Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

רכשתי חלקים לצורך טיפול 10K שאני הולך לבצע ברכב של אישתי

מדובר בפוקוס דור ראשון, שנת 2005, מנוע 1600 שעשתה קרוב ל-200K

השמן שרכשתי הוא שמן של מוטורקראפט 5W30 הגלון האדום המוכר שמצויין עליו SYNTHETIC BLEND.

כרגע יש לי אפשרות להחליף אותו בשמן VALVOLINE MAXLIFE 5W30 FULL SYNTHETIC.

את דף המוצר של השמן הנ"ל לא מצאתי באתר שלהם, מדובר בגלון שכנראה משווק לרשת WALMART.

צירפתי תמונה של המוצר, באיזה מבין השתיים הייתם משתמשים?

תודה מראש

k2-_1565314d-7a55-4dd7-80f0-59b73c123726_v1.jpg

פורסם

חבל, כשאפשר להשתמש בסינטטי מלא.

אין שום סיבה הגיונית להשתמש במוטורקראפט.

פות"ש - ולווליין חד משמעית.

Stay Dirty

פורסם

והכי מצחיק שהמוטורקראפט לא עומד בתקנים האחרונים של פורד.

ועדיין דוחפים אותו בכל טיפול, אני מגיע עם שמן שלי למוסך, השמן שהרכב יוצא איתו מהחברה הוא קסטרול.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני אומנם עם מאזדה, אבל גם, שם קסטרול.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

איך קבעת אייל? כי מאזדה/פורד "ישראל" קבעו ?

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

כמעט 200000 קילומטרים עשיתי כבר עם השמן הזה ללא שום בעיות והאמן לי , האוטו עובר חיים לא קלים .

יש יותר חשיבות לצמיגות הנכונה , פילטר שמן חדש , החלפה בזמן ולא לתת למנוע לעבוד כאשר כמות השמן מתחת לקו המינימום .

• תוכן חדש...