Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עד היום נהגנו בפורד 2012 מליסינג מהעבודה.

החלטנו להפרד מהליסינג.

כיום יש שני ילדים קטנים בכסאות וכנראה שבעתיד הלא רחוק יגיע שלישי.

ולכן מחפש רכב שיהיה נוח (5 דלתות/סטיישן) להובלה של 3 ילדים (2 כסאות ובוסטר)

הסתכלתי על מאזדה 6 סטיישן , אשמח לשמוע את דעתכם ועל הצעות נוספות(אני יודע שהיה עדכון קל לפני שנה - יש צפי לדגם חדש ?)

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

קיה ספורטאז' - המאזדה 6 מאד נמוכה ולא נוח לחגור את הילדים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שווה לשקול גם C4 פיקאסו בגרסת 5 מושבים. יש לה מושב אחורי שמתאים ל-3 מושבי בטיחות והיא תשאיר לך הרבה עודף מהתקציב.

פורסם

הקיה בחירה טובה ויש את הטוסון של יונדאי שמאוד מרווח לנוסעים מאחור ותוכל לקבל גם מיזוג לאחור שזה בכלל מעולה וגג פנורמי שיעשה להם כיף ושקט בנסיעה תבדוק ביד 2 ותצא עם עודף, לחבר מעבודה קנה בדיוק טוסון אבל מה מתבאס שהתקמצן על הגג .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
קיה ספורטאז' - המאזדה 6 מאד נמוכה ולא נוח לחגור את הילדים.

הספסל האחורי בקיה צר מדיי (1.27 מ לעומת 1.34 במזאדה)

פורסם
שווה לשקול גם C4 פיקאסו בגרסת 5 מושבים. יש לה מושב אחורי שמתאים ל-3 מושבי בטיחות והיא תשאיר לך הרבה עודף מהתקציב.

אין לו מנוע שבעבר עשה בעיות ?

פורסם

אאוטלנדר נכנס בול לצרכים שלך: מחיר, מרווח, צריכת דלק, באגז ענק, 2 כסאות נוספים כצופר, מזגן חזק (למרות שאין לשורה השניה, אבל מוכיח את עצמו כמזגן מצוין שמצליח לקרר את חלל הרכב), גיר רציף אמין שמתאים לנהגים משפחתיים ורגועים (שאני לא אוהב אותו אבל חי איתו בשלום).

ואני לא outlander המבין יבין - לאן נעלמת לאחרונה?? אני מתחיל לדאוג... הכל באהבה...

פורסם

אני ממליץ על סיטרואן פיקאסו 5 מושבים ועל מיצובישי אאוטלנדר.

הסיטרואן- מרווח מאוד, יש מקום ל-3 כסאות בטיחות מאחור, והביצועים טובים. מחיר: 135,000 במבצע במקום 140,000.

האאוטלנדר- מרווח מאוד, תא מטען גדול מאוד, מאובזר מאוד ונוח. מחיר: 154,000 ועם מיקוח אולי אפשר להגיע ל-150,000.

פורסם

ספורטאז' 2016 אצלי הכניס בדוחק מושב בטיחות, בוסטר גב ובוסטר ישיבה. קשה לי להאמין שיכיל 2 מושבי בטיחות + סלקל, או שני מושבי בטיחות ובוסטר. המאזדה אכן בחירה טובה, אכן נמוך אך נותן חבילה שלמה מעולה.

• תוכן חדש...