Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית מכונת פוליש

שימו לב! השרשור הזה בן 3060 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם.

אני מעוניין לקנות מכונת פוליש לרכב.

ראיתי באייבי את המכונה הזאת

http://www.ebay.com/itm/6-inch-5-7-Amp-Corded-Electric-Dual-Action-Variable-Speed-Polisher-Buffer-Waxer-/261965626788?cmd=ViewItem&hash=item3cfe5e3da4:g:U1EAAOSwT6pVmMFJ

אשמח לקבל חוות דעת ואם אפשר בארץ לקנות פדים תואמים?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הבעיה היחידה זה ה110V תמיד אפשר לקנות שנאי.. זה מחיר ממש טוב, השאלה אם המכשיר שווה את זה. אתה יכול לבדוק מה כתבו בשרשור הזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?518698-%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%94-%D7%A7%D7%91%D7%95%D7%A6%D7%AA%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%AA-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%A9-DA&p=4263548&viewfull=1#post4263548

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אי לא רוצה להיכנס להוצאות נוספות של שנאי ובכלל להתעסק עם שנאים, יש למישהו המלצה למוכנת פוליש כזאת האיביי שכן תעבוד בלי כל השנאים ובערך במחיר הזה?

דרך אגב כמה איזה מתח אני צריך לחפש בחיפוש מכונה כדי שתתאים לארץ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול להזמין מכונה כזו

http://www.amazon.de/230V-240V-Action-Machine-Polisher-Buffer/dp/B00KNJJX74/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1463375339&sr=8-2&keywords=Machine+Car+++Polisher

משלוח חינם לישראל ועולה לך 107 יורו בלבד.

כמובן מתח 220V שקע שמתאים לשקעים בארץ ללא מתאם (כמו מכונות מ UK)

עוד מכונות

http://www.amazon.de/keepingup-Polierer-Maschine-Plug-Konverter-Polieren/dp/B01EJ5DX00/ref=sr_1_23?ie=UTF8&qid=1463375454&sr=8-23&keywords=Machine+Car+++Polisher

קובי

:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המכונה שהמלצת לי עליה באמת נראית אחלה, השאלה אם במחיר כזה ועוד מאמזון זה לא יתקע במכס בגלל המחיר..

אם כן כמה יעלה לי לשחרר אותה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי טל, אני אנסה לעזור,

בוא נשכח כרגע מאיזה סוג מכונה ומה העלות, בוא ננסה להבין קודם מה מתאים לך,

יש לך כבר ניסיון עם מכונית פוליש? אתה מבצע את זה על הרכב שלך או שזה לצורך למידה? אשמח אם תפרט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי,

אין לי ניסיון ם מכונת פוליש אבל אני אוהב תמיד ללמוד דברים חדשים, אני מתכוון לבצע על שתי הרכבים שבבעלותי.

איתמר אני מחפש משהו עד 500 -600 לא יותר...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אוהב להמליץ על מותגים וחברות אז אתה תבחר כרצונך, בנוגע לסוג, אז הייתי ממליץ מכונה שהיא dual action עם חומר פוליש נוזלי שהוא nonabrasive בתור התחלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי אריק, ההגיון נובע מתוך הסיבה שהוא חסר ניסיון, חומר שהוא בעל תכונת חיתוך גס קבוע מההתחלה ועד הסוף ללא שום הפחתה בשלב כלשהו, רוב הסיכויים יגרום לו ליצור יותר שריטות ונזקים מאשר לתקן חלק מהם, שלא נדבר על סווירלים.

להתרגל למכונת פוליש, להבין את הקימורים של הפח, איך להשען, איך להטות ולהחזיק את המכונה, ואין סוף. (אני בימים אלו מעביר לא מעט שעות על חתיכת פח מפירוק רכב, לא מוכן לבצע על הרכב שלי כרגע, וזה ממש מכריע ההבדלים האלו)

ההבדל בין חומר שהוא abrasive ל-nonabrasive עבור מתחילים חסרי ניסיון בפוליש, הוא די מכריע.

עדיף להתחיל ברמת חיתוך של 1000 ולרדת ל2000 וכן הלאה עד רמה לא מזיקה, מאשר 1000 ולהישאר על זה ולקרוע את הצבע כשאתה חסר ניסיון.

אני לא מדבר כרגע על תוצאה סופית ומה המורכבות להגיע לתוצאה סופית אידיאלית יותר, וגם כשאתה סופר מקצוען יש כל כך הרבה משתנים שבהם יש מצב שתעדיף אחד על פני השני, אני בטוח שאתה כבר יודע.

בכול מקרה אני מקווה שזה הסביר לך את ההגיון שלי בהמלצה, אשמח להסביר יותר אם תרצה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3060 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...