Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע בבעלותינו מגאן 2008 מהמבצע של קרסו דאז. הרכב שירת אותנו כ-5 שנים, כשבשנתיים האחרונות היו הרבה תיקונים. שואפות להתחדש... השאלות הן רבות...

לגבי הרנו:

מציעים לנו פרוטות על המגאן בטרייד אין, והפער בין קניה ישירה מטרייד אין מסתכם בכ-5K מה שמעלה את השאלה האם שווה להשאיר אותו לרכב 2? הרכב צריך לעבור טיימינג ביוני וטסט בספטמבר , הוצאה של כ-4.5K, וכמובן ביטוח. האם בשנתון כזה צד ג' יספק?

הרכב הזה יהיה לנסיעות עירוניות בעיקר, הרכב החדש יהיה ה"משפחתית".

ולגבי רכב חדש:

הדרישות-

2 כיסאות בטיחות, נטיה להשתמש בבגאז' כסוג של מחסן... ולקחת הרבה לנסיעות...ואמינות. נמאס לנו ממוסך וחלפים יקרים...

הנסיעות בעיקר עירוניות כ-30 ק"מ ליום בכביש החוף ללא פקקים (חדרה-נתניה בניגוד לפקקים מבחינת שעות) ונסיעות בתוך העיר.

הבטיחות חשובה לנו מאוד! הורדנו את הפורד פוקוס כי אין לו מנגנון איזופיקס.

בנוסף לרנו יש לנו 20K עזרה מהמשפחה, והשאר הלוואה. היינו במספר סוכניות רכב כאשר התמקדות היתה על יונדאי I20 ו-I30 הוצעו לנו רכבים עם ק"מ מאוד גבוה ביחס לשנתון וגם מחירים גבוהים יותר.

בנוסף, מאוד רווחות עכשיו הצעות של רכבי השכרה. באלדן למשל מציעים 3 שנות אחריות על רכב שנקנה מהשכרה, ואין הבדל גדול בין הק"מ של רכבי ההשכרה לזה של הליסינג...וגם אין הבדלים גדולים במחיר. מדוע?

פרט ליונדאי שציינתי, יש עוד רכבים שבאים בחשבון מבחינת בטיחות ואמינות?

תודה רבה

פורסם

אחותה קיה סיד ,קיה פורטה יונדאי I35 אם מוצאים אחת סבירה, סוזוקי SX4.

בנוגע למגאן, הערך שלה נפל ובכל מקרה לא תקבלו הרבה.

מבחינת מוסכים, לא יודע איפה אתם מטפלים עכשיו אבל לפחות במרכז יש מספיק מוסכים מתמחים בצרפתיות (ומומלצים) שכדאי לבדוק , אולי יהיה זול יותר.

פורסם

הי, תודה,

קיה סיד לא מצאנו (לאבא שלי יש כעת בליסינג מ2015, לפני כן היתה לו קיה פורטה והיא לא היתה נוחה במיוחד. היא ביטחותית?)

יונדאי I35 לא יקרות יותר? לא הוצעו לנו. אבל אם כבר, איך האקסנט- 25?

לגבי הסוזוקי, לחברים יש והם לא ממליצים בגלל הקורה שמסתירה את שדה הראיה, אבל הציעו לנו גם אותה והיא יקרה יותר מהתקציב שלנו.

מטלפת כעת במוסך שאפט שהוא אחד ממולצי האתר לצרפתיות... ניצן הציע להחליף רכב כבר לפני שנה (נאלצתי להחליף פנסים, כל הפנס בכדי לעבור טסט...)

תודה

פורסם

I30cw הוא הרכב האידיאלי לצרכים שלכם.

וכן, גם הקאיה פורטה (רצוי ממודל 2011 והלאה).

קחי בחשבון ששום רכב לא יהיה נוח (אפילו לא יתקרב) כמו המגאן, תצטרחי להתרגל.

מצד שני, כל הרכבים שהוזכרו כאן יפגינו אמינות טובה יותר לאורך השנים ואחזקתם תהיה זולה יותר.

היונדאי i20/25 לא זולות בהרבה מה i30 ולכן לא הייתי לוקח אותם בחשבון.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תודה רבה על ההנחתה למציאות לגבי נוחות הרכב...ועוד יש לנו את הדגם המפואר, לא זה שהיה בליסינג... (אתמול נהגתי מנתניה לעיינות צוקים על הקיה סיד של אבא שלי... חזרתי מפורקת...). אבל רוב הנסיעות שלנו לא כאלו, אלא עירוניות.

על הקיה פורטה לא חשבנו, אבדוק את נושא הבטיחות שלה. נדמה לי שהיא זולה יותר מהיונדאי.

ואגב יונדאי, אכן ההבדלים בין ה30 וה20 לא גדולים, אנחנו מקוות למצוא 30 במחיר סביר ונתונים טובים. האם יש הבדלים בשנתונים? והאם הסטיישן לא יקר יותר מהרגיל?

פורסם

לדעתי רצוי לבחון גם מיצובישי לנסר מהשנתונים האמורים .

עונה על צרכי מרווח המושב האחורי, בגאז' עמוק (400 ל'), מנגנוני "איזופיקס" ואמינות.

משום שמדובר ברכב המיועד להסעת משפחה אני מוצא לנכון להוסיף את נושא הבטיחות בכך שזכה ב-5 כוכבים במבחני ריסוק ובעל 7 כריות אוויר.

וזה נכנס בתקציב.

פורסם

עם כל הכבוד לסוכניות רכב, בתקציב הזה, יש ביד 2 כמה וכמה i30 וסיד עם נתונים טובים.

יהיה קשה למצוא i35 עד 50k.

הסוזוקי גם אופציה טובה, מציע לערוך נסיעת מבחן ולראות עד כמה העניין עם הקורה מפריע, דברים כאלה הם מאוד אינדיבידואלים.

בנוסף, ניסאן טידה או נוט, יכולות להיות אופציות לא רעות בכלל.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

הזמנו מקרסו (שנותנים יחסית הכי הרבה על המגאן בטרייד אין) לבדיקה i30 cw

להלן הבדיקה שקרסו נותנים (כמובן ניקח לבדיקה מטעמנו) אני לא מצליחה לצרף כקובץ אז מעתיקה

תקין:

מערכת קירור

מנוע

מערכת דלק

מערכת הצתה

מערכת פליטה

סרן קידמי ומערכת היגוי

קפיצים

מערכת בלמים ללא פירוק גלגלים

צמיגים

העברת כוח

מחוונים

לא תקין:

מצבר פגום

שילדה ומרכב ליקויים בעלי משמעות נמוכה: פגוש תוקן/הוחלף/תיקון פגיעה בחזית/פגיעות פח/בוצעו תיקוני פח וצבע.

המחיר 55K מליסינג מאלדן בעבר (עליה לכביש 10.12) 102 ק"מ

איך נראה לכם?

הרכב יגיע לסוכנות בכפר סבא- יש המלצות על מכון בדיקה אמין וטוב בסביבה? או שעדיף לי לקחת את הרכב למוסך שאפט לניצן, שם אני מטפלת ברכב הנוכחי ואני סומכת עליו.

פורסם

היינו בכלמוביל טרייד- היבואנים של מיצובישי, הציעו לנו רכבים מעולים, מפרטי, ק"מ נמוך, אבל מחירים גבוהים וגם עיסקת טרייד אין של מקדמה, תשלומים ויתרה בסוף תקופה שלא אהבנו. שם הציעו לנו בין השאר גם מיצובישי אטראז' 2014 עם ק"מ נמוך (18.000) כמדומני) במחיר טוב. כשניסינו להבין מה הקאטצ' בסוף הנציג אמר שנפח מנוע 1200. בנוסף, לא ראינו שהוא יצא טוב במבחני ריסוק.

על לנסר לא בדקנו. אילו שנתונים של הלנסר?

וגם, על איזה אתר בדיקת בטיחות אתה ממליץ לקרוא על מבחני ריסוק? תודה!

פורסם
במסגרת התקציב תוכל למצוא משנתונים 2012-2011

תודה. האם אתה ממליץ עליה יותר מאשר על היונדאי 30 סטיישן? (אנחנו בבדיקת רכב ספציפי כפי שציינתי בהודעה למעלה, שעלותו 55K מיצובישי תעלה פחות?

פורסם
לא מכיר מספיק את ה-I30 בשביל להחליט מי מתאימה לך יותר. בתשובה לשאלתך, לנסר 11'-12' בהחלט תוכל למצוא במסגרת התקציב (45-50 אש"ח)

תודה! נשקול גם אותה

• תוכן חדש...