Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר מופרז לחלק חילוף ב-Audi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אותו המק"ט!

אפשר לראות כאן השוואה כזו שתראה פער במחיר במאות אחוזים?

המק"ט שצירף lei1989 בהודעה #19, 8K0941597E, ומחירו בחברה לפי התמונה מהקטלוג 5768 ש"ח לפני מע"מ:

רק 97 יורו פלוס 33 יורו משלוח לארץ:

https://www.kufatec.de/shop/en/oem-parts-special-item/xenon-control-unit-audi-vw

557 שקל לעומת 5768 שקל. שני המחירים לפני מע"מ.

הבדל פי 10.

פי 10!!! :?

אם מישהו כאן יכול לתת הסבר הגיוני או צידוק לפער הזה, אשמח להשכיל.

[גם אם נוסיף איזה מכס של 31% למוצר מחו"ל, הבדל נשאר כמעט פי 8 מחישוב גס].

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש הרבה תירוצים, לא סיבות...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

באגירה,

סיפור שלי עם צמפיון לפני שלושה חודשים ,טיפול קטן ראשון, 700!!! שח אחרי הנחה.

כנל אודי A1 .

עכשיו אין בעיה שמותג יוקרה וטיפול בהתאם, מקבל את זה,איכשהו.

העניין הוא שהטיפול רחוק מלהיות יוקרה , לא היה לי זמן אז השארתי את הרכב אצליהם לטיפול ראשון בבוקר ונסעתי לעבודה.

בידיעה שאומנם 700 שח אבל לפחות כל החלפיים מקוריים.

אז לפחות חשבתי,חוייבתי על 5 ליטר שמן כפול 62 שח משמע 310 שח, אוקי אז ברכב שלי,פלוס נראה לי בכל הרכבים בסדרת הגודל הזה , יכנס בתאכלס אולי 3.5 ליטר שמן , אז נגיד נשפך קצת אז נשאר לפחות ליטר?, מעולה בדיוק לתוספות הקטנות שצריך כל חודש חודשיים, אבל לא יש מין קטע בארץ שמה שנשאר בשמן זה מתנה למוסך על הטיפול המסור,WTF , על מה ולמה , ההגיון שלי אומר חלק שלי? שילמתי עליו? תכניסו לי את זה לבגאז או לפחות תשאלו אותי. נו מילא.

מה שהרתיח אותי לגלות שהשמן שקיבלתי הוא תחליפי!! ויותר הרתיח אותי, עזבו חו"ל, גוגל קטן בעברית על קסטרול + הסוג הספציפי שרשום לי בספר רכב מגלה שהמחיר בארץ לשמן שאודי ממליצים עולה 250-220 שח במחיר רגיל ללא מבצע.

הבעיה היחידה שלי, זה שאתם/רובכם תגידו בעיה שלך שהלכת למרכזי, הבעיה היא שלא הלכתי לשם בשבילי, אלא בשבילכם!, כי משום מה הישראלי המצוי שיקנה ממני את הרכב בעוד כמה שנים יבקש ספר רכב, ואם שמה חס וחלילה חס ושלום לא יהיה רשום מוסך מרכזי אז לי ילך יותר כסף על האוטו מאשר על הטיפול, למרות החליפי, שמוסך כמו רון לדוגמה היה שואל מראש +אם הייתי בוחר תחליפי אז לפחות היה כאן חיסכון בכסף.

ושלא נדבר ביכלל שטיפול ראשון זה שטויות ולעשות אותו לבד היה עולה לי שליש מחיר והיה עוד נשאר לי שמן לשנה הנוכחית והבאה, ובלי להשתחצן אני בטוח שה"עבודה" שלי על הרכב שלי הייתה יותר קפדנית.

לספקנים שחושבים שהמחיר גלום גם בעבודה אז ממש לא.

ובקשר לרכב של פות"ש כנס לאיביי אנגליה ותגלה כל מיני דילרים של VAG שיהיו מוכנים להזמין בשבילך מגרמניה חלקים לרכב שמאלי מקוריים ב20%-40% בערך מהמחיר של צמפיון בארץ

פורסם

למה הסיבוך הזה? והשער היקר של הפאונד? ומשלוח מגרמניה לאנגליה ואז לישראל?

הגרמנים כיאה לבירת אפריקה די משכילים, אמנם לא ברמה של הישראלים אבל חלקם דוברים אנגלית...

פורסם (נערך)

מסיבה אחת לא ברורה, ממה שלי יצא לראות הגרמנים לא ממש זורמים על משלוחים בין יבשות, אין להם בעיה לשלוח לפנים אירופה אבל לאסיה משום מה הרוב לא זרמו איתי.

אבל סתם לדוגמא סט שטיחים מגומי מקורי יד שניה לרכב שלי עלה דרך איביי גרמניה 200 שח כולל שילוח!, צמפיון לא מחזיקים כזה במלאי אבל אם ממש רוצים זה 500 ומשהו שח לכל סט, אודי חילקו מושבים קידמיים סט ומושבים אחוריים סט,שזו לפי דעתי גם חזירות.

דרך אגב סיפור מצחיק אבל את המוכר הזה ספציפית שיכנעתי לשלוח לי בזה שהתחלתי להתכתב איתו בגרמנית דרך גוגל טרנסלייט

עריכה אחרונה על ידי eran89
פורסם

הבעיה היחידה שלי, זה שאתם/רובכם תגידו בעיה שלך שהלכת למרכזי, הבעיה היא שלא הלכתי לשם בשבילי, אלא בשבילכם!, כי משום מה הישראלי המצוי שיקנה ממני את הרכב בעוד כמה שנים יבקש ספר רכב, ואם שמה חס וחלילה חס ושלום לא יהיה רשום מוסך מרכזי אז לי ילך יותר כסף על האוטו מאשר על הטיפול, למרות החליפי, שמוסך כמו רון לדוגמה היה שואל מראש +אם הייתי בוחר תחליפי אז לפחות היה כאן חיסכון בכסף.

נו באמת,תראה לי מישהו שמוותר על אקזמפלר מצוין של רכב,רק בגלל שאין ספר חתום :|

מרבית האנשים נוסעים אחרי הבדיקה (או לפני) למוסך מורשה (או מוסך שהרכב טופל בו במרבית הזמן),ובנוכחות בעל הרכב מוציאים פלט היסטוריה,ותוכל לראות הכל כולל הכל,מאשר ספרון מעפן.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

משתמשים בכלל בספרון? ממילא כל המוסכים, על אחת כמה וכמה הרשמיים, עובדים עם תוכנות הנהח"ש וכל החשבוניות ממוחשבות וניתנות לשליפה בכל רגע. אין שום צורך בספרון. אני גם סורק את כל החשבוניות ושומר בדרופבוקס.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

...הבעיה היחידה שלי, זה שאתם/רובכם תגידו בעיה שלך שהלכת למרכזי, הבעיה היא שלא הלכתי לשם בשבילי, אלא בשבילכם!, כי משום מה הישראלי המצוי שיקנה ממני את הרכב בעוד כמה שנים יבקש ספר רכב, ואם שמה חס וחלילה חס ושלום לא יהיה רשום מוסך מרכזי ...

הלכת בשבילך, כדי שלא יתנערו ממך במקרה של מימוש אחריות. (למרות שחוקית זה אסור אבל נעזוב את זה)

כל מוסך מורשה משרד התחבורה (כמו רון שהזכרת) יכול להוציא לך היסטוריית טיפולים מהמחשב שתוכל להראות לקונה פוטנציאלי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

EZUF,

נו, מה, אתה רציני?

לא מדובר על חותמת בספרון אלא על זה שהוא יעשה טיפולים במסגרת האחריות שלא במוסך מורשה ועל זה, באמת יהיו לו בעיות במכירה ובצדק מוחלט!

פורסם

יש המון מוסכים מורשים שאינם מוסך ראשי של צ'מפיון כנראה עם יחס עדיף ומחירים נאותים יותר. אגב מהנסיון שלי הגרמנים (אתרי אינטרנט לא איביי) שולחים לארץ ובקלות מה שגם יפה בזה שהמע"מ יורד שזה 18%.

בזמנו שקניתי חליפת אופנוע לארץ עלה לי 3K ש"ח כשבחנות רצו סביב ה 10K ש"ח, קסדות בשליש מחיר, כל מי שמתייעץ איתי אני מפנה אותו לאתרים בחו"ל במיוחד באירופה.

הנה רק לפני 3 חודשים קניתי רסיבר של אונקיו בפחות מחצי מחיר מהארץ(כולל הכל), תענוג :)

אגב אני פחות מבין בעניין הטיפולים של הרכב, אם יש לי רכב חדש בטיפול 15K אני משלם על הכל? מה עושים בדרך כלל? אני עם איביזה קופרה 2016..

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

אין שום הבדל במחירים בין מוסך ראשי לבין מוסך מורשה של אותו יבואן.

פורסם
אתה טועה, מצת אירידיום של NGK, אחד על אחד, אותה אריזה [בדקתי כמה פעמים ובכמה מקומות כדי לקנות רק מקורי].

דרך אגב באיביי אפשר למצוא ב180 שקל רבעייה, פשוט לא יכלתי לחכות חודש כי המצב הגמור השפיע על הנסיעה.

אפשר לסכם שהמחירים אצל המורשים הזויים,

לקנות בחנויות חלפים יותר זול [במידה ומוצאים את המקורי], ולהזמין עצמאית מאתרים אמינים זה עוד יותר זול.

הפלאג שמוכרים במוסך של חברת בוש וכתוב עליו VAG. אתה לא יכול להשיג אותו בכל חנות חלפים, זה לא אותו דבר, לפחות זה מה שמוכרים לי שם.

אני לא מנסה להגן על צ'מפיון, בעצמי קונה חלקי OEM.

לדוגמא פילטר שמן לאודי שלי עולה סביב 160 שקל לפני מע"מ, למה מה קרה? קונה "אותו" פילטר, של אותה חברה, אבל OEM ב60 שקל כולל מע"מ.

מה שאני מנסה להגיד סך הכל שאותו מק"ט אומר שזה תואם מקורי, אפילו אם זה של אותה חברה, זה לא מקורי.

בדיון הזה מביאים דברים הכי לא קשורים:

יש חברת צ'מפיון, יש חברת VW, יש מסים של מדינת ישראל.

אי אפשר פשוט להביא איזה לינק ממדינה אחרת של חלק אחר לגמרי ולצעוק פה "רמאים" בלי להבין מה גורם למחיר הגבוה הזה.

פורסם
אין שום הבדל במחירים בין מוסך ראשי לבין מוסך מורשה של אותו יבואן.

תתפלא,אבל יש.

חבר עשה בדיקה בין מוסך מרכזי של צ'מפיון בראשל"צ על טיפול קטן (שמן ופילטר) לרכב חדש.

בראשל"צ - 800ש"ח (אין הנחות,על כלום,בטח ללקוח חדש)

בחולון - 700ש"ח אחרי הנחה (בלי בקשות,ככה נתנו ישר)

יש לציין שמעולם הוא לא טיפל לא כאן ולא כאן,לא מכיר אף אחד בשני המוסכים,ואפילו ייאמר שחולון נראה טוב יותר (חניה מפוצצת רכבים משופרים,אז כנראה שהמוסך הזה יותר טוב ביחס ושאר דברים חשובים)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

סתם ויכוח עקר, הוא מתכוון שהוא הולך למוסכים מורשי יבואן רק בשביל המכירה.

את אף קונה לא יעניין אם המוסך המורשה שבו הוא עשה טיפולים הוא המוסך המרכזי או מורשה אוודי קלאנסוואה כל עוד במחשבי היבואן יש היסטוריית טיפולים מלאה.

פורסם (נערך)
לגמרי.

הסלילי הצתה של קורולה 08׳ ומעלה מהאיכותיים שיש [emoji85]

המקרה שקרה לי זה כתוצאה מהבעלים הקודמים ששם פלאגים לא איכותיים ולא מקוריים שמחזיקים 20 אלף ק''מ לערך, המוצרים של דנסו מהאיכותיים שיש היום.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

• תוכן חדש...