Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשקע באדמה תוחם דשא (לדשא אמיתי, לא סינטטי). הדשא אצלי הוא קוקויה אם זה רלוונטי. בעבר היה לי תוחם גמיש ודי מכוער לטעמי. היום הייתי במקום שהציע לי תוחם "אמריקני" שלדבריו איכותי ועמיד הרבה יותר. ואכן הוא נראה יותר "הבי דיוטי". רוצים 15 שקל למטר. מה דעתכם?7ff9675d038619f4124edce3d96c2861.jpg

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

זה כמובן מקטע מהגליל השחור של תוחם הדשא

Sent from my m2 note using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

לאורך זמן, שום תוחם דשא לא עושה את העבודה.

טיפוח דשא דורש הרבה עבודה, כולל ריסוס עדין ומדויק של Roundup סביב השוליים, שמימית את הצמח (לא רק דשא!) עד השורש.

רק כך אני מצליח לשמור שהדשא לא ישתלט על שטחים לא לו.

פורסם

לקוקיה לא יעזור. חבל על הכסף\מאמץ

באביב רסס ראונדאפ 1% בהיקף.

אתה גם יכול למרוח עם מברשת צבע.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

היום הכי יפה וטוב לעשות תוחם דשא מבטון דקורטיבי, יש מכונה מיוחדת שיוצרת את זה והפתרון הוא האסתטי ביותר לטעמי.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

נצל"ש

האם ראונדאפ ימית דשא שאני רוצה לעקור? יש לי בבית חלקת אדמה ששתלו בה דשא עקשן שלא רוצה להיעקר. כמה שאני לא הופך את האדמה הוא צומח שוב. אני רוצה להרוג את האדמה. שלא יצמח ממנה כלום. שום דבר.

אמרו נפט אבל זה מסריח תקופה אחר כך. מה אתם מציעים?

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

ראונדאפ יהרוג את כל מה שירוק. אם תרצה שגם לא יגדל כלום בהמשך, רסס תערובת של ראונדאפ עם גול.

רסס בנדיבות ותרטיב את הקרקע. הגול יוצר שכבה שדופקת את כל מה שמנסה ללבלב.

לתשומת לבך, אם ילכו בגינה זה יהרוס את הכיסוי והעשבים יחזרו בהתאם.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם (נערך)

הראונדאפ עובד מהעלווה (העלים). מרססים את העלים, זה נספג בצמח ומחלחל עד השורש וממית את הצמח מלמעלה למטה.

אין לו אבחנה, כל שפריץ מקרי על צמח, גורם לנזק.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

• תוכן חדש...