 205/55/16. ניסיתי לבקש מהיבואן שירכיב לי צמיגים כאלה, שבעצם מגיעים עם הגולף 150 כ״ס, אך כצפוי קיבלתי סירוב.

מה דעתכם?

מאחר ואני מכיר את המידה טוב, ומרוצה מאוד מקונטי 2, שהחזיקו לי ב 307 מעל 80k ק״מ, ועלו רק 375 ש״ח לצמיג, אני מתלבט האם לשנות מיד כשאני מקבל את הרכב.

האם יש מכון שיהיה מוכן לבצע סוג של טריידאין על החדשים כולל ג׳אנטים?

פורסם

בשביל מה אתה רוצה להעלות מידה?

רוב הסיכויים שבהחלפה הזאת או שתשלם המון כסף בלי סיבה, או שתתפשר ותקנה גאנטים סיניים זולים (עד 2000 ש"ח) שאף פעם אי אפשר לאזן כמו שצריך ויירעדו לך ויהיו נחותים מחישוקי הברזל של הרכב.

מילא היה רכב ספורטיבי.

פורסם

אני מנסה לסחוט את ההחלפה מהיבואן. אם לא אצליח, אולי באמת אשאר עם 15 וזהו.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

פורסם

קח בחשבון, שלעיתים, עליה במידה וצמיגים רחבים, גוררים איתם רעשי כביש ואי נוחות מסויימת שעלולה להיות מורגשת.

לרכב עם הספק כזה, אולי כדאי להעדיף נוחות על פני עליה במידה? חתך צר יחסית וצמיג "גבוה" בדופן וזה מתכון טוב לשקט ונוחות וכמובן, שווה לשקול צמיג טורניג טוב כלשהו, שיחזיק ק"מ גבוה גם כן.

צמיגי ספורט סובלים מבעיה, שחיקה מהירה.

פורסם

טוב מה נסחפתם?

כולה מדובר במעבר מ-195/65R15 ל-205/55R16.

הפגיעה ממש לא תהיה כל כך חמורה אם בכלל מורגשת ויש מספיק צמיגים טובים בשתי המידות. שתיהן סופר נפוצות (רמז - חיפוש).

אם בעל הרכב ירצה להשיג גם שיפור אסטטי, אז אדרבא.

xena, אתה יכול לבדוק גם מול ספונסר הפורום ג.מ פורטל.

בנוגע לחישוקים מקוריים או לא, יכול להיות שתמצא מקוריים מאנשים שעלו מה-16 ל-17 או יותר מכך.

פורסם

כל צמיג בקטגוריית טורניג בעצם, או פרימיום טורניג.

צמיגי ירוקים זה כל צמיג כגון CONTI ECO CONTACT 5 למשל, זה צמיג "ירוק", אם GOODYEAR ECOGRIP וכו'.

צמיגי טורני פרימיום זה הרמות ההבאות.

בעיקרון חפש צמיג שמתאים למידות המאופשרות ברכב שלך, עדיף 195/65/15 מאשר 205/50/16 למשל מבחינת הנוחות לרכב, הכל כמובן תלוי באיכות הצמיג עצמו ובמרכיבים כאלו ואחרים.

*** אף אחד לא נסחף, אתה מתרגש יותר מדי עם הידע שרוצה להתפרץ ממך כמובן.

בהחלט ישנה עדיפות לצמיג עם דופן גבוהה כגון 65 לעומת דופן של 50-55 מבחינת הנוחות.

ברור שיש יתרונות וחסרונות במרכיבים שונים מאוד.

פורסם

לי בגולף 125 הגיעו צמיגים 15" עם conti eco contact 5 . הנסיעה שקטה ונוחה. לא הייתי מחליף ל 16" אלא רק עם חשוב לך עניין היופי של חישוקי 16".

פורסם

ממה שאני יודע, הג'נטים שמגיעים עם גרסת ה125 כ"ס הם מהתקנה מקומית, משמע לא מקוריים(סינים). אפשר לנסות לעשות עליהם טרייד במקומות שציינו.

אני הייתי מחפש בסבלנות סט 16\17 שירד מרכב כלשהו בקונצרן ומתאים למרווח הברגים אצלך. הרבה חבר'ה עם גולף\לאון משדרגים למידות מגוכחות של 18-19 ומוכרים את הסט המקורי. נסה למצוא משהו ב-VAGIT.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אצלי בגולף דור 6 עליתי מ15 ל17 (225\45) ושום דבר לא השתנה, שלא יבלבלו לך את השכל. נוחות הנסיעה זהה, צריכת הדלק לא השתנתה כמעט ובידוד הרעשים נשאר אותו דבר. תיקח את הצעד הזה ואתה לא תצטער עליו, זה פשוט נותן לאוטו מראה מיוחד ושונה לחלוטין ששווה כל שקל.

פורסם

תודה. בינתיים אני נהנה מאוד ממנה כמו שהיא. אולי אחליף בעתיד. אגב, 30psi זה מה שצריך למלא בגלגלים?

נכנסתי לאתר הרשמי ושם רשום משום מה שלגולף בנזין צריך 29 ולגולף דיזל צריך 34. אותם צמיגים. הנציג שמסר לי את הרכב אמר 33 וכבר יצאתי מבולבל לגמרי.

פורסם
תודה. בינתיים אני נהנה מאוד ממנה כמו שהיא. אולי אחליף בעתיד. אגב, 30psi זה מה שצריך למלא בגלגלים?

נכנסתי לאתר הרשמי ושם רשום משום מה שלגולף בנזין צריך 29 ולגולף דיזל צריך 34. אותם צמיגים. הנציג שמסר לי את הרכב אמר 33 וכבר יצאתי מבולבל לגמרי.

כתוב על הדלת נהג בדיוק איזה לחץ צריך.

• תוכן חדש...