Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקבל.

כלל מי שאין לו ניסיון עם מכונות פוליש הייתי ממליץ לו ללמוד קצת בכלל לפני הקניה.

פולישים שהם non abrasive לא יסירו מפגעים מהצבע,גם חשוב לציין שלפד עצמו יש חיתוך וגם רק עם מים אפשר לגרום נזק,מה שכן מכונות da הן יחסית idiot proof,קשה מאוד מאוד לגרום נזק גם עם פולישים אגרסיביים,ממליץ בחום לראות סרטונים ביוטיוב ואם אפשרי לקבל הדרכה אצל דיטיילר,באמת ברבע שעה אפשר ללמוד לעבוד נכון עם da,ולקבל תוצאות טובות.

ככלל הייתי ממליץ לרכוש מוצרים כשזה נוגע לפוליש לאחר שאתה קצת משופשף ומבין קצת לאיפה אתה נכנס,פוליש אחד לא יתאים לכל סוגי הרכבים,כנ"ל לגבי פדים.

דרך אגב רוב הפולשים שאני מכיר הם מתפרקים ככל שאתה עושה מעברים ואין להם חיתוך קבוע.

Sent from my XT1575 using Tapatalk

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא כזה קשה כמו שאנשים חושבים,

אני יכול אפילו לצלם וידאו בעצמי עם כל פד(כמעט) וכול מכונה שתרצה ולהדגים איך בחוסר ידע בסיסי ניתן לפגום צבע, דברים שלי ולך מובנים, לחסרי ניסיון קצת פחות. אתה לדוגמא יודע שלא להחזיק במקום אחד לכל כך הרבה זמן, הוא לא, עוצמת החזקה וכדומה.

איזה פוליש מתאים לאיזה רמת חיתוך, ולאיזה סוג רכב.

לכן גם המלצתי על פוליש מהסוג הזה, כי גם במקרה של חוסר ידע, לא תוכל לגרום לנזק.

פורסם
אסטרו, איזה חלק קנית בפירוקייה ובכמה? גם אני עשיתי זאת, פשפשו אותי ב-150 שקל תמורת דלת וכנף של וולוו בת 18.

אגב, מאוד ממליץ לך לקחת חלק בן 10 ולא יותר(אם אפשר פחות אז נהדר), יש הבדל משמעותי בעשור האחרון ברמת הצביעה של הרכב לעומת שנים קודמות יותר,

בעשור האחרון מבצעים שכבת צבע דקה מאוד, ושכבת לקה עבה יותר, לעומת פעם שהייתה פשוט שכבה של צבע עבה יותר ושכבת לקה דקה. (מסתבר שזה חוסך המון כסף ליצרנים)

• תוכן חדש...