Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבקשתי קיבלתי הצעת מחיר לדברים הבאים:

1.החלפת אטם מכסה שסתומים 250 שח כולל מעמ. שנתיים אחריות.

2.טיפול קטן :שמן, פילטר שמן ובורג ולבקשתי החלפת פילטר דלק 670 שח.

כל המחירים כוללים מעמ ומדובר בחלקים מקוריים במוסך מורשה.

לדעתכם מדובר במחירים סבירים?

או שעדיף לקנות את החלקים ביונדאי שופ וללכת למוסך הרגיל שלי.

פורסם

מחיר טוב.

תראה אין לך צורך באחריות של יונדאי לא מדובר בטיפול מתוסבך.

אבל אני זוכר שפעם עשו מחיר מיחוד לחברי הפרום שווה לבדוק את הנושא.

פורסם

נשמע מחיר סביר. אני בניגוד לקודמי חושב שלא כדאי להתעסק עם קניית חלפים לבד ובעל מקצוע שיעשה את העבודה בלבד.

רבים מבעלי המקצוע לא יסכימו לעבוד עם חלקים שאתה סיפקת (או לא יתנו אחריות ובצדק אם אתה שואל אותי). מוסך יבואן, אם לזה התכוונת כשרשמת מוסך מורשה, בוודאי לא יסכים.

לא צריך את האחריות של יונדאי? להזכיר כמה שרשורים נפתחו פה על הוספת יתר שמן ב"טיפול פשוט"? כמה על סגירה במומנט לא נכון של מכסה שסתומים? רק אתמול הרכבת פילטר שמן על הגומיה של הפילטר הישן.

האם חיסכון של 100 שקל לשנה שווה לך בזבוז זמן וחילופי האשמות במקרה של כל תקלה הכי קטנה?

פורסם

מוסכניק שלא יודע להחליף אטם מכסה שסתומים או פילטר שמן נכון, כנראה שלא צריך להיות מוסכניק.

הכוונה הייתה שאפשר ללכת למוסך מורשה תחבורה ולבקש מהמוסך שיזמין חלקים ויכול להיות שייצא לו יותר זול מבמוסך מורשה יבואן.

פורסם

תודה למגיבים.

היות והנזילה רצינית ויש לי נסיעה ארוכה בסופש הרכב הוכנס למורשה יונדאי להחלפת האטם.

ליאור מיונדאי שופ נתן לי הצעה לאטם מקורי ב 117 שח כולל מעמ. ככה ש 250 במורשה לדעתי לא יקר כל כך והמוסך שלי היה לוקח על העבודה לפחות 100 שח ככה שבסוף המחיר יוצא זהה.

שעה במוסך ו 250 שח והכל הסתדר.

אסף מהכנופיה פנה אלי והציע להגיע עד לחיפה כדי לעזור לי עם הטיפול והחלפת האטם.היות ואין לי זמן נאלץ לדחות את הטיפול שיכלול גם שמן גיר שמן מנוע ורפידות קדמיות ופילטר דלק.

אני רוצה להודות לאסף על הרצון לעזור. בעבר כבר עזר לי.

שאלה קטנה בנוגע לפילטר הדלק ביונדאי.

ראיתי פרוייקטים שבוצעו ושמתי לב שיש מן רשת סינון לבנה/חומה בתחתית המשאבה צמוד למצוף.

מה מטרתה? והאם ניתן להחליפה בעת החלפת הפילטר?

• תוכן חדש...