Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי מאזדה לאנטיס 323 2.0, בדקו לי את האוטו ואמרו לי שאני צריך להחליף את הצינור בלם הקדמי ושזה לא בטיחותי לנסוע ככה.

הציעו לי עבודה+ זוג צינורות קדמיים ב300 שח.

קודם כל אני מאוד רוצה לדעת איך רואים מבחינה טכנית שיש בעיה שצריך להחליף ואיך זה משפיע על הברקסים? (כי בנסיעה אני לא מרגיש כלום)

שאלה שניה, איך הולך שוק החלפים לגבי החלק הזה? אני שואל פשוט כדי למנוע שלא ישימו לי איזה זבל סיני או משהו..

תודה רבה לעוזרים :)

פורסם

צינור שנחוץ החלפה בדרך כלל זה צינור יבש, סדוק, קרוע, מנופח. מבחינת שוק החלפים לא חסר צינורות שכאלה שהם לא סינים למרות שגם סיני יחזיק.

פורסם

שבור את ההגה עד הסוף ימינה, וצלם את הצינור הימני. אח"כ אותו דבר גם בשמאלי.

כנראה שהתחילו להתפתח אצלך סדקים בקצוות הצינור. ככה זה אמור להיראות:

SECURITE-EZDRAULIX.jpg

לפעמים צריך לתת לצינור קיפול קל כדי לראות את הסדקים:

DSCN0438.JPG

Stay Dirty

פורסם

אתה לא מרגיש כלום בנסיעה (כלומר בעצירה) כי זה לא משפיע כרגע על פעולת הבלמים.

הבעיה עם צינור יבש שהוא עלול להיכשל בקרוב ואז צמצא את עצמך בסיטואציה בעייתית, ועל כן יש צורך להחליף לפני שהוא כושל.

• תוכן חדש...