Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר מופרז לחלק חילוף ב-Audi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3668 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פלאג של אירידיום זה פלאג של אירידיום. בזמנו הייתי צריך להחליף רביעייה לאופנוע, אותו מק"ט בדיוק הבדל של כמעט אלפיה.

בולשיט.

יש להרוויח ויש חזירות.

עוד דוגמה, גומיית אטימה שעולה בחו"ל כמה עשרות בודדות דולרים עולה בארץ סביב ה 400 ש"ח.. לך תבין..

"נאה דורש נאה מקיים"

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ב-Audi הבדל במק"ט - אפילו של אות אחת - יכול לסמן הבדל משמעותי בחלק עצמו וכמובן במחירו.

למשל, אצלי ב-A3:

- ההבדל בין בית מראה רגיל לבית מראה מתקפל חשמלית עם חימום והכהיית מראות זה אות אחת במק"ט. ההבדל במחירים בחו"ל הוא כ-$300.

- ההבדל בין מראה מרכזית רגילה למראה מתכהה אוטומטית עם מצפן - אות אחת. שוב הבדל עצום במחיר.

לא יודע איזה בלאסט מצאת אבל בהחלט יתכן שהוא לא יעבוד ברכב של הידידה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אירידיאום זה סוג מתכת, לא חברה. יש פלאג אירידואם סיני ב10 שקל ויש איכותי שעולה כפול 10. אף אחד לא אומר לך מה לשים, שים מה שאתה רוצה אם בשבילך הכל אותו דבר.

אף אחד לא אמר שיהיה זול, בארץ כל היבואני רכב מונופולים, למה שלא ינצלו את זה?

בגלל המצב הזה צ'מפיון חותכים עוד 30-40% רווח יותר יבואנים במדינות אחרות.

הדוגמא שלך לא מציאותית, אין שום סיכוי שהם ימכרו חלק במאות אחוזי רווח כמו שאתה מתאר. אתה סתם מלכלך עליהם, בלי שום פרטים והוכחות.

פורסם

alf3 או איך שלא קוראים לך, ככה אוהבים אותך במדינה, כקהל שבוי.

המודול של מיצובישי מגיע עם הרכב מהמפעל, יש גם רכבים שמגיעים עם מודולים של HELLA (כנראה שזה משתנה לפי המק"ט המלא) ויש עוד כמה תחליפיים.

זה המחיר אצל "צ'מפיון", שים לב, לא נגענו (עם תנועות ידיים מוגזמות):

מחירון חלפים.JPG

מודול של מיצובישי מתחיל מכ-50 דולר כולל משלוח, וזוג של HELLA מתחיל מכ-200 דולר, זה אפילו לא קרוב למחיר שמצויין במחירון של "צ'מפיון" ואלו מחירים לצרכן, תאר לך בכמה הם קונים את החלק...

מה שכן, להם יש את החלק כאן ועכשיו (לרוב) ובימים של היום זה שווה כסף (לפי מה שאתם רואים כנראה שהרבה).

אז תמשיך לישון לילה טוב.

פות"ש אני ממליץ לך לקנות לפי המק"ט המלא, אם אתה צריך עזרה פנה אליי בפרטי.

Detailer.gif
פורסם (נערך)
אושריקו צודק, חלפים לקורולה משנתון 08' ומעלה די יקרים, למשל סליל הצתה מקורי עולה יחיד כ450 ש''ח. אבל מה לעשות.. על איכות משלמים.

אין קשר בין המחיר לבין איכות, קח תקרא את זה ואני ממליץ לכל מי שחושב שהמחירים של צ'מפיון נורמליים לקרוא את זה ואני יכול לתת לך עוד הרבה דוגמאות כמו הצעת מחיר לברקסים קידמיים לאיביזה שלי בעלות של 1800 ש"ח [דיסקים ורפידות].

גילוי נאות - ב 15 שנים האחרונות אנו מחזיקים בכמה רכבים מבית VAG, אני מודע למחירים המופרזים בארץ, הפיתרון - לא לקנות מצ'מפיון.

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
פורסם (נערך)

מוסכי צ'מפיון בארץ הם הסיבה היחידה לכך שאני לא אקנה audi/vw/seat/skoda כל עוד הם היבואן.

בזמנו היתה לי איביזה 2003, נשברה לי ידית פנימית ברכב לפתיחה של הדלת, החוצפנים בצ'מפיון אמרו לי 750 ש"ח.

שאלתי למה? אמרו לי ש'ככה זה, אי אפשר להזמין רק את הידית, צריך להזמין חצי מהדלת הפנימית...'.

דאגו גם לנסות להבהיר לי שאין כזה דבר להזמין רק ידית ואין לי מה לבזבז את הזמן באיביי, עדיף להזמין מאצלהם וזהו.

...

הזמנתי ידית ב5 אירו אפילו לא מאיביי אלא מאתר חלפים לVAG, הגעתי אליהם יום אחרי שהידית הגיעה אליי. המבטים, גמגומים ושתיקה מביכה עינגו אותי כל כך שלא רציתי ללכת משם. הם ממש התעצבנו.

יש לי בערך סיפור מכל מפגש איתם, ואני באמת מחשיב את עצמי ללקוח יותר מדי קל ונוח. לדוגמא, אני קונה מחשב חדש ב5 דקות.

הסניף היחיד של צ'מפיון בעיר שלי נסגר. לא איכפת לי אם תקראו לי צר עין, שמח לאיד ובסגנון, אבל ביום שבאתי לשם וראיתי חול במקום מוסך התמלאתי בשמחה.

מוסכים בארץ ישראל הם לא המקום הכי סימפטי והוגן, אבל בכל מה שקשור לצ'מפיון - הזלזול, החוצפה, המחירים הלא הגיוניים וחוסר האמינות נמצאים בליגה אחת מעל כל השאר.

אני אנצל את השרשור הזה להזהיר כל אדם שמתלבט בקניית אוודי\סיאט\VW\סקודה - אל תעשה את הטעות הזו. יום ביקור אחד במוסך של צ'מפיון לא שווה שנתיים רצופות של נסיעה ברכב הכי מפנק שתוכל לקנות.

עריכה אחרונה על ידי MotyE
פורסם

אני: שלום, כמה עולה תושבת לאגזוז.

יועץ שירות בסמל"ת: 650 שקל.

אני : תודה, אבל המחיר נשמע לי מוגזם.

אני: שלום, כמה עולה תושבת לאגזוז ?

אתר באסטוניה: 6 יורו ועוד 25 יורו משלוח.

אני: שט אפ אנד טייק מיי מני.

אז כן, זה לא החלק המקורי אבל המחירים בארץ הזויים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
אני: שלום, כמה עולה תושבת לאגזוז.

יועץ שירות בסמל"ת: 650 שקל.

אני : תודה, אבל המחיר נשמע לי מוגזם.

אני: שלום, כמה עולה תושבת לאגזוז ?

אתר באסטוניה: 6 יורו ועוד 25 יורו משלוח.

אני: שט אפ אנד טייק מיי מני.

אז כן, זה לא החלק המקורי אבל המחירים בארץ הזויים.

כל המוסכים כמעט (המורשים) חוגגים עקב מחירוני יבואן על גב הלקוחות

קובי

:-)

פורסם
מוסכי צ'מפיון בארץ הם הסיבה היחידה לכך שאני לא אקנה audi/vw/seat/skoda כל עוד הם היבואן.

בזמנו היתה לי איביזה 2003, נשברה לי ידית פנימית ברכב לפתיחה של הדלת, החוצפנים בצ'מפיון אמרו לי 750 ש"ח.

שאלתי למה? אמרו לי ש'ככה זה, אי אפשר להזמין רק את הידית, צריך להזמין חצי מהדלת הפנימית...'.

דאגו גם לנסות להבהיר לי שאין כזה דבר להזמין רק ידית ואין לי מה לבזבז את הזמן באיביי, עדיף להזמין מאצלהם וזהו.

...

הזמנתי ידית ב5 אירו אפילו לא מאיביי אלא מאתר חלפים לVAG, הגעתי אליהם יום אחרי שהידית הגיעה אליי. המבטים, גמגומים ושתיקה מביכה עינגו אותי כל כך שלא רציתי ללכת משם. הם ממש התעצבנו.

יש לי בערך סיפור מכל מפגש איתם, ואני באמת מחשיב את עצמי ללקוח יותר מדי קל ונוח. לדוגמא, אני קונה מחשב חדש ב5 דקות.

הסניף היחיד של צ'מפיון בעיר שלי נסגר. לא איכפת לי אם תקראו לי צר עין, שמח לאיד ובסגנון, אבל ביום שבאתי לשם וראיתי חול במקום מוסך התמלאתי בשמחה.

מוסכים בארץ ישראל הם לא המקום הכי סימפטי והוגן, אבל בכל מה שקשור לצ'מפיון - הזלזול, החוצפה, המחירים הלא הגיוניים וחוסר האמינות נמצאים בליגה אחת מעל כל השאר.

אני אנצל את השרשור הזה להזהיר כל אדם שמתלבט בקניית אוודי\סיאט\VW\סקודה - אל תעשה את הטעות הזו. יום ביקור אחד במוסך של צ'מפיון לא שווה שנתיים רצופות של נסיעה ברכב הכי מפנק שתוכל לקנות.

מדהים , אני עברתי חוויות דומות איתם.

מבחינתי הם סיבה מספקת לא לגעת בשום רכב של VAG כל עוד אני גר בישראל.

פורסם

MotyE

אתה יכול לשתף את כתובת אתר החלקים?

Subaru BRZ 2023 | Citroen C5 Aircross 2019

Hyundai i20 2013 - SOLD | SEAT Leon 2011 - R.I.P | Mitsubishi Lancer 2001 - R.I.P

פורסם

למה לא מתקנים את החלק? מדובר ביחידה אלקטרונית, לעיתים התיקון יכול להיות מאוד פשוט וזול?

סתם שאלה!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
כל המוסכים כמעט (המורשים) חוגגים עקב מחירוני יבואן על גב הלקוחות

כולם אוהבים לבכות על מחירי רכב חדש, אבל רב האנשים הופכים להיות שבויים של היבואן לאחר קניית הרכב. אז באמת אין תחרות (לפחות לא למי שאיננו בקיא מספיק לחפש לבד חלק וכו', שיש לו את הבעיתיות שלו).

אני חושב שפרסומים כאלו הם מאוד חשובים, וזו החזית בה אפשר לעשות שינוי אמיתי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הרבה אנשים קונים רכב על סמך הרבה קריטריונים אבל לא טורחים לבדוק עלויות טיפולים ובעיקר חלקים.

הדרך היחידה והמוכחת היא להצביע ברגליים.

אגב, אלה שממהרים להאשים את צ'מפיון - זה ממש לא רק אצלם.

פורסם
הרבה אנשים קונים רכב על סמך הרבה קריטריונים אבל לא טורחים לבדוק עלויות טיפולים ובעיקר חלקים.

אכן נכון.

זו רעה חולה של כל היבואנים כמעט

Sent from my Note 5 using Tapatalk

קובי

:-)

פורסם

יונדאי i20.

טיפול מעל 1000₪.

החלפת צלחות קדמיות שנסדקו אחרי פחות מ20 אלף ק״מ של נסיעה סופר רגילה גם מעל אלפייה.

מה שכן - אין להשוות בין היחס במוסך של צ׳מפיון (אתה הרסת את האוטו) לכלמוביל (בוא נראה איך אפשר לעזור לך).

בזמנו שעוד הסתנוורתי מסמלים קניתי אודי a4 יד שנייה שעברה טיפול מאוד מקיף כולל החלפת כל חלקי ההיגוי (מוטות וכו׳) במוסך המורשה של צמפיון שטיפלתי בו מתוך ידיעה שמדובר בתיקון יקר ואחריו יש שקט (בעל הרכב שילמה קרוב לעשירייה על טיפול ענק וכל הנלווה).

אחרי שנה וחודשיים אמרו לי שצריך להחליף שוב - שאלתי מה??? אמרו לי כן. אמרתי יופי. יש אחריות תחליפו. אמרו לא. אחריות לתחליפי רק שנה, עברה שנה וחודשיים.

עפתי משם.

בדיעבד שדיברתי עם עוד אנשים התברר שלמוסך הזה היה פטיש ל״חופש״ בחלקי היגוי והם הוחלפו באותה תדירות של השמן מנוע.

הוא כבר לא מוסך מורשה של צ׳מפיון היום. בהתחלה הפך לכללי ועכשיו מוסך של יבואן אחר.

• תוכן חדש...