Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נמצא במוסך רשמי של איסוזו, לא נוקב בשמות.

הבעיה התחילה בחורף שלקח למפוח מעל 20 דקות להידלק, בקיץ הזמן ירד ל 5 דקות בערך - מזה אני מבין שיש איזשהו מגע מסויים שבחורף לוקח לו יותר זמן להתחמם ולעבוד ובקיץ לוקח לו פחות מ 5 דקות. בדרעי מזגנים שללו שיש בעיה במפוח כי הוא בכלל לא מקבל זרם אבל עם משחק בסוויץ עם המפתח המפוח נדלק גם כשהרכב מונע וגם כשלא - במוסך הרשמי של איסוזו החליטו שזה הסוויץ החשמלי והחליפו לי אותו, כשנגעתי בישן הוא פשוט התפרק בידיים אבל הבעיה לא נפתרה אפילו עם הסוויץ החדש(הלכו 500 שקל לפח).

השלב הבא זה בדיקת ריליים, אני חושב שאולי זה קשור לריילי שמנתק את המזגן בעת ההתנעה של הרכב, אבל לא כזה לוקחים אותי בחשבון והם עכשיו הופכים לי את כול הרכב, למישהו יש כיוון?

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

כי עשיתי טעות שנגעתי בסוויץ הישן, והוא התפרק לי בידיים, לא יודע אם במוסך אמור היה להיות מקצועי ולהבין מבלי לפרק את הסוויץ שהבעיה לא בו אלה בריליי, שבסופו של דבר באמת הוא זה שעשה בעיות רק חבל שבזבזתי יום שלם כי הם חשבו שיש בעיה בצמת החוטים...

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

• תוכן חדש...